Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 13:08]

Κοιταω και ξανα κοιταω αλλα την ομορφια δεν την βρισκω :...:

Σαν ιδεα λεω ρε συ....Πρωτοτυπη.. εμενα μαρεσε και μπορει να το κανω γιατι εχω απειρο υλικο...

Εσυ να μη το κανεις...:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από papatsonis

ΑΙΣΧΟΣ , για τον πουτ.. αρμοζει καλυτερα... στα αρχιδ.. εε σορρ στα "οργανα" της ταξης...

(σημ. μπορει αν υπαρχουν απειρα τετοια , και θα μου πειτε τι το εκανες θεμα.. απλως τωρα μου το στειλανε και εφριξα)

:( :( :( :( :( :( Ντροπη..

Θα σκασει κανενας στους Beastie Boys το βραδυ?

Να τραβηξει φωτο να χαρουμε κι εμεις που δεν ειχαμε λεφτα...

Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 11:27]

ΑΙΣΧΟΣ , για τον πουτ.. αρμοζει καλυτερα... στα αρχιδ.. εε σορρ στα "οργανα" της ταξης...

(σημ. μπορει αν υπαρχουν απειρα τετοια , και θα μου πειτε τι το εκανες θεμα.. απλως τωρα μου το στειλανε και εφριξα)

αισχρο το περιεχομενο αλλα κατι μου βρωμαει....τοσο ηλιθιοι ειναι να βιντεοσκοπησουν τελεση κακουργηματος μεσα στο γραφειο τους και να το δωσουν απο δω κι απο κει ωστε να φτασει στο νετ?????και μαλιστα ξεροντας οτι υπαρχει 30φυλλοπουλος και αλλοι που λυσσανε για κατι τετοια????(Βασανισμος κρατουμενου ειναι κακουργημα κατα τον ΠΚ..)

Και στο κατω κατω πως ξερουμε οτι ειναι ασφαλιτες???Το ξερω οτι ακουγομαι σαν συνηγορος του διαβολου αλλα μερικα πραγματα με αυτο μου φαινονται παρατραβηγμενα...

και μετα σου λεει οτι δεν ειναι οπως ηταν στη χουντα.... ουστ! ποιοι παν στην αστυνομια? αυτοι δεν μπορουσαν να βγαλουν βαθμο στο λυκειο(πολοι απο αυτους τσογλανακια) 15 θελει η αστυφυλακων. τι να περιμενεις? μια ζωη τετεια καναν σε συμαθητες τους. τωρα με τη στολη κιολα....νοιωθουν θεοι. τα σκετσακια στον αντ1 τα εχετε δει? κανουν καμια φορα τους αστυνομους. πολυ πετυχημενα. γυσικα δεν ειναι ολοι ετσι. αλλα μαλλον ειναι οι περισσοτεροι. ΝΤΡΟΠΗ.

Αρχική απάντηση από tolis86

και μετα σου λεει οτι δεν ειναι οπως ηταν στη χουντα.... ουστ! ποιοι παν στην αστυνομια? αυτοι δεν μπορουσαν να βγαλουν βαθμο στο λυκειο(πολοι απο αυτους τσογλανακια) 15 θελει η αστυφυλακων.

Αυτο ειναι εντελως ακυρο...

Αρχική απάντηση από tolis86

και μετα σου λεει οτι δεν ειναι οπως ηταν στη χουντα.... ουστ! ποιοι παν στην αστυνομια? αυτοι δεν μπορουσαν να βγαλουν βαθμο στο λυκειο(πολοι απο αυτους τσογλανακια) 15 θελει η αστυφυλακων. τι να περιμενεις? μια ζωη τετεια καναν σε συμαθητες τους. τωρα με τη στολη κιολα....νοιωθουν θεοι. τα σκετσακια στον αντ1 τα εχετε δει? κανουν καμια φορα τους αστυνομους. πολυ πετυχημενα. γυσικα δεν ειναι ολοι ετσι. αλλα μαλλον ειναι οι περισσοτεροι. ΝΤΡΟΠΗ.

Στη χούντα θα τους δέρναν στη μέση του δρόμου και όχι τόσο "κόσμια" όσο στο συγκεκριμένο βίντεο...και στο άκρυο επιχείρημα περι τσογλανιών λόγω βαθμού μια διευκρίνηση αστυφυλάκων πάνε αυτοί που με 17900 δε πέρασαν αξιωματικών :p

δεν ειπα ολοι οσοι βγαζουν 15 ειναι τσογλανια και ολοι οσοι βγαζουν 18 δεν ειναι. ειπα συνηθως ετσι ειναι. στο δικο μου σχολειο τουλαχιστον ετσι ηταν. δε νομιζω να ειμασταν η εξερεση... και ρε γουιντερς γιατι πηρες μονο αυτο το κοματι απο αυτο που εγραψα? βγαζει αλλο νοημα αποτι ολοκληρο...και το περι χουντας ευτυχως δε το εζησα. ηθελα να πω πως για πολλοι αστυνομικοι (βασικα μπατσοι) θα ηθελαν να ητα ακομα ετσι. δυστυχως το εχω δει πολες φορες στα ματια τους τις ελαχιστες φορες που συναναστραφηκα με τα "οργανα της ταξης" (<-----λολ). δε μαρεσει αλα ετσι ειναι.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Tolis86 έτσι είναι φίλε μου... Εκτος και αν περίμενες οτι θα τους διαβάσουν την Κοκκινοσκουφίτσα και θα παίξουν τις κουμπάρες... Μην τρελαθούμε κιόλας. Καλα κάνανε. Σε όποιον αρέσει. Αν σε εσένα δεν αρέσει αυτο που βλέπεις πήγαινε κλάψε σε μια γωνια να ξεσπάσεις. Γιατι αυτο που βλέπεις θα γίνει και θα ξαναγίνει. Δε κατάλαβα δηλαδή. Α ρε αμερικανική αστυνόμευση που μας χρειάζεται...

Αν σε κάποιους δεν άρεσαν αυτα που έγραψα, λυπάμαι. Αλλα δεν μπορείς να εκμεταλλεύεσαι την φιλοξενία που σου παρέχει μια χώρα και να την γλυτώνεις με ενα παραμυθάκι...

Ξέχασα... δεν είστε "ρατσιστές"... απλα έτυχε να ζείτε σε αυτην την περιοχή του πλανήτη. Και στην τελική στα @ μας αν ερθει οποιος άλλος θέλει και να κάνει οτι γουστάρει. Εχουμε πολύ λανθασμένο τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα...

με τη λογική σου LevelOne, στο απόσπασμα θα έπρεπε να τους στείλουμε, ε? Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ποιος ο ρόλος της αστυνομίας. Οι μπάτσοι πρέπει να διασφαλίζουν την τάξη. Από τη στιγμή που τους συλλάβανε, τους κρατάνε μέχρι να πει ο εισαγγελέας τι θα γίνει. Δεν έχουν δικαίωμα να τους αγγίξουν. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους, που τους φεύγουν μέσα από τα χέρια κάτι εγκληματίες στυλ Πάσσαρη, Παλαιοκώστα, ή που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν έναν Ματέι, το παίζουν μαγκάκια σε κάτι φοβισμένα Αλβανάκια

ΟΥΣΤ

Αρχική απάντηση από deninho

με τη λογική σου LevelOne, στο απόσπασμα θα έπρεπε να τους στείλουμε, ε? Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ποιος ο ρόλος της αστυνομίας. Οι μπάτσοι πρέπει να διασφαλίζουν την τάξη. Από τη στιγμή που τους συλλάβανε, τους κρατάνε μέχρι να πει ο εισαγγελέας τι θα γίνει. Δεν έχουν δικαίωμα να τους αγγίξουν. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους, που τους φεύγουν μέσα από τα χέρια κάτι εγκληματίες στυλ Πάσσαρη, Παλαιοκώστα, ή που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν έναν Ματέι, το παίζουν μαγκάκια σε κάτι φοβισμένα Αλβανάκια

ΟΥΣΤ

Aν θυμάμαι ο ματει ήταν εκείνος με την χειροβομβίδα? σε εκείνο το περιστατικό ο εισαγγελέας είπε μην τον ακουμπήσετε και έγινε η ******* μη λέμε ότι να ναι... όσο για τον πάσαρη ο άνθρωπος είναι εγκληματικός εγκέφαλος-κατα συνείδηση και ευχαρίστηση δολοφόνος...δεν μπορεί ο καθένας να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο...

η αληθεια ειναι ΠΑΝΤΑ στη μεση. Την αληθεια ατομα που ειναι σε ακραιους σωρους ΠΟΤΕ δε θα την δουνε

ρε κεντερ, ο πάσαρης δεν είναι εκείνος ο τυπάκος που οι ρουμάνοι τον έχουν 2-3 χρόνια κλεισμένο, και δεν έκανε κιχ? Σε εμάς γιατί το έσκασε στο χαλαρό, κι εκεί δεν κάνει τπτ (πέρα από κατι φτυσιές στις κάμερες)? Απλώς οι περισσότεροι μπάτσοι στην ελλάδα είναι μάγκες μόνο εκεί που τους παίρνει.

ρε κεντερ, ο πάσαρης δεν είναι εκείνος ο τυπάκος που οι ρουμάνοι τον έχουν 2-3 χρόνια κλεισμένο, και δεν έκανε κιχ? Σε εμάς γιατί το έσκασε στο χαλαρό, κι εκεί δεν κάνει τπτ (πέρα από κατι φτυσιές στις κάμερες)? Απλώς οι περισσότεροι μπάτσοι στην ελλάδα είναι μάγκες μόνο εκεί που τους παίρνει.

Καλά όχι οτι μόνο στην ελλάδα είναι τέτοιοι οι μπάτσοι το φαινόμενο είναι γενικό με διαφορετική όμως έκταση και ένταση από χώρα σε χώρα.

Οι έλληνες μπάτσοι είναι όντως ψευτόμαγκες σε ένα μεγάλο ποσοστό και ειδικότερα οι πολύ νέοι...

Ο πάσαρης είναι άλλη φάση :p τώρα γιατί τους έφυγε πόσες φορές και γιατί οι ρουμάνοι κατάφεραν να τον χώσουν 30 μέτρα κατω απ τη γη αυτό δε το ξέρω

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 16:26]

Tolis86 έτσι είναι φίλε μου... Εκτος και αν περίμενες οτι θα τους διαβάσουν την Κοκκινοσκουφίτσα και θα παίξουν τις κουμπάρες... Μην τρελαθούμε κιόλας. Καλα κάνανε. Σε όποιον αρέσει. Αν σε εσένα δεν αρέσει αυτο που βλέπεις πήγαινε κλάψε σε μια γωνια να ξεσπάσεις. Γιατι αυτο που βλέπεις θα γίνει και θα ξαναγίνει. Δε κατάλαβα δηλαδή. Α ρε αμερικανική αστυνόμευση που μας χρειάζεται...

Αν σε κάποιους δεν άρεσαν αυτα που έγραψα, λυπάμαι. Αλλα δεν μπορείς να εκμεταλλεύεσαι την φιλοξενία που σου παρέχει μια χώρα και να την γλυτώνεις με ενα παραμυθάκι...

Ξέχασα... δεν είστε "ρατσιστές"... απλα έτυχε να ζείτε σε αυτην την περιοχή του πλανήτη. Και στην τελική στα @ μας αν ερθει οποιος άλλος θέλει και να κάνει οτι γουστάρει. Εχουμε πολύ λανθασμένο τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα...

Αντε και να συμφωνησω οτι εχεις δικιο....

Ποιος κανει μεγαλυτερη ζημια στον τοπο γενικοτερα. 6.000 Αλβανοι (λαθρομεταναστες) που κλεβουνε απο 100 ευρω

ή ενας διευθυντης E-direct που κλεβει 600.000. Μηπως ενας Τσιτουριδης (ή τελος παντων οποιος "καβατζωσε" τα... ομολογα)???

Αντε απο τους 6000 λαθρομεταναστες πιανουνε καμμια 1000αρια. Τον αλλον τον μεγαλοαπατεωνα εχουνε πιασει ή ακομα??

Ποιος κανει μεγαλυτερη ζημια στον τοπο. 60 Αλβανοι που σκοτωνουνε 60 γριουλες

ή ο εφοπλισταρος που αρνειται 30 χρονια να κανει σερβις στο καραβι και βυθιζεται (Σαμινα) αδιαφορωντας για το αν θα παρει ο Χαρος 1500 επιβατες.

Και πες οτι τους πιασανε ΟΛΟΥΣ... και τον εφοπλισταρο που πηγε να πνιξει 1500 ατομα και τον "ομολογο" που καθαρισε 2εκ ευρω και τον λαθρομεταναστη που εκλεψε 200 ευρω. Σε ποιον απο τους 3 νομιζεις οτι θα κανουνε τον μαγκα οι... cops???

Βεβαια οι 2 απο τους 3 ειναι Ελληνες πολιτες και εχουνε το δικαιωμα να παρανομουν στην Ελλαδα ελευθερα. Ο αλλος απλα δεν εχει αποκτησει το δικαιωμα να παρανομει στο Ελλαντα.

Αρχική απάντηση από kender

Aν θυμάμαι ο ματει ήταν εκείνος με την χειροβομβίδα? σε εκείνο το περιστατικό ο εισαγγελέας είπε μην τον ακουμπήσετε και έγινε η ******* μη λέμε ότι να ναι... όσο για τον πάσαρη ο άνθρωπος είναι εγκληματικός εγκέφαλος-κατα συνείδηση και ευχαρίστηση δολοφόνος...δεν μπορεί ο καθένας να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο...

Δεν είπε μη τον ακουμπήσετε, απλά ξεχάσαν οι αστυνομικοί μια χειροβομβίδα. Από τη στιγμή που ενεργοποιείται αυτή υπάρχει ένας χρόνος αντίδρασης. Aν ήσουν στη θέση τους τον εισαγγελέα θα είχες στο μυαλό σου ή τη χειροβομβίδα που έσκαγε από στιγμή σε στιγμή? Απλά ήταν άπειροι αυτοί που ήταν εκεί να χειριστούν τη κατάσταση. Ο Πάσαρης όντως χάθηκε εκεί στη Ρουμανία, αν είναι τόσο καλοί αυτοί να τους στείλουμε όλους τους επικίνδυνους! :p

δεν είναι ότι είναι τόσο καλοί. Είναι όσο σκληροί χρειάζεται. Δε θα πιασουν το παλικάρι που ψείρισε ένα κινητό να το σαπίσουν στο ξύλο αλλά τον κατα συρροή εκτελεστή να τον συμπεριφέρονται με το σεις και με το σας. Όποιος αξίζει να τρώει ξύλο θα το τρώει

Επίσης, για κάτι τύπους σαν τον Πάσσαρη έχουν και μια καλή κληρονομιά από την εποχή του κουμουνισμού (φυλακές 15-30μ κάτω από την επιφάνεια).

Στην Ελλάδα αμα πανε να κάνουν τπτ τέτοιες υψίστης ασφαλείας θα βγουν όλοι οι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να λένε ότι είναι απάνθρωπα αυτά τα πράγματα. Κι αν τελικά φτιαχτούν θα πρέπει να έχουν κλιματισμό, συστήματα ελέγχου υγρασίας, επαρκή φωτισμό, ανατομικά στρώματα κλπ κλπ. Μη μας πάθουν τπτ οι εγκληματίες :p

Κι αν τελικά φτιαχτούν θα πρέπει να έχουν κλιματισμό, συστήματα ελέγχου υγρασίας, επαρκή φωτισμό, ανατομικά στρώματα κλπ κλπ. Μη μας πάθουν τπτ οι εγκληματίες :p

Koίτα είσαι λίγο άδικος, δεν είναι ο σκοπός των φυλακών οφθαλμός αντί οφθαλμού. ’νθρωποι είναι και αυτοί που για διάφορους λόγους έγιναν ό,τι έγιναν. Από κει και πέρα μπορούν κάλλιστα όλες οι χώρες και να τους παρέχουν συμπαθητικές συνθήκες διαβίωσης και να μην υπάρχει η παραμικρή ελπίδα διαφυγής.

Αγαπητέ SLN, αν ήταν 6.000 οι λαθρομετανάστες ολα θα ήταν όμορφα. Μηπως εννοούσες 600.000?

Τώρα δεν νομίζω πως είναι φρόνιμο να συγκρίνεις τον αλβανό που για να κλέψει 100 ευρώ μπορεί να θέσει σε κίνδυνο αρκετές ζωές, με τον απατεωνίσκο των e-direct... Ο οποίος στην τελική αν το καλοσκεφτείς διαπράττει οικονομικό έγκλημα.

Η συγκριση σου είναι, αν μη τι άλλο, άδικη.

Οκ δεν λέω, είμουν λιγο ακραίος στην διατύπωση μου, αλλα απάντησε μου σε αυτό το ερώτημα: απο πότε έχει ανέβει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ η εγκληματικότητα στην Ελλάδα ; Απο τότε που η ευρωπαική ενωση μοιράζει επιδοτήσεις σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις; Η απο τότε που γίναμε ξέφραγο αμπέλι;

Επιπλέον, πιστεύεις οτι εδω που έχουμε φτάσει, χρειάζεται αντιμετώπιση με το γάντι; Η να δείχνουμε που και που ενα άλλο, κακό μεν, χρησιμο εργαλείο δε, πρόσωπο;

Φιλικά πάντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.