Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 02:49]

Πολωνέ μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες για τον παπαγάλο σου?

Είδος, υψος, κόστος, στα πόσα τον έχεις φτάσει, και γενικότερα ότι θεωρείς ότι χρειάζεται να ξέρει κάποιος που θέλει να αποκτήσει έναν παπαγάλο :)

Ειναι κοκατιλ .... Link

Υψος συνολο με την ουρα ειναι γυρα στα 50 εκ.

Εχει γυρω στα 20 χρονια μεσο ορο ζωης

Ειναι πολυ εξυπνα πουλια

Και γ προελευση τους ειναι απο την Αυστραλια

Οταν λες στα ποσα τον εχω φτασει ? :confused: (παντως τα 4 γιγα δεν τα πιανει :hehe: )

Κωστος ειναι σχετικα μικρο διοτι ο ιδιος ο παπαγαλος εχει γυρο στα 50 ευρω ....

Συν κλουβι αλλα 100 ευρω και κατι αλλα πες κανα 20αρι ευρα .....

Το κλουβι πρεπει να ειναι 1Χ1 για ενα τετοιο πουλι

Πριν αποκτησεις εναν παπαγαλο πρεπει να το σκεφτεις πολυ καλα πρωτα επιδει :

Αν τον εχεις μονο στο κλουβι για να τον κοιτας εχει καλως

Αν παλι θελεις να βγαινει εξω απο το κλουβι και να ειναι μελος της οικογενιας σου τοτε θελει πολυ χρονο

Οι δικοι μου παπαγαλοι (avatar) δεν αγωραστηκαν απο πετ-shop αλλα γεννηθηκαν στο σπιτι μου

Και επιδει τους παρατησε η μανα τους τους ταιζαμε εγω και η γυναικα μου με συριγγα

Με αποτελεσμα οι παπαγαλοι να μην αντχουν χωρις εμας ....

Για παραδειγμα οταν κατεβαινω Αθηνα για μερικες μερες η μια απο αυτους δεν τρωει τπτ μεχρι να γυρισω στο σπιτι (οσες μερες και αν λειπω)

Οι παπαγαλοι δενονται παρα πολυ με τον ανθρωπο και δεν ξεχνανε ποτε τπτ

Για αυτο πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος σε οτι και αν κανεις γυρο τους ....

Ειναι αρκετα ευθραυστα ψυχολογικα ζωα - μπορουν να παθουν μεχρι και καθατλιψη

Αναλογα την χρονικη περιοδο τους δινεις βιταμινες και διαφορα φαρμακα ...

Οι δικοι μου παπαγαλοι εχουν μεχρι εμβολια ....

Δυστχως στην Ελλαδα υπαρχουν λοιγοι κτηνιατροι που να εχουν γνωσεις πανω στα πτηνα

Για αυτο και εσυ πρεπει να αποκτησεις γνωσεις για να καταλαβεις διαφορα συμπτωματα που μπορουν να παρουσιαστουν

Οταν (κουφια ωρα που τα διαβαζει) θα πεθενει ενας παπαγαλος στο σπιτι σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να φυγεις απο το δωματιο λεγοντας οτι δεν αντεχεις να το βλεπεις, διοτι η παρουσια σου θα τον βοηθησει συμαντικα εκεινη την στιγμη

:cry:

Αν θα εχεις εναν παπαγαλο ελευθερο στο σπιτι

Πρεπει να τους κοψεις την μια πτερουγα (δεν ειναι καθολου επωδυνο για το πουλι)

Για να μην μπορει να πεταξει..... να μην πνιγει στην τουαλετα η να μην χτυπησει πανω στο καθρεφτη .....

Αν δεν καλυψα κατι που σε ενδιαφερει ευχαριστως θα σου απαντησω η στειλε ΠΜ να τα πουμε στο MSN

BTW καλημερες !!!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

http://www.youtube.com/watch?v=hGPURlbMHoU&mode=related&search=

Αυτο που μου εκανε εντυπωση δεν ειναι η μ*λακια που δερνει αυτους που μπαινουνε στα αμερικανικα σχολεια και γαζωνουν κοσμο αλλα η κ*λοφαρδεια που ειχανε οι 2 μαθητες που βρεθηκαν μπροστα στον ψυχακια και οταν πατησε αυτος την σκανδαλη το οπλο του επαθε εμπλοκη

ενδιαφέροντα όλα αυτά Πολωνέ.. Οπότε πριν την αγορά θέλει διάβασμα

Προς το παρόν θα ψαχτώ λίγο επί του θέματος, και αν χρειαστώ κάτι θα σε ξαναενοχλήσω

dziekuje ;)

πολυ εξουσια μαζεμενη ...:p

Και το high score ??530 ατομα???:confused:

Testaκια kανετε??

Αλλαξατε server?

post-699-1416073122,8563_thumb.jpg

Και γω ειχα καποτε ενα παπαγαλο! Εβγαζε και ενα δαχτιλιδη στο λεμο..Πεταγε και καμια λεξουλα που και που..το ονομα του συνηθως... Αλλα απεβιωσε και επιδη ημουν κ ολιγον τι μικρος και ειχα φαει κολιμμα ειχα δεθη μαζι του κ οταν πεθανε δεν ηθελα να ξαναδω ζωο για 3 χρονια!

post-6407-1416073122,8796_thumb.jpg

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ φοβάμαι να πάρω παπαγάλο, για αυτόν τον λόγο. Είχαμε καναρίνια στο σπίτι και δενόμουν μαζί τους, και με έπιανε τρομερή πίκρα όταν κάποιο από αυτά πέθαινε. Αλλά καλό είναι να έχεις να φροντίζεις ένα κατοικίδιο. Είναι άλλη φάση :)

εγώ 2 σκυλιά έχω..

Το ένα από 3 μηνών και το άλλο από τότε που γεννήθηκε μιας και ήταν κόρη της πρώτης σκυλίτσας μου.

η μεγάλη κλείνει αισίως 8 χρόνια και η μικρή 7...αλλά η μικρή είναι άρρωστη και σιγά σιγά την βλέπω να φεύγει και δεν μπορώ μόνο και μόνο στην σκέψη...

Με αυτά τα ζώα έχω δεθεί τραγικά :cry: ...

post-555-1416073122,8941_thumb.jpg

εχει και μια κ@λο ζεστη εξω... δεν παλευεται. α! και σημερα πολυ μ\#νοθυελλα στην τσιμισκη! :D

τι να πούμε και εμείς οι "ταλαίπωροι" που το γραφείο ειναι στη Μητροπόλεως....η διαδρομή Μητροπόλεως - Πολεοδομία είναι "θάνατος" :p

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

εγώ 2 σκυλιά έχω..

Το ένα από 3 μηνών και το άλλο από τότε που γεννήθηκε μιας και ήταν κόρη της πρώτης σκυλίτσας μου.

η μεγάλη κλείνει αισίως 8 χρόνια και η μικρή 7...αλλά η μικρή είναι άρρωστη και σιγά σιγά την βλέπω να φεύγει και δεν μπορώ μόνο και μόνο στην σκέψη...

Με αυτά τα ζώα έχω δεθεί τραγικά :cry: ...

Ακη σε καταλαβαινω απολυτα, χθες το βραδυ στις 3 τα ξημερωματα καποιος με χτυπησε

ενα απο τα 4 σκυλια μου και σκοτωθηκε:( :( :( ειμαι χαλια.............

Φτηνο ειναι εε..?! :p Καλα αυτα αγοραζονται οπως πας να αγορασεις ντοματες μεσω internet ? :p Τοσο απλα?

Αρχική απάντηση από .38-.45 [11-06-2007 11:00]

απο που βγηκε το 105?? το 10.5 ειναι πιθανο νουμερο.

αντεχουν τα κοκκαλα 105 φορες το βαρος τους, στιγμιαια; μαλλον δε χρειαζομασταν αλεξιπτωτα τοτε.

ενταξει ξεχασα μια τελεία.:o

τα χαπια μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..................εδω και 1 βδομαδα ξενυχταω απο το διαβασμα...παραλληλα στηνω το νεο μου κουτι και παραλληλα προσπαθω να παιξει το 10Mbit της forthnet......A! και ολα αυτα σε νεα εγκατασταση vista....

γιατρε μου δεν νιωθω καλα.....:bye:

κουράγιο φράγμα. Σκέψου τουλάχιστον ότι δεν θα έχεις διπλή εξεταστική τον Σεπτέμβριο, και άλλη μια διπλή τον Φεβρουάριο ;)

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 02:42]

κουράγιο φράγμα. Σκέψου τουλάχιστον ότι δεν θα έχεις διπλή εξεταστική τον Σεπτέμβριο, και άλλη μια διπλή τον Φεβρουάριο ;)

:bye: κι ομως...........θα εχω και γω 2 τετοιες επισης:bye:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.