Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

βλεπω να χρωσταω τα μαλλιοκεφαλα μου

Εκει να δεις πως "ξαφνικα" θα αρχιζουν να μπεντσαρουν με κουαντ σιπιγιου και 8800 τζιτιεξ :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

<<<<click me

:hug:

επισης επειδη δεν ξερω τι παιζει σε καθε συναυλια και σε καθε ξεχωριστο οργανωτη.....

εαν παρω μαζι μου τη φωτογραφικη θα μου την κατασχεσουν και δεν θα με αφησουν να μπω με αυτη στη συναυλια?

μια ορθη απαντηση μεχρι τις 4μιση παρακαλω:)

Αρχική απάντηση από greekfragma

επισης επειδη δεν ξερω τι παιζει σε καθε συναυλια και σε καθε ξεχωριστο οργανωτη.....

εαν παρω μαζι μου τη φωτογραφικη θα μου την κατασχεσουν και δεν θα με αφησουν να μπω με αυτη στη συναυλια?

Λογικα οχι... Ολα τα κινητα εχουν φωτογραφικη.. Λες να κατασχεσουν τα κινητα... Σε οτι event εχω παει που λεει απαγορευονται οι φωτογραφικες παντα βλεπω κοσμο να εχει μαζι του καμερες... Τωρα μην σε παρω κ στο λαιμο μου αλλα λογικα δεν εχεις προβλημα...

Παιδια ενας p4 3,2 του 2003 (αυτα ξερω γιατι δεν μπορω να εχω προσβαση αυτη τη στιγμη στο pc) παιρνει ddr1 h ddr2??

ddr1. Οι πρώτοι Prescotts έσκασαν μύτη αρχές του 04 και έπαιζαν και αυτοί με chipsets/μητρικές με ddr1.

Αρχική απάντηση από Elpis

Ειναι Quest και εχει μολις 256 ραμ, υπαρχει πιθανοτητα να εχει rambus?

όχι P4 με rambus βγήκαν μόνο μέχρι 2ghz από όσο ξέρω...

Αρχική απάντηση από tasosmos

Μα τι σχεση εχουν οι p4 με την μνημη? Η μνημη εξαρταται απο την μητρικη που εχει...

To socket. Ήτανε socket 423 αυτό, μη μου πείτε ότι υπάρχουν rambus σε 478! :o

Αρχική απάντηση από tasosmos

Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα απ'οσο θυμαμαι οταν ειχε γινει η αλλαγη σε 478 ειχαν κυκλοφορησει αρκετες μητρικες με rambus πριν επικρατησουν οι ddr και στους p4.

lol έχεις δίκιο τελικά, να πάρουμε κανένα? :D

http://cgi.ebay.com/INTEL-D850MV-P4-i850-S-478-RAMBUS-RDRAM-MOTHERBOARD_W0QQitemZ160128768561QQihZ006QQcategoryZ1244QQcmdZViewItem

ο ατομος πεταξε πιο κατω και απο το καταστρωμα της φρεγατας, αφηνει ιχνος στην επιφανεια τρελαθηκα :confused::blink:

Καλημερα....

Πρωι πρωι ο κοσμος δε σκεφτεται και μας τα πριζουν..40 Αναμονες πρωινιατικα...

Αρχική απάντηση από GoMaR

Καλημερα....

Πρωι πρωι ο κοσμος δε σκεφτεται και μας τα πριζουν..40 Αναμονες πρωινιατικα...

σε isp ή σε κινητή δουλεύεις; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.