Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Wish me Luck.... Αναλυση & Σχεδιασμος Συστηματων (UML).... Να δουμε τι θα (αντι)γραψουμε και σημερα....

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από darkCount

Στον Νώντα :hehe:

Ο κοσμος ειναι χαζος...Τελειως χαζος...Παπαδοπουλος Γεωργιος στην Αθηνα...(να περνει απο βεροια)

- Της λεω, Περιοχη ;

- Γιατι ειναι τοσοι πολλοι ;

Παιδια το τι ακουμε ειναι αλλο πραμα

εδω ρε φουστη μου εχει αλλοκοτο καιρο, απο τις 1 μεχρι 7 το απογευμα καψα απιστευτη

και το βραδι βγαζει ενα κρυο αερα δυνατο και κρυωνεις ! καθε μερα ομως

στην πιστα εδω στο ελευ.βενιζ....τσιμπαω και τους 50 με το που ερχεται το αεροπλανο...

Αρχική απάντηση από Athens2004

Στα καυσιμα εισαι ?

οχι ρε μαν μηχανικος....αμα ειμουν και στα καυσιμα ακομα χειροτερα...

το χειροτερο ειναι το βραδυ που νομιζεις οτι η ασφαλτος βγαζει φλογες....

δεν θελω να σκεφτομαι τι γινεται στην αθηνα, εδω στο κιλκις ειμαι και σκαω.

Αρχική απάντηση από gbak

οχι ρε μαν μηχανικος....αμα ειμουν και στα καυσιμα ακομα χειροτερα...

για δωσε πληροφοριες,σε ποια περιοχη της πιστας?

Αρχική απάντηση από def

BO5 Φυσουνα ΟΑ234 τωρα ειμαι sattellite αραχτος και φραπα...

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 11:37]

Μη του πεις , θα σου σκασει με κανα αεροπλανο :p

Εχθές πήγαμε Scorpions... Απίθανα ήταν! Αρχικά εμφανίστηκαν οι Hannibal, ελληνικό γκρουπ που έκανε καλή προσπάθεια, μετά η Juliette Call Me Slut and the Licks, που αν είχες να δεις κωλαράκι > χρόνο κάτι έλεγε... Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Κύριος Joe Cocker! Παρά την ηλικία του, ήταν απίστευτος, έκανε πολύ κέφι κι έπαιζε για μία ώρα συνέχεια! Μπράβο του :)

Τέλος βγήκαν οι Σκορπιοί. Το πρόγραμμά τους εκπληκτικό. Εμένα δε μου άρεσαν όλα τα κομμάτια που έπαιξαν, αλλά ο κόσμος είχε άλλη άποψη. Μαζί τους ήταν κι ο Uli Jοn Roth, ιδρυτικό μέλος της μπάντας κι έγραφε τα τραγούδια από το 1974, μέχρι το 1978. Κλασσικός κιθαρίστας της σχολής Jimmy Hendrix, που ξεκίναγε να σολάρει κι ξεχνούσε να σταματήσει :p To εκπληκτικό ότι έπαιζαν πάνω από δύο ώρες! Αν όχι τίποτα άλλο, με 40 η αρένα και 50 οι θέσεις, δε νομίζω να έμεινε κανείς παραπονεμένος (ειδικά αν το συγκρίνουμε με κάποια άλλα συγκροτήματα που ζητάνε 70 για να παίξουν 45'... :TD: )

Κρίμα για όσους το έχασαν, αλλά από όσο είπαν, ξεκίνησε Scorpions Festival εχθές, για πρώτη φορά κι η πρώτη παράσταση ήταν στην Αθήνα, κι θα προσπαθούν να έρχονται όσο πιό συχνά μπορούν, γιατί όχι άλλωστε, αφού το Ελληνικό κοινό τους έχει ιδιαίτερη εκτίμηση :)

Αρχική απάντηση από GoMaR

Μη του πεις , θα σου σκασει με κανα αεροπλανο :p

μα για αυτο του το ειπα:hehe:

Αρχική απάντηση από def

μα για αυτο του το ειπα:hehe:

ελα να στο χαλασω def...αντε και με μια 2900 θα στο ξαναφτιαξω..:hehe:

μιας και καθομαστε πολυ αυτες τις μερες ειπα να κανω και τιποτα...

η πρωτη μου αποπειρα με κολλητιρι και θερμοσυστελομενο στευθηκε με επιτυχια!

ευχαριστω πολυ τον greekfragma για την βοηθεια !

παρτε και 2 φωτο!

th_DSC00001.jpg

th_DSC00004.jpg

:D

Αρχική απάντηση από ea6gka

εδω ρε φουστη μου εχει αλλοκοτο καιρο, απο τις 1 μεχρι 7 το απογευμα καψα απιστευτη

και το βραδι βγαζει ενα κρυο αερα δυνατο και κρυωνεις ! καθε μερα ομως

Αλλάζουμε;;; Τουλάχιστον να έχει κρύο κάποια στιγμή του 24ώρου...

Αύριο έχω να κατέβω Ζωγράφου για εργαστήριο ρε γμτ.. Δεν γίνεται να βρέχει; :rolleyes:

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

η πρωτη μου αποπειρα με κολλητιρι και θερμοσυστελομενο στευθηκε με επιτυχια!

ευχαριστω πολυ τον greekfragma για την βοηθεια !

Ωραίος! Τώρα κάνε ένα θέμα και βάλτο στην υπογραφή :ρ

(πλάκα κάνω, έτσι)

Παιδια μια ερώτηση...έχω 3 προιοντα αγορασμένα απο το Plaisio. Η απόδειξη είναι κομμένη και για τα 3 μαζι. Αποτελει και την εγγυηση τους, σωστα?

Αν θέλω να δώσω ένα απο τα 3 μαζι με την αποδεξη του (επιτρέπεται έτσι?) πως θα κρατήσω την αποδειξη για τα άλλα 2?

Τι γίνεται σε αυτες τις περιπτωσεις?

Μα@@κια είπα? :tomato: Για πειτε? Γιατι θελω να ειμαι ok μ αυτους που θα πουλήσω

Thanks.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.