Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από zyx

και δεν χερεσαι? ;p

Aμα τη δεις ουτε συ θα χαιρεσαι! :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004

Ο spc δεν εκανε , δεν κάνει και δεν προκειτε να κάνει rma.

Καλά, πάρε διάβασε για παν ενδεχόμενο

frontcover.jpg

Ε και οι άλλοι που κάνουν, σε ρωτάνε πρώτα τι χρώμα κάλτσες φόραγες και τι χρώμα είχε η βαζελίνη και αποφασίζουν ανάλογα αν δικαιούσαι RMA ή όχι.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Ε και οι άλλοι που κάνουν, σε ρωτάνε πρώτα τι χρώμα κάλτσες φόραγες και τι χρώμα είχε η βαζελίνη και αποφασίζουν ανάλογα αν δικαιούσαι RMA ή όχι.

Βασικά Μάριε δεν είναι ότι δεν κάνω, εγώ κάνω αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο οι πελάτες το αποφεύγουν.

Δεν ξέρω ίσως φταίει ότι εγώ δεν αρκούμαι να μου πουν για χρώμα καλτσών κλπ αλλά πρέπει να το ελέγξω προσωπικά.

Μην τσιμπάτε κορίτσια , με αξιώματα η χωρίς.

ο Συριος σε 2 βδομαδουλες μου ειχε κανει 2 6800gt χωρις κανενα πρόβλημα rma , και αλλα πολλα... Αλλα αυτο ηταν το πιο ακραίο . Το μονο που ρώτησε ηταν αν τις εκαψα μονος μου η ηταν σφαλμα και του ειχα πει ακριβώς τι και πως , δεν το επαιξα αλέκος . Oυτε και αυτος ομως..

Spc the 1 and only :D

Λίγο να έμοιαζες ρε γμτ στο avatar σου (αλήθεια παει το ντόπιο κορίτσι; επιστρέψαμε στα ''σιγουρα''; ου και ντροπή σου λέμε) και θα έτρωγε πόδι ο Νούρης πάραυτα. :p

Αρχική απάντηση από spc

Λίγο να έμοιαζες ρε γμτ στο avatar σου και θα έτρωγε πόδι ο Νούρης πάραυτα. :p

Ψιτ, κορίτσα, να πάμε πιο κει να σας αφήσουμε λίγο μόνες;

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 22:08]

Λίγο να έμοιαζες ρε γμτ στο avatar σου (αλήθεια παει το ντόπιο κορίτσι; επιστρέψαμε στα ''σιγουρα''; ου και ντροπή σου λέμε) και θα έτρωγε πόδι ο Νούρης πάραυτα. :p

Δεν ξέρω δεν απαντώ :D .

H οδός Αναξιμάνδρου στη Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς που πέφτει? δίνω σχέδιο την άλλη βδομάδα και όσο κι αν κοίταξα σε χάρτη δε τι βρίσκω με τπτ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.