Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ωραια αυτό σκεφτηκα. (αυτονόοητο αλλα ηθελα να το επιβαιβεώσω)

Super wow fast απαντήσεις σε μια όχι και τόσο καλή ερώτηση,

Τhanks, απ όλους.

το βγαζεις φωτοτυπια , μουτζουρωνεις τα αλλα προιοντα και του δινεις την φωτοτυπια που εβγαλες...

Παιδια γρηγορη ερωτηση ...

Θελω να παρω 2 οθονες απο το πλαισιο ...

Αρχικα θα παρω μια αλλα δεν ξερω αν θα μεινω ευχαριστημενος με αυτην ....

Τι γινεται τελικα με την επιστροφη του προιοντος αν δεν κανει (αρεσει) ???

Μιλαμε παντα για αγορα μεσω ιντερνετ

:)

ΕΔΙΤ

Στο σιτε του πλαισιο βρηκα αυτο

Μπορείτε να επιστρέψετε προιόντα που έχετε παραλάβει στις περιπτώσεις όπου:

* To προιόν που παραλάβατε είναι προβληματικό

* Παραλάβατε άλλο προιόν από αυτό που παραγγείλατε

* Διαπιστώσατε ότι το προιόν που παραγγείλατε δεν σας κάνει

Συγκεκριμένα:

* Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορούμε :

o Να σας στείλουμε εξωτερικό service στο χώρο σας. Αν για τη βλάβη είναι υπεύθυνο το Πλαίσιο η επίσκεψη και η αντικατάσταση είναι δωρεάν. Στην περίπτωση που έχει γίνει λάθος από τον πελάτη η επίσκεψη θα ακολουθήσει τις τιμές καταλόγου εξωτερικού service.

o Να φέρετε/στείλετε το προιόν σε κάποιο Πλαίσιο Service, όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Εφόσον το προιόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν

* Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προιϊόντος

* Στην περίπτωση που δε σας κάνει, μπορείτε να το αλλάξετε μέσα σε 20 ημέρες (με την πλήρη συσκευασία του), αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του σε κάποιο κατάστημα Πλαίσιο

Αλλα στο τηλ κεντρο μου λεγανε αλλα :confused:

μπορειτε να μου πειτε, κανενα καλο, και ευκολο προγραμμα που να επιδιορθωνει registries?

Αρχική απάντηση από Chosen

Ωραίος! Τώρα κάνε ένα θέμα και βάλτο στην υπογραφή :ρ

(πλάκα κάνω, έτσι)

καλα ε, στο μυαλο μου εισαι! :hehe:

Αρχική απάντηση από o polonos

Παιδια γρηγορη ερωτηση ...

Θελω να παρω 2 οθονες απο το πλαισιο ...

Αρχικα θα παρω μια αλλα δεν ξερω αν θα μεινω ευχαριστημενος με αυτην ....

Τι γινεται τελικα με την επιστροφη του προιοντος αν δεν κανει (αρεσει) ???

Μιλαμε παντα για αγορα μεσω ιντερνετ

:)

* Στην περίπτωση που δε σας κάνει, μπορείτε να το αλλάξετε μέσα σε 20 ημέρες (με την πλήρη συσκευασία του), αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του σε κάποιο κατάστημα Πλαίσιο

ειναι απλο!

δεν πετας τιποτα απο την συσκευασια, την ανοιγεις οσο πιο κοσμια μπορεις για να μην την χαλασεις και αν δεν σου κανει την πας πισω.

αν σου πουν οτι σου ειπαν στο τηλεφωνικο κεντρο, βγαζεις απο την τσεπη σου το χαρτι που εχεις εκτυπωσει απο το σιτε τους που λεει τα παραπανω και αν αρνηθουν και παλι, μια αναφορα οτι θα τους καταγγελεις (στο ΙΝΚΑ νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος) θα βοηθησει και θα γινει και η δουλεια σου!

:flower:

Nαι βρέ..και την αστυνομία πάρε και την πυροσβεστική και το ναυτικό...:hehe:

Απλά κοίτα να μιλήσεις με τον διευθυντή, και να καθαρίσεις την μητρική από ότι είδος ερωτικού υγρού έχει επάνω επειδή στα προηγούμενα κρούσματα που συνέβει κάτι παρόμοιο ενημερώθηκα πως ούτε διευθυντής είχε μιλήσει με τον πελάτη αλλά ούτε η μητρική ήταν καθαρισμένη... :hehe:

Αυτά τα ολίγα...:flower:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Nαι βρέ..και την αστυνομία πάρε και την πυροσβεστική και το ναυτικό...:hehe:

Απλά κοίτα να μιλήσεις με τον διευθυντή, και να καθαρίσεις την μητρική από ότι είδος ερωτικού υγρού έχει επάνω επειδή στα προηγούμενα κρούσματα που συνέβει κάτι παρόμοιο ενημερώθηκα πως ούτε διευθυντής είχε μιλήσει με τον πελάτη αλλά ούτε η μητρική ήταν καθαρισμένη... :hehe:

Αυτά τα ολίγα...:flower:

Για να επιστρέψεις οθόνη στο Πλαίσιο πρέπει να πας με καθαρή mobo στον διευθυντή???

Το παραγαμπίπ με τα rma μου φαίνεται :hehe:

Όχι ρα...παραδειγμα έδωσα...:hehe:

’στα αυτά.

Εγώ πήγα προχθές να κάνω ένα rma σε ένα στυλό και μου ζήτησαν πλήρη συσκευασία.

Αίσχος και ντροπή λέμε.

Αρχική απάντηση από spc

’στα αυτά.

Αίσχος και ντροπή λέμε.

Μπας και είχε ξεμείνει κανένα

είδος ερωτικού υγρού

και γι'αυτό ταλαιπωρήθηκες? :p
Αρχική απάντηση από spc

’στα αυτά.

Αίσχος και ντροπή λέμε.

Έχω μπλοκάρει το όνομα σου ρα...:hehe:

Tι έπαθε ο στυλός? τον ειχες γεμίσει με βαζελίνη μέσα για να το στείλεις στο(ν) ναυτικό και μετά δεν μπορούσες να τον καθαρίσεις? :hehe:

Αρχική απάντηση από spc

’στα αυτά.

Αίσχος και ντροπή λέμε.

Γιατί; Το περίφτερον δεν διαθέτει στυλά;

Στο πλαίσιο στο μολ, πάντως, ότι έχω γυρίσει μου το αλλάξανε χωρίς να χρειαστεί να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο. Απλώς ήταν στη συσκευασία τους, χωρίς κανένα σημάδι κακομεταχείρισης :)

Μα κι εσύ το μικρό συνοικιακό Πλαίσιο του the Mall βρήκες να πεις? :D

Εκεί με τόση δουλειά που πέφτει σιγά μην ελέγξουν κιόλας.

Θα πήγαινα Μεταμόρφωση (όπως έκανα παλιότερα) αλλά βαριέμαι να περπατάω 40 λεπτά, αντί να πάρω το τρένο και σε 5 λεπτά να είμαι στο μολ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.