Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ο ΣΛΝ τα λεει μια χαρα , αφηνουμε τα ψαρια να λιμαινονται το τοπο και κυνηγαμε τα λεπια. οχι οτι πρεπει να αφησουμε το μικροεργκλημα να ανθισει , αλλα αναρωτιεμαι αν θα εβλεπα να χτυπανε ετσι το τσιτουριδη σε ενα αστυνομικο τμημα στην ομονοια στις 12 το βραδυ. ξερεις αυτοι κλεψανε ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ κατι "λιγα" ευρα. η δικαιοσυνη ωφειλει να ειναι το ιδιο αμειλικτη σε ολους.

ομως επειδη ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι το ιδιο και υπαρχουν παντου και παντα σκαρτοι δεν θα πρεπει να βγαζουμε συμπερασματα , ειναι ενα καταδικαστεο γεγονος και νομιζω θα αποδοθει δικαιοσυνη στους μπατσους αυτους.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 16:01]

Αντε και να συμφωνησω οτι εχεις δικιο....

Ποιος κανει μεγαλυτερη ζημια στον τοπο γενικοτερα. 6.000 Αλβανοι (λαθρομεταναστες) που κλεβουνε απο 100 ευρω

ή ενας διευθυντης E-direct που κλεβει 600.000. Μηπως ενας Τσιτουριδης (ή τελος παντων οποιος "καβατζωσε" τα... ομολογα)???

Αντε απο τους 6000 λαθρομεταναστες πιανουνε καμμια 1000αρια. Τον αλλον τον μεγαλοαπατεωνα εχουνε πιασει ή ακομα??

Ποιος κανει μεγαλυτερη ζημια στον τοπο. 60 Αλβανοι που σκοτωνουνε 60 γριουλες

ή ο εφοπλισταρος που αρνειται 30 χρονια να κανει σερβις στο καραβι και βυθιζεται (Σαμινα) αδιαφορωντας για το αν θα παρει ο Χαρος 1500 επιβατες.

Και πες οτι τους πιασανε ΟΛΟΥΣ... και τον εφοπλισταρο που πηγε να πνιξει 1500 ατομα και τον "ομολογο" που καθαρισε 2εκ ευρω και τον λαθρομεταναστη που εκλεψε 200 ευρω. Σε ποιον απο τους 3 νομιζεις οτι θα κανουνε τον μαγκα οι... cops???

Βεβαια οι 2 απο τους 3 ειναι Ελληνες πολιτες και εχουνε το δικαιωμα να παρανομουν στην Ελλαδα ελευθερα. Ο αλλος απλα δεν εχει αποκτησει το δικαιωμα να παρανομει στο Ελλαντα.

θυμησε μου σε παρακαλω ο "εφοπλισταρος" μονος του τα βγαζει τα λεφτα?μηπως δινει δουλεια σε κατι 100αδες-1000αδες Ελληνες?Ο Αλβανος ποιο μερος της οικονομικης δραστηριοτητας θετει σε κινηση?

Στην "φιλελευθερη" "δημοκρατικη" "ονειρεμενη" Αλβανια εαν ειχε συλληφθει Ελληνας να ληστευει γυναικα οπως φερονται να συλληφθηκαν οι πρωταγωνιστες του βιντεο τι θα παθαινε?(Μηπως θυμαται κανεις εκεινη την πειρατεια Αλβανου σε λεωφορειο?Τα Αλβανικα ΕΚΑΜ πυροβολησαν και σκοτωσαν εναν Ελληνα που ηταν μεσα στο λεωφορειο και τον ειχαν περασει για τον υπαιτιο.....Που ηταν τοτε ολοι αυτοι που τσιριζουν τωρα για δικαιωματα?)Και σε οποιον μου ελεγε τωρα "οφθαλμον αντι οφθαλμου οουοουουουουουου 666 μακρια απο εμας" θα του υπενθυμιζα την αρχη της αμοιβαιοτητας στο διεθνες δικαιο.

Ποσοι Αλβανοι ειναι ηδη σεσημασμενοι εγκληματιες?(δηλ εχουν διαπραξει μεχρι στιγμης παραπανω απο 1 εγκληματα)...Οι πρωταγωνιστες του βιντεο θα ξαναδιαπραξουν αραγε εγκλημα σε ελληνικο εδαφος?

Edit

@deninho απο κατω

"το αλβανακι παει να χτυπησει για 20ε για να φαει"?Προσεξες τα ρουχα τους?Σου φαινονται να ειχαν αναγκη απο φαγητο?Νομιζεις οτι υπαρχουν σημερα αποροι Αλβανοι στην Ελλαδα?

αγριαδα αναλογη του εγκληματος:υπενθυμιζω οτι η ληστεια (παρανομη βια χρησιμοποιουμενη ως μεσο για τη διαπραξη κλοπης) ειναι κακουργημα....

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 19:39]

Αγαπητέ SLN, αν ήταν 6.000 οι λαθρομετανάστες ολα θα ήταν όμορφα. Μηπως εννοούσες 600.000?

Από τις 600,000 λαθρομετανάστες πόσοι είναι εγκληματίες;

Τώρα δεν νομίζω πως είναι φρόνιμο να συγκρίνεις τον αλβανό που για να κλέψει 100 ευρώ μπορεί να θέσει σε κίνδυνο αρκετές ζωές, με τον απατεωνίσκο των e-direct... Ο οποίος στην τελική αν το καλοσκεφτείς διαπράττει οικονομικό έγκλημα.

Ο ιδιοκτήτης του Σάμινα όμως; Ο καπετάνιος; Όλοι αυτοί που ήταν υπεύθυνοι για το ατύχημα που σκτώθηκε τόσος κόσμος, αλλά συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, συγκρίνοντα με το αλβανάκι που μπορεί να χτυπήσει για να πάρει 20ε για να φάει;

Τα ντιλέρια, που πουλάνε θάνατο σε νέα παιδιά; αυτά συγκρίνονται;

Επιπλέον, πιστεύεις οτι εδω που έχουμε φτάσει, χρειάζεται αντιμετώπιση με το γάντι; Η να δείχνουμε που και που ενα άλλο, κακό μεν, χρησιμο εργαλείο δε, πρόσωπο;

Φυσικά και χρειάζεται λίγο αγριάδα. Ανάλογη του εγκλήματος, όμως

Οκ δεν λέω, είμουν λιγο ακραίος στην διατύπωση μου, αλλα απάντησε μου σε αυτό το ερώτημα: απο πότε έχει ανέβει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ η εγκληματικότητα στην Ελλάδα ; Απο τότε που η ευρωπαική ενωση μοιράζει επιδοτήσεις σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις; Η απο τότε που γίναμε ξέφραγο αμπέλι;

Η απάντηση που θα σε ικανοποιήσει, προφανώς, είναι: Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα αυξήθηκε κατακόρυφα από το 1974 :giveup: :giveup:

Ο ΣΛΝ τα λέει μια χαρα, κάτα την άποψη σου πάντα. Για μένα, προτιμώ το Σώμα που υπερασπίζεται την σωματική μου ακεραιότητα να είναι ακραίο στην συμπεριφορά του. Τουλάχιστο αυτο το σώμα δείχνει οτι δουλεύει.

Οι απάτες και τα σκάνδαλα του Τσιτουρίδη είναι αρμοδιότητα του εισαγγελέα. Η αστυνομία δεν έχει καμία σχέση επι τούτου.

Αρα βάλτα με την εισαγγελεία, η οποια παρεπιτόντως είναι η ίδια που επανεντάσσει στην κοινωνία τα εκατοντάδες βαποράκια που μαζεύει η κακή μας αστυνομία...

Το ψαρι, καθώς προείπες, βρωμάει απο το κεφάλι. Και σίγουρα αυτο το κεφάλι δεν έχει γραμμένο επάνω του τα αρχικά ΕΛ.ΑΣ.

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 19:57]

Ο Αλβανος ποιο μερος της οικονομικης δραστηριοτητας θετει σε κινηση?

αστο φιλε εισαι εντελως ακυρος , πανε διαβασε και ξαναελα τον σεπτεμβρη του 2012 . δε θα προχωρησω σε λεπτομερειες ειναι πασιφανες δεν εχεις ιδεα τι γινεται στις δουλειες εκει εξω.

φιλικα ολα αυτα :)

Αρχική απάντηση από LevelOne

Τώρα δεν νομίζω πως είναι φρόνιμο να συγκρίνεις τον αλβανό που για να κλέψει 100 ευρώ μπορεί να θέσει σε κίνδυνο αρκετές ζωές, με τον απατεωνίσκο των e-direct... Ο οποίος στην τελική αν το καλοσκεφτείς διαπράττει οικονομικό έγκλημα.

Αρχική απάντηση από ea6gka

ο ΣΛΝ τα λεει μια χαρα , αφηνουμε τα ψαρια να λιμαινονται το τοπο και κυνηγαμε τα λεπια. οχι οτι πρεπει να αφησουμε το μικροεργκλημα να ανθισει , αλλα αναρωτιεμαι αν θα εβλεπα να χτυπανε ετσι το τσιτουριδη σε ενα αστυνομικο τμημα στην ομονοια στις 12 το βραδυ. ξερεις αυτοι κλεψανε ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ κατι "λιγα" ευρα. η δικαιοσυνη ωφειλει να ειναι το ιδιο αμειλικτη σε ολους.

Ντάξει τα φάγανε τα ομόλογα, κλέψανε τα λεφτά της ηλικωμένης,των γονιών μου,τα δικά σου.Όμως ποτέ δεν απειλήθηκε η ζωη αυτού που έχασε τα λεφτά όπως συμβαίνει όταν ο άλλος βγάζει μαχαίρι πιστόλι κλπ έχει διαφορά το ένα με το άλλο...

Ο ΣΛΝ τα λέει μια χαρα, κάτα την άποψη σου πάντα. Για μένα, προτιμώ το Σώμα που υπερασπίζεται την σωματική μου ακεραιότητα να είναι ακραίο στην συμπεριφορά του. Τουλάχιστο αυτο το σώμα δείχνει οτι δουλεύει.

Οι απάτες και τα σκάνδαλα του Τσιτουρίδη είναι αρμοδιότητα του εισαγγελέα. Η αστυνομία δεν έχει καμία σχέση επι τούτου.

Αρα βάλτα με την εισαγγελεία, η οποια παρεπιτόντως είναι η ίδια που επανεντάσσει στην κοινωνία τα εκατοντάδες βαποράκια που μαζεύει η κακή μας αστυνομία...

Το ψαρι, καθώς προείπες, βρωμάει απο το κεφάλι. Και σίγουρα αυτο το κεφάλι δεν έχει γραμμένο επάνω του τα αρχικά ΕΛ.ΑΣ.

η αστυνομια συλλαμβανει και η δικαιοσυνη δικαζει. ο τσιτουριδης κυκλοφορει ελευθερος, αρα η αστυνομια και η δικαιοσυνη δε κανει σωστα τη δουλεια της.

Το σωμα εγγυαται την σωματικη σου ακεραιοτητα? δεν εχω αυτη την αισθηση , ο μπατσακος των 700 ευρω δεν θα σκιστει για τη παρτι σου , το λενε ολοι.

Αρχική απάντηση από kender

Ντάξει τα φάγανε τα ομόλογα, κλέψανε τα λεφτά της ηλικωμένης,των γονιών μου,τα δικά σου.Όμως ποτέ δεν απειλήθηκε η ζωη αυτού που έχασε τα λεφτά όπως συμβαίνει όταν ο άλλος βγάζει μαχαίρι πιστόλι κλπ έχει διαφορά το ένα με το άλλο...

τι λες ρε φιλε , δουλευουμε για να εχουμε καλα γηρατεια και τωρα σου λενε οτι μεγαλο μερος το παιξανε στα χαρτια , το ξερεις οτι δεν ειμαστε σιγουροι οτι θα παρουμε συνταξκη στη χωρα αυτη? αυτο δεν ειναι σαν να σε σκοτωνει? τι ειναι πιο καλο το μαχαιρι που θα σε ξεκανει με τη μια , η ο αργος θανατος απο το αγχος το στρες την ανασφαλεια την υποβαθμιση της ζωης?

Αγαπητέ SLN, αν ήταν 6.000 οι λαθρομετανάστες ολα θα ήταν όμορφα. Μηπως εννοούσες 600.000?

Αν ηταν μονο 1 ο απατεωνισκος του E-Direct και ο Τσιτουριδης θα ηταν ολα ομορφα επισης...

Και ο απλος οικονομικος μεταναστης που κλεβει, οικονομικο εγκλημα διαπραττει. Απλα ο ενας το κανει γιατι δεν εχει να φαει, ενω ο αλλος το κανει γιατι θελει 4ο κοτερο. Ποσες ζωες κινδυνεψαν απο τις φουσκες του Χρηματιστηριου και τα οικονομικα εγκληματα τους?? Ποσοι συνταξιουχοι δεν θα παρουν φαρμακα ή συνταξεις ή ποσο θα πληρωσεις εσυ κι εγω σε φορους για να καλυφθει το κενο απο τα ταμεια που εχασαν εκ. ευρω απο τα ομολογα???

Οκ δεν λέω, είμουν λιγο ακραίος στην διατύπωση μου, αλλα απάντησε μου σε αυτό το ερώτημα: απο πότε έχει ανέβει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ η εγκληματικότητα στην Ελλάδα ; Απο τότε που η ευρωπαική ενωση μοιράζει επιδοτήσεις σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις; Η απο τότε που γίναμε ξέφραγο αμπέλι;

Και φυσικα πιστευεις οτι ΑΝ κατα ενα μαγικο τροπο αυριο φευγανε ΟΛΟΙ οι παρανομοι λαθρομεταναστες απο την Ελλαδα θα γινομασταν ονειρικη χωρα??? Θα λυνοντουσαν ΟΛΑ ή ενα μεγαλο μερος απο τα προβληματα σου/μου?? Αντε να επεφτε 20-30% η εγκληματικοτητα και σε 2-3 μηνες ιθαγενεις εγκληματιες θα ειχαν καλυψει το... κενο στην "αγορα εργασιας"

Επιπλέον, πιστεύεις οτι εδω που έχουμε φτάσει, χρειάζεται αντιμετώπιση με το γάντι; Η να δείχνουμε που και που ενα άλλο, κακό μεν, χρησιμο εργαλείο δε, πρόσωπο;

Φυσικα και οχι... Αλλα αν πιστευεις οτι θελει ο λαθρομεταναστης την σφαλιαρα του, να την φαει και ο πλουσιος που εχει κατακλεψει τον κοσμακη....

Αν δεν την φαει ο ενας να ΜΗΝ την φαει κι ο αλλος.

Φιλικά πάντα.

Εννοειται.

Απλα γενικοτερα η ξενοφοβικη αντιληψη οτι "παντα οι βαρβαροι/αλλοθρησκοι/αμερικανοι/αλβανοι φταινε για τα προβληματα μας μου την δινει...

Αν το 90% στις φυλακες ειναι λαθρομεταναστες ειναι γιατι για καθε 10000 λαθρομεταμαστες που καταληγουν στην φυλακη υπαρχει μονο ενας ... π.χ. Κοσκωτας που θα καταληξει στην ψειρου. Ετσι διαμορφωνονται τα στατιστικα...

Αρχική απάντηση από deninhο

Η απάντηση που θα σε ικανοποιήσει, προφανώς, είναι: Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα αυξήθηκε κατακόρυφα από το 1974 :giveup: :giveup:

Μμμμμμμμμ...Αλλοτινές μου εποχές....

NO SUCH LUCK φίλτατε...

Δυστυχώς η απάντηση σου δεν με κάλυψε.

και για να μην ξεχνιομαστε , ποιος ανοιξε τα συνορα και μπουκαραν οι απο εκει? αυτοι που καυχιονται οτι ειναι οι πατριωτες και οι αλλοι οι προδοτες. αυτα προς γνωσην και συμμορφωσιν πανω απο ολα.

Από τότε που οι Έλληνες πολιτικοί γ****ανε την οικονομία της χώρας, και κατά συνέπεια όλους τους Έλληνες. Κι αυτό δεν έγινε σε 5-10 χρόνια, αλλά σε πολλές δεκαετίες. Συμπεριλαμβανομένης και της Χούντας, και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα με 10% μετανάστες, και στην Ιρλανδία με πληθυσμό 4.5 μύρια, οι 500.000 είναι μετανάστες και από αυτούς, οι 200.000 ήρθαν από μια χώρα (Πολωνία).

Οι "ξένοι" στην Ιρλανδία ήταν <10.000 πριν το 1990, μέσα σε 10 χρόνια πλακώσανε μισό εκατομμύριο.

Αυτό τι σημαίνει, ότι έπρεπε να ανέβει η εγκληματικότητα στον Θεό;

Ψάξε λίγο παραπάνω πριν μιλήσεις, γιατί στην τελική είναι πάρα, μα πάρα, πολλοί οι παράγοντες που φέρνουν μια χώρα σε αυτή την κατάσταση, και στον πεινασμένο οικογενειάρχη, που φορτώνει όλη του την οικογένεια πάνω σε ένα Zastava και έρχεται στην Ελλάδα με 20$ στην τσέπη και με μια ελπίδα, αναλογεί το μικρότερο μερτικό.

Στην Ελλάδα μπήκανε και σωστοί Αλβανοί, μπήκανε και εγκληματίες. Για τους εγκληματίες, δε μπορώ να πω ότι φταίει ο Έλληνας, αλλά για την πλειοψηφία των απλών ανθρώπων που ήρθαν στην Ελλάδα για να γλιτώσουν από μαύρη μοίρα της γειτόνισσας χώρας, φταίμε και μεις.

Γιατί ήταν καλά όταν συμπεριφερόμασταν στους ανειδίκευτους εργάτες λες και είναι ζώα; Που σκάβανε χωράφια ολόκληρα με 1.000δρχ την μέρα; Που τους βάζανε οι μεγαλοσαγονάδες εργολάβοι να χτίζουνε μέρα νύχτα και στο τέλος αντί να τους πληρώσουνε, φωνάζανε το Αλλοδαπών για να τους μαζέψει;

Τι να πω, οι Έλληνες μετανάστες στην Αμερική πριν από μισό αιώνα, ήταν πολλοί τυχεροί που δεν τους συμπεριφέρθηκαν οι Αμερικάνοι σαν ζώα, όπως κάναμε εμείς με τους Αλβανούς.

Ακόμα και συ που θεωρείς τον εαυτό σου ρεαλιστικό και ακριβοδίκαιο, βαθιά μέσα σου θεωρείς ότι ο Αλβανός είναι κατώτερος άνθρωπος και δεν θα έπρεπε να έχει τα ίδια δικαιώματα με τον Έλληνα. Αν τα 2 πιτσιρίκια ήταν Έλληνες τουρίστες που τους είχανε πιάσει αστυνομικοί στην Βουλγαρία, αφού είχαν κλέψει πχ ένα κινητό, μια τσάντα, θα λέγατε όλοι "ου απάνθρωπα γουρούνια, τι κάναν τα παιδιά, για έναν κινητό τα βασανίζουν". Διαφωνείς;

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:00]

αστο φιλε εισαι εντελως ακυρος , πανε διαβασε και ξαναελα τον σεπτεμβρη του 2012 . δε θα προχωρησω σε λεπτομερειες ειναι πασιφανες δεν εχεις ιδεα τι γινεται στις δουλειες εκει εξω.

φιλικα ολα αυτα :)

εννοεις "οι Αλβανοι ως φτηνα εργατικα χερια"?εξηγησε το εστω 1-2 γραμμες γιατι μεβαλες σε σκεψη:blink:

(αν κι επιμενω,αλλο ο επιχειρηματιας που δινει δουλεια σε καμποσους)

me karfoni se pirazi? you tube of course....http://www.youtube.com/watch?v=7P1GgwhLJjo&mode=related&search=#

περι ΑΣΤΕΙνΟμίας είναι γελοίος όποιος οπλίει το χέρι τους

πάμπολλα περιστατικά αθώων ΕΛΛΗΝΩΝ βγαίνουν στη φόρα

είναι χοντρομαλακ.ια να δέχεσαι οτι υπάρχει λόγος γιαα τον οποίο αξίζει σε άνθρωπο αυτή η συμπεριφορά

να παρακαλάς να μην υπάρχουν φίλε μου LevelONe

φοιτητές με πράσινα παπούτσια

και άδικα δαρμένοι φίλοι σου.

δεν υπερασπίζομαι το κακό

ούτε και το καλό

αλλά αν ο ΜΠΑΤΣΟΣ του ...πανο δικάζει!

και ο Αντισυνταγματάρχης μαμάει και δέρνει

ΔΕΝ θα τα κάνουν με την ανοχή μου και ελπίζω ΜΑΣ

τα πράγματα δεν είναι διάφανα

και οι "παρεξηγήσεις" τελευταία πυκνώνουν

ΕΞΩ απο το ΣΩΜΑ τα λαμόγια

και ίση ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ μεταχείριση σε όλους.-

Δεν κατάλαβα; Ο τουρίστας παει σε μια χώρα για να κλέψει και ζητάει και τα ρέστα αν τον τσακώσουν; !!!!!

ρε... στον τελικό του f4 εδώ στην αθήνα, έκλεψε ένα πιτσιρίκι εισητήριο από κάτι ρώσσους, και οι αστυνομικοί στα 20 μέτρα δεν κουνήθηκαν καν. Και όταν το πήραν πίσω οι ρωσσοι (χωρίς να τον χτυπήσουν. απλώς τον έπιασαν και του το πήρανε), οι παναθηναϊκοί πήγαν να τους την πέσουν, και οι μπάτσοι συνέχιζαν να ξύνονται.. Αν γινόταν το αντίθετο αναρωτιέμαι τι θα έκαναν οι μπάτσοι

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 19:57]

θυμησε μου σε παρακαλω ο "εφοπλισταρος" μονος του τα βγαζει τα λεφτα?μηπως δινει δουλεια σε κατι 100αδες-1000αδες Ελληνες?Ο Αλβανος ποιο μερος της οικονομικης δραστηριοτητας θετει σε κινηση?

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

Δηλαδη επειδη δινει δουλεια σε 1000 Ελληνες, εχει το δικαιωμα καθε 10-20-30 χρονια να βυθιζει κι ενα σαπιοκαραβο γεματο τουριστες για να εισπραξει την ασφαλεια????? Ή απλα να "ξεχναει" να συντηρει τον στολο του???

Ωραιος....

Σε πληροφορω οτι ελαχιστοι Ελληνες εφοπλισταροι χρησιμοποιουν Ελληνες στα καραβια... Ρωτα τον YDinopoulo που ξερει :p :P :p

Καπετανιος, 1ος, 2ος και 3ος Μηχανικος ειναι ολοι Ελληνες. Οι υπολοιποι ειναι Φιλλιπινεζοι με 400 ευρω το μηνα. Ετσι χτιζονται οι μεγαλες περιουσιες φιλεεεεε.... Και μετα εσυ τους βλεπεις στο ciao και θαυμαζεις τις βιλαρες τους

Δεν μιλαω φυσικα για τα πλοια γραμμης Πειραια-Μυκονο-Παρος αλλα για τα εμπορικα πλοια.

lol φωτιά το off-topic όσο κοιμόμουν! :p

Mε καλύψανε πλήρως πάντως οι παλιές καραβάνες...

Γενικά μου φαίνεται υπάρχει διαφορά αντίληψης του πως βλέπεις μερικά πράγματα. Σε κάποιους είναι πιο τρομακτικη η απειλή ενός αλλοδαπού με μαχαίρι(άμεσο γεγονός) παρά το ότι μπορεί μεθαύριο τόσες συντάξεις να χαθούν και να μείνουν άνθρωποι στο έλεος του Θεού(όχι άμεσο γεγονός)...Προφανώς το κάθε πράγμα πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα, άσχετα αν δε γίνεται...Εδώ που τα λέμε μου φαίνεται φθηνή(ίσως και κατευθυνόμενη) δικαιολογία το ότι για τα προβλήματά μας φταίνε οι ξένοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.