Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Μα σου απαντησε ο ανθρωπος . Πόσο είναι τον ρώτησες κρατάς το 26 , και παραβλεπεις ολα τα αλλα. :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

σχετικα με το θεμα των cops παλι,εχω διαβασει ενδιαφεροντα επιχειρηματα απο την αντιθετη πλευρα.....

αν επιμενω υπερ τους ειναι γιατι στα 17(πριν 8 χρονια) ειχα μια εμπειρια απο πρωτο χερι...

εν ταχει εβαλα μια εχμ φωτια σε παρα πολυ κεντρικο σημειο της Αθηνας 12μιση ωρα το βραδυ.Ενας ασφαλιτης τοδε,απλα την εσβησε και μου περασε χειροπεδες αφου πρωτα μου εδειξε την ταυτοτητα του,χωρις φωνες και κακο...ρωτησε αν εχω τπτ πανω μου και δεν με υπεβαλλε σε σωμ.ελεγχο οπως δικαιουταν.Μετα περασα 2ωριτσες αραχτος στο τμημα,αυτος δεν ειπε στους προισταμενους (γιατι δηλ με πηγε εκει) και απλα τελειωσε εκει το πραγμα....

αν δεν συμπεριφεροταν ετσι,τωρα θαχα ενα βρωμισμενο ποινικο μητρωο (μινιμουμ αποπειρα εμπρησμου/τρομοκρατιας η οτιδηποτε αλλου απο ειδικη νομοθεσια) και δεν θα μπορουσα ουτε καν να ονειρευτω καρριερα νομικου....

Συγκριση με αστυνομικο στην Ιταλια 2004:Με βλεπει κοντα στο λιμανι της Ανκονα να κανω τροχαια παραβαση με BMW με πινακιδες τελωνειου,βαζει τις φωνες,πηγαινω διπλα του και κοπαναει το τζαμι μου με μανια,φωνες στα ιταλικα(ουτε καν αγγλικα/γερμανικα που του μιλαγα μπας και συνεννοουμασταν) και βρισιες που δεν καταλαβαινα....

τα συμπερασματα δικα σας

Και βάλε. Αν και ετσι όπως πάει, 150 ο οτές, 200 η δεή, πάει για τρίαιτα. Ουτε για πιτα γυρο.

Αρχική απάντηση από LevelOne

Και βάλε. Αν και ετσι όπως πάει, 150 ο οτές, 200 η δεή, πάει για τρίαιτα. Ουτε για πιτα γυρο.

καταλαβαινω το πονο σου :(

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 22:38]

και βλέπω Λιακόπουλο.

Ιωση ειναι?? Ρε γμτ εσυ με κολλησες???

10 μερες τωρα οπου τον πετυχαινα αφηνα το καναλι... Πρεπει να εχω δει πανω απο 6-7 ωρες Λιακο το τελευταιο 10ημερο...

Ημουνα ενα "κλικ" απο το να τα παραγγειλω ολα τα βιβλια με 29 ευρω και μαζι με 15 μονο ευρω το "ο καιρος γαρ εγγυc Νο2"...

Τραγικη κατασταση αποσυνθεσης....

Ειδα μεχρι και 20λεπτα εκπομπη Αδωνη Γεωργιαδη αλλα δεν αντεξα παραπανω... Φωναζε πολυ και με τσιτωνε.

Ρε τι παθαμε Σαββατιατικα... Ολοι ειναι εξω και διασκεδασζουν... το πρωι θα σηκωθουν να πανε για μπανακι και εγω ειμαι μεσα επειδη στο ΠΑ.ΠΕΙ. τους κ@βλωσε να ξεκινησει η εξεταστικη Σαββατοκυριακο...

Αντε το πρωι να σηκωθεις στις 9 και να πας να γραψεις Java μεσα στο καυσωνα... και φυσικα γραφουμε στο παλιο κτιριο που δεν υπαρχει ιχνος κλιματιστικου...

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :cry: :cry: :cry:

Winters μην γκρινιάζεις... Εμείς ούτε στο παλιό ούτε στο καινούριο κτίριο έχουμε κλιματισμό ή θέρμανση. Επίσης τα αμφιθέατρά μας δεν έχουν ούτε καν παράθυρα, και τα φώτα είναι αισχρά... Αλλά αυτά δεν πειράζουν κανέναν.. ’λλωστε τα αφεντικά όσων διαμαρτύρονται για τις αλλαγές, μπαίνουν στα αμφιθέατρα μόνο στις ΓΣ :p

Πσσστ μεταξύ μας... Δεν κρατήθηκα και τσίμπησα το καιρος γαρ εγγύς 1... Νταξ΄γέλιο είχε...:D:p

Ασχετο. Ανοιχτη πρόσκληση σε όλους τωρα που μπηγουν οι ζέστες, κανονίστε και ελατε στο ουζερί που έχουμε να κεράσω ουζα, ρακόμελα, τσιπουρα κλπ μετα γαρδουμπίων και λοιπών εδεσμάτων. Αντε να δούμε και ποιο θα αλλαξοπιστήσουν μετα απο 4 καραφάκια.

Αρχική απάντηση από LevelOne

Πσσστ μεταξύ μας... Δεν κρατήθηκα και τσίμπησα το καιρος γαρ εγγύς 1... Νταξ΄γέλιο είχε...:D:p

Ασχετο. Ανοιχτη πρόσκληση σε όλους τωρα που μπηγουν οι ζέστες, κανονίστε και ελατε στο ουζερί που έχουμε να κεράσω ουζα, ρακόμελα, τσιπουρα κλπ μετα γαρδουμπίων και λοιπών εδεσμάτων. Αντε να δούμε και ποιο θα αλλαξοπιστήσουν μετα απο 4 καραφάκια.

Εμεις να ερθουμε.... Μην τη πατησεις ομως και αλλαξοπιστησεις εσυ...

:p :P :p :P :D :D :D :D

Ρε παιδια το video ποσο καιρο υπαρχει στο ιντερνετ ???

Εγω ακουσα κατι για ενα χρονο ....

Διοτι ειδα εναν αστυνομικο να λεει οτι το video εμφανιστηκε σημερα το προι ....

Μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται ....

Αν και γω ποτε δεν συναντησα ρατσισμο απεναντη μου .....

Αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν αυτοι οι δυο αλβανοι ειχαν ολα τα απαραιτητα χαρτια ....

Οι μπατσοι δεν θα τολμουσαν να τα κανουν αυτα ....

Συν το οτι δεν ξερουμε τι εκαναν αυτοι οι δυο .....

Εμενα οσες φορες με σταματησε η αστυνομια δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα ....

Ειτε ημουν πεζος ειτε ημουν με την μηχανη .....

Ειτε με το αμαξι μου .....

Εαν εσυ εισαι σωστος απεναντη στο νομο δεν εχεις να φοβασαι τπτ (αποψη μου)

Αυτα απο μενα .....

:)

Σίγουρα άμα είσαι σωστός δεν έχεις να φοβάσαι τπτ (εμένα κάθε φορά που με βλέπει αστυφύλαξ στο δρόμο με σταματάει για έλεγχο, δεν ξέρω γτ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ακόμη και μια φορά που δεν είχα τπτ μαζί μου ούτε αστυνομική ταυτότητα, ούτε τπτ)

Αλλά αυτό που γίνεται στο βιντεάκι δεν επιτρέπεται

Αντικειμενικά δεν επιτρέπεται αυτό που γίνεται στο video, σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα και απορώ που μπαίνει τέτοιο θέμα συζήτησης.

Αυτά έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα, χωρίς συζήτηση και χωρίς ελαφρυντικά.

Παράνομοι πάντα θα υπάρχουν, είτε λέγονται αστυνομικοί, είτε Αλβανοί, είτε εφοπλιστές.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να ευλογούμε οτιδήποτε είναι παράνομο.

Η επιείκεια και η ανθρωπιά σε κάποιες περιπτώσεις παρανομίας, ποτέ δεν έβλαψε και είναι Ελληνικό χαρακτηριστικό, που προσωπικά μου αρέσει, τη θέλω και την εφαρμόζω.

Καλό είναι να δίνουμε μια ευκαιρία σε ανθρώπους που το αξίζουν.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Λιακόπουλος>>>Γεωργιάδης

καλομοιρα > all ;p

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 00:18]

Καλό είναι να δίνουμε μια ευκαιρία σε ανθρώπους που το αξίζουν.

αυτο ακριβως. ποιοι το αξιζουν ομως? ο πωλομπατσακος που νομιζει οτι την εχει βαρια βαρια οπως του τσολια και θεωρει οτι μπορει να μαμαει και να δερνει πιστεβω οτι δε του αξιζει και πολι δυσκολα θα καταλαβει το λαθος του και δε το ξανακανει και δε μιλαω να μη το κανει επιδη θα θοβαται τη ποινη που θα του επιβληθει μιλαω για τειψεις και συνειδηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.