Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

papatsonis χαρα στο κουραγιο σου ρα.

19 ωρες stability test και δεν το 8εωρεις στα8ερο.μηπως εισαι υπερβολικα υπερβολικος? :D

Όχι, είναι απλά της παλιάς bh5 σχολής :D:D:D

Papatsonis :T: , θαυμάζω το κουράγιο σου..:D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

πωπω ελυωσα , ατακα στην υπογραφη γνωστου αγνωστου μελους του φορα στην υπογραφη. 10 λεπτα γελουσα

Αρχική απάντηση από ea6gka

πωπω ελυωσα , ατακα στην υπογραφη γνωστου αγνωστου μελους του φορα στην υπογραφη. 10 λεπτα γελουσα

great success!

borat_narrowweb__300x495,0.jpg

Έφυγε με τόση δύναμη, που δεν χρειάστηκε να τραβήξω και καζανάκι. Πρέπει να είναι στη Νορβηγία τώρα...

πηγα της κοπελας μου το λαπτοπ στο πλαισιο να το κοιταξουν,γιατι ακουγοταν ενας ηχος σαν πυκνωτης,ενας πολυ ελαφρυς ομως... το πηγα και τον εστειλαν ως DOA,και μας πηραν τηλ και ειπαν οτι θα μας δωσουν αλλο παραπλησιο επειδη δεν βγαινει αλλο αυτο το μοντελο...

ο φορητος δεν εχει κλεισει μηνα ακομη(ειναι ενας hp),μεθαυριο κλεινει ενα μηνα και ειναι αγορασμενος με το προγραμμα δες την ψηφιακα για τους φοιτητες.

δλδ δεν εχουν να μας δωσουν ιδιο? ελεος ουτε μηνα δεν εχει. υπαρχει περιπτωση να μας δωσουν καποιο με χειροτερα χαρακτηριστικα? γιατι δεν εχουμε σκοπο να παρουμε καποιο με χειροτερα χαρακτηριστικα γινεται να απαιτησω να παρουμε το ιδιο?

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

πηγα της κοπελας μου το λαπτοπ στο πλαισιο να το κοιταξουν,γιατι ακουγοταν ενας ηχος σαν πυκνωτης,ενας πολυ ελαφρυς ομως... το πηγα και τον εστειλαν ως DOA,και μας πηραν τηλ και ειπαν οτι θα μας δωσουν αλλο παραπλησιο επειδη δεν βγαινει αλλο αυτο το μοντελο...

ο φορητος δεν εχει κλεισει μηνα ακομη(ειναι ενας hp),μεθαυριο κλεινει ενα μηνα και ειναι αγορασμενος με το προγραμμα δες την ψηφιακα για τους φοιτητες.

δλδ δεν εχουν να μας δωσουν ιδιο? ελεος ουτε μηνα δεν εχει. υπαρχει περιπτωση να μας δωσουν καποιο με χειροτερα χαρακτηριστικα? γιατι δεν εχουμε σκοπο να παρουμε καποιο με χειροτερα χαρακτηριστικα γινεται να απαιτησω να παρουμε το ιδιο?

Έλεος ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε;;;;

Αντί να πεις μπράβο για την αλλαγή αντί για RMA, (ένα μήνα μετά είναι DOA?), χαλάρωσε και περίμενε ντε ;)

:T: @ john

Δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεστε έτσι τόσο νωρίς και βάζετε πάντα το κακό με τον νού σας...

Μετά μην περιμένουμε και καμια πρόοδο όμως στις υπηρεσίες.... :(

’μα δεν φέρνουν το ίδιο δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να το απαιτήσεις και κατα πόσο σε συμφέρει,γιατί άμα είναι να παεριμένεις αλλαγή απ την hp θα σε πάει πολύ πίσω χρονικά.

Ναι παίζει πιθανότητα να σου δώσουν χειρότερο αλλά αμα τους πείς απλά και ήρεμα ότι είναι χειρότερο και δεν το δέχομαι θα βρείτε μια λύση ;)

ή θα σου δώσουν καλύτερο cash free ή ίσως χρειαστεί να δώσεις κάποια φράγκα παραπάνω.Αν και πιστεύω ότι θα βρείτε παρόμοιο μιας και τώρα τελευταία τα λαπτοπ ανα κατηγορίες φοράνε ακριβώς τα ίδια πράγματα ;)

βασικα δεν περιμενα να μας το αλλαξουν,γιατι τον ειχα τσεκαρει και γω και δεν ειχε καποιο λειτουργικο προβλημα.

φυσικα και μπραβο τους για αυτο,απλα επειδη μας πηραν τηλ. και ειπαν θα φερουν καποιο παραπλησιο και με παραξενεψε. για αυτο και μονο ρωταω. τεσπα θα δουμε τι θα γινει και θα ενημερωσω. δεν εχουμε προβλημα αν ο cpu ειναι λιγο μικροτερος πχ απλα μην εχει τρομερες διαφορες.

[win-sotiris]

και συνεχιζει ακομα..χωρις κολλημα

Ελπιζω να κρατησει μεχρι τον ιουλιο..

winXP no-SP

[/winsotiris]

post-699-1416073129,2179_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 14:34]

οποιο καλο παιδι γνωριζει σχετικα με φωτοβολταικα και www.rae.gr ας μου ριξει ενα πμ.

Το μονο που ξερω ειναι οτι θελεις τρελλο... χαβλιοδοντα για να μπεις.

Το σκεφτομουνα να παω, αλλα απογοητευτηκα απο ιστορια φιλου με bluetooth που εμεινε απεξω.:(

Πισω στην αναζητηση

Αρχική απάντηση από PGM [13-06-2007 13:13]

αι στο καλο , ολα τα ελλατωματικα σε εμενα τα στελνεις

Βρε, εδώ τα vista που μου πούλησε, μόλις αλλάξεις επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ζητάνε activation, τι να λέμε τώρα :hehe:

σκ@τα εγινε το δαχτυλακι το μικρο απο το ποδι μου,ειχα βγαλει το καπακι απο το stacker περασα απ διπλα και χτυπησα πανω. το κοιταω βλεπω δεν εχει τπτ,μετα απο τρια λεπτα το ξαναβλεπω ειχα γεμισει αιματα + οτι λερωσα το χαλι. μιλαμε πολυ αιμα οχι αστεια.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Τι παροχο Αριστο ?

Vivodi

13 του μήνα τελείωνε το προπληρωμένο μου για 1 χρονο που είχα στα 2Mibt και σήμερα 2 μερες μετα την λύξη πήγα 10mbit μετα απο αίτηση που είχα κανει βεβαια! :D

Μ'αρέσει που φοβάστε μην βάλει λουκέτο η AMD...

Πλήρες σύστημα στην τιμή ενός επεξεργαστή Ε6700 :D

249 +ΦΠΑ για τα εξής:

AMD X2 4000+

17" TFT

1Gb DDR2

250Gb HDD

16X DVDRW

K/B, Mouse, 1-year warranty

dellpczb8.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.