o polonos Ιούνιος 16, 2007 #26101 Ιούνιος 16, 2007 Δεν ξερω τι ειπατε πιο πανω και δεν μπαινω γενικα σε τετοιες συζητησεις .... Αλλα μηπως καποιοι απο τα δελτια διαβαζουν thelab.gr ??? Το videaki υπαρχει πολυ καιρο στο ιντερνετ απο τι καταλαβα σωστα ??? Ε σημερα το εδειξαν σχεδον ολα τα καναλια :hmm:
LevelOne Ιούνιος 16, 2007 #26102 Ιούνιος 16, 2007 @DarkSaga Πολύ θα ήθελα να έβλεπα την αντιδρασή σου μεσα στο δικαστήριο όταν θα δίνανε 10 χρόνια με αναστολή σε αυτόν που θα μπούκαρε στο σπίτι σου και θα σκότωνε γυναίκα και παιδί για να πάρει τα χρυσαφικά.Ελα μετά να μου μιλήσεις για χοντρομαλακί.ες και ανισότητες.Προς το παρόν, ονειρέψου ενα καθεστώς που έχει φτάσει στο 3ο στάδιο του Κομμουνισμού...
ergotelis Ιούνιος 16, 2007 #26103 Ιούνιος 16, 2007 ’σε πολωνε σήμερα έκατσε στο μπαλκόνι μου ένα όμορφο παπαγαλάκι και είπα να το πιάσω να το κρατήσω, φαινότανε ταλαιπωρημένο. Ο έξυπνος ο πατέρας μου προσπάθησε με το χέρι αλλά φυσικά σιγά μη καθόταν. Λες με κλουβί αν το έβαζα θα έμπαινε μόνο του μέσα? Λέω να το αφήσω ένα κλουβί έτσι να δω αν ξαναπεράσει μπας και μπει....
ea6gka Ιούνιος 16, 2007 #26104 Ιούνιος 16, 2007 τι να παρει απο εμας ρε αδερφε , την GTS ή το user+pass απο το λαμπ να κλεψει λιγο απο τη δοξα μας?
ergotelis Ιούνιος 16, 2007 #26105 Ιούνιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne @DarkSaga Πολύ θα ήθελα να έβλεπα την αντιδρασή σου μεσα στο δικαστήριο όταν θα δίνανε 10 χρόνια με αναστολή σε αυτόν που θα μπούκαρε στο σπίτι σου και θα σκότωνε γυναίκα και παιδί για να πάρει τα χρυσαφικά.Ελα μετά να μου μιλήσεις για χοντρομαλακί.ες.Χοντρομαλακί.ες my ass! Κοίτα, αν είναι έλληνας βυσματίας(που δε θα είχε την ανάγκη προφανώς να το κάνει μόνο αν είχαμε αντιδικία) ναι θα νευρίαζα. Αν είναι ξένος σαν αυτούς που φοβάστε το δικαστήριο αποκλείεται να μη τους έριχνε ισόβια...
deninho Ιούνιος 16, 2007 #26106 Ιούνιος 16, 2007 μακάρι οι τύποι από τα δελτία να διάβαζαν το thelab και άλλα τεχνολογικά φόρα.. Δε θα έβγαινε ο κάθε @@ας να κράξει τα "μηχανήματα του διαβόλου" (εμείς τα λέμε πισί), ούτε θα μιλάγανε συνέχεια για το κακό αυτό πράγμα το idernέt... Στη συζήτησή μας τώρα Αν δεν υπήρχαν οι τόσοι ξένοι που κάνουν τις χειρονακτικές δουλειές (ξες δρόμους, χτισίματα, βαψίματα κλπ κλπ κλπ), που εμείς οι υπεράνω δεν καταδεχόμαστε ούτε καν να τις πληρώσουμε κανονικά, ούτε έξω από το κτίριο της ΟΝΕ δε θα μας αφήναν να περάσουμε
LevelOne Ιούνιος 16, 2007 #26107 Ιούνιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga να παρακαλάς να μην υπάρχουν φίλε μου LevelONe φοιτητές με πράσινα παπούτσιακαι άδικα δαρμένοι φίλοι σου. Εννοείς δαρμένοι σαν και αυτούς που πήγαν στα προπύλαια να απαιτήσουν δωρεάν παιδεία με.... καδρόνια και μολότωφ και πήγαν να σκοτώσουν τον ειδικό φρουρό, ο οποίος εριξε στον αέρα για εκφοβισμό; Ε, λοιπόν, σε αυτους τους φιλους μου, ξύλο και μόνο ξύλο. Και ας φοράνε κοκκινα μπλε κίτρινα παπούτσια. Και γοβάκια αμα γουστάρουν.
ergotelis Ιούνιος 16, 2007 #26109 Ιούνιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne Εννοείς δαρμένοι σαν και αυτούς που πήγαν στα προπύλαια να απαιτήσουν δωρεάν παιδεία με.... καδρόνια και μολότωφ και πήγαν να σκοτώσουν τον ειδικό φρουρό, ο οποίος εριξε στον αέρα για εκφοβισμό; Ε, λοιπόν, σε αυτους τους φιλους μου, ξύλο και μόνο ξύλο. Και ας φοράνε κοκκινα μπλε κίτρινα παπούτσια. Και γοβάκια αμα γουστάρουν. http://www.youtube.com/watch?v=PFwrXjgcZnI Εντάξει δεν είναι έτσι, ούτε οι μεν θα σκότωναν τους δε ούτε οιδε θα πλάκωναν στο ξύλο τους δε, στους φοιτητές οκ δεν υπήρχε πρόβλημα τρώγαν ξύλο αβέρτα
darkCount Ιούνιος 16, 2007 #26110 Ιούνιος 16, 2007 its all over the fakin news!!!!! Α ρε Θωμά με πρόλαβες....μπήκα με χαρά να πω οτι τους βλέπω τους καραγκιόζηδες στη ΝΕΤ τώρα.
DarkSaga Ιούνιος 16, 2007 #26111 Ιούνιος 16, 2007 είσαι μπάτσος?χουντικός?ή απλά μαλαγάνας?και στο παλικάρι με τα πράσινα παπούτσια κάρτα έβγαλες?είσαι και με τη ζαρντινιέρα τη φονική μήπως?
astrolabos Ιούνιος 16, 2007 #26112 Ιούνιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne Εννοείς δαρμένοι σαν και αυτούς που πήγαν στα προπύλαια να απαιτήσουν δωρεάν παιδεία με.... καδρόνια και μολότωφ και πήγαν να σκοτώσουν τον ειδικό φρουρό, ο οποίος εριξε στον αέρα για εκφοβισμό; Ε, λοιπόν, σε αυτους τους φιλους μου, ξύλο και μόνο ξύλο. Και ας φοράνε κοκκινα μπλε κίτρινα παπούτσια. Και γοβάκια αμα γουστάρουν. Να σε ρωτήσω. Πόσο χρονών είσαι;
deninho Ιούνιος 16, 2007 #26113 Ιούνιος 16, 2007 κοίτα, στη φάση με τη ζαρτινιέρα, έχει άδικο το παλικάρι.. Γτ αφού δεν είχε κάνει τπτ, μπορούσε να κάτσει ήρεμος να πάει στο τμήμα να αποδειχθεί ότι δεν έχει σχέση και να τελειώνει. Το γεγονός ότι πήγε να ξεφύγει, λέγεται αντίσταση κατά της αρχής, κινει υποψίες, και οι μπάτσοι πρέπει να τον συλλάβουν. Δεν επικροτώ, προς Θεού, αλλά πρέπει να δούμε και την απέναντι πλευρά Εδιτ: Κύριε μοδεράτορα, από πάνω, εσείς να μην ομιλείτε, γιατί κι εσείς χρησιμοποιείτε ωμή βία (χούμορ κάνουμε, ε... δεν θέλω ban-cake πάλι. Δεν ήταν καλό την άλλη φορά )
ea6gka Ιούνιος 16, 2007 #26114 Ιούνιος 16, 2007 οσο για το ζητημα της ζαρντινιερας εχω να πω οτι μετα το περιστατικο , αυτη η ιπταμενη ζαρντινιερα που επεφτε στα κεφαλια φοιτητων , αυτη η συγκεκριμενη επεσε ξαφνικα στο κηπο μας στη χαλκδικη. τη πηραμε και φυτεψαμε κεφαλοπουλα(! ) και ετσι καθε κυριακη απολαμβανουμε ψαρι στα καρβουνα , τροφη πλουσια σε βιταμινες φωσφωρο και μεταλλικα στοιχεια.
2cpu Ιούνιος 16, 2007 #26115 Ιούνιος 16, 2007 μια ερωτηση μην ανοιγω θεμα.μιας και πιασανε ζεστες στο συστημα της υπογραφηςνα το αλλαξω την ψυχτρα? o/c γιοκ.το κουτι εχει 2 εμπρος fan, 1 πισω, και ενα ταβανι8αρηδες ολοι.
astrolabos Ιούνιος 16, 2007 #26116 Ιούνιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από deninhoΕδιτ: Κύριε μοδεράτορα, από πάνω, εσείς να μην ομιλείτε, γιατί κι εσείς χρησιμοποιείτε ωμή βία (χούμορ κάνουμε, ε... δεν θέλω ban-cake πάλι. Δεν ήταν καλό την άλλη φορά ) Την ψήνω στα κάρβουνα πρώτα ρε
jpavly Ιούνιος 16, 2007 #26117 Ιούνιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από 2cpu μια ερωτηση μην ανοιγω θεμα. μιας και πιασανε ζεστες στο συστημα της υπογραφης να το αλλαξω την ψυχτρα? o/c γιοκ. το κουτι εχει 2 εμπρος fan, 1 πισω, και ενα ταβανι 8αρηδες ολοι. Βρε τι έχουμε πάθει... Τσάμπα είναι τα θέματα λέμε, ανοίχτε ότι θέτε
RootX Ιούνιος 16, 2007 #26118 Ιούνιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly ανοίχτε ότι θέτε http://www.youtube.com/watch?v=boQ92CbaF_U
LevelOne Ιούνιος 16, 2007 #26119 Ιούνιος 16, 2007 @αστρολάβος 26 είμαι, 1.82, 105 κιλά, γιός μπάτσου, καραδεξιός του κερατά, χουντικός ίσως, ιντελάς, νβιντιάς, μαικροσοφτικός. Εισόδημα κάπου στα 15000 ευρώ ετησίως. Αυτη την περιοδο διαβάζω το Mein Kampf, και βλέπω Λιακόπουλο.
astrolabos Ιούνιος 16, 2007 #26120 Ιούνιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne @αστρολάβος 26 είμαι, 1.82, 105 κιλά, γιός μπάτσου, καραδεξιός του κερατά, χουντικός ίσως, ιντελάς, νβιντιάς, μαικροσοφτικός. Εισόδημα κάπου στα 15000 ευρώ ετησίως. Αυτη την περιοδο διαβάζω το Mein Kampf, και βλέπω Λιακόπουλο. Οκ, δοκίμασε να πάρεις κανα δύο βαθειές εισπνοές να χαλαρώσεις και να ξαναδοκιμάσεις να απαντήσεις στην ερώτηση μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.