Athens2004 Ιούνιος 11, 2007 #25921 Ιούνιος 11, 2007 Ναι βέβαια εισαι ακάλυπτος στην μοτο αλλά αν εισαι πιωμενος . Θα την κάνεις δεν μπορεις να βασίζεσαι στην τύχη . Ειδικα πιώμα και τρέξιμο . Ισα ισα που με το κουτί παίζει να πατήσεις και 2-3 πεζους η να στουκάρεις αλλο οχημα και να πάρεις μαζι σου κιάλλους. Δεν πάει να πει πως επειδή εισαι μέσα εισαι και ασφαλής. Γιατι αν λάβουμε περιπτωση να ειναι νηφάλιοι και οι 2 οδηγοι [μοτο + αυτοκινητο] αυτος με την μηχανή εχει τον μισο του μισου ογκου και καλυτερη ευελιξια και αποφευγει ευκολοτερα καταστασεις.
sakis_the_fraud1416003252 Ιούνιος 11, 2007 #25922 Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma να πουμε και χρονια πολλα στον unsto και στο nkoumle ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Αρχική απάντηση από Vadergr ρε παιδια, το greeksubs.com εχει πεσει.Ξερει κανεις αλλο site για ελληνικους υποτιτλους ταινιων? για δοκιμασε εδω...
o polonos Ιούνιος 11, 2007 #25923 Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Winters [Χθες, στις 23:55] Νομιζω Κουμπίτσα ειναι το σωστο.... Προχτες ειχε ενα αφιερωμα για το gp του monaco και ειχε κατι Πολωνους φιλαθλους που φωναζαν "Κουμπίτσα Κουμπίτσα"...... Κουμπιτσα ειναι το σωστο Αρχική απάντηση από Winters [Χθες, στις 23:55] Λογικα οι συμπατριωτες του θα ξερουν το ονομα του σωστα.... Αυτο μην το λες Παλι καλα που βγηκε απο κει ζωντανος μονο με ενα ποδι σπασμενο
tolis_01 Ιούνιος 11, 2007 #25924 Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 15:34] για δοκιμασε εδω... Οπως επισης και το http://subs4u.gr
TifoziF1 Ιούνιος 11, 2007 #25925 Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Κουμπιτσα ειναι το σωστο :hehe: :hehe: που είναι ο τονος οοοεεεοοοο ????
o polonos Ιούνιος 11, 2007 #25926 Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 16:16] :hehe: :hehe: που είναι ο τονος οοοεεεοοοο ???? Εκει που θελεις εσυ :hehe:
Snips Ιούνιος 11, 2007 #25927 Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 Ενω το combine αυτοκινητο κράνος λιώμα , σώζει ζωές ? :X Βλέπεις καμιά σύγκριση στο post μου; Το ίδιο ΖΩΑ είναι και οι δύο. Αλλά θές δεν θες, ένας με μηχανή διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο από έναν με αυτοκίνητο. Και αυτο το ξέρει πριν την πάρει. Και την παίρνει. Σε αυτούς τους δρόμους, με αυτήν την νοοτροπία οδηγών γενικά. Ε!Κάτι άλλο.Απόστολή 3 βιβλίων από γνωστό σου στο New York πόσο κοστίζει και πόσες μέρες κάνει περίπου; Τελωνείο παίζει;
ΝTG Ιούνιος 11, 2007 #25928 Ιούνιος 11, 2007 καλα ρε παιδια ενα σουκου 4 σελιδες...οκ δεκτον! Δευτερα που καλα θα εληγε η υποθεση ποτε προλαβατε και γεμισατε αλλα 4-5 σελιδες??? (περι χαλασμενου πλαισιου) Τελικα τα καλυτερα παραπονο-thread ειναι απο eshop... Και αυτα πιανουν καμμια 10αρια σελιδες...αλλα καλυπτουν ενα χρονικο φασμα 2 μηνων...Προλαβαινεις να τα διαβασεις αβιαστα..
Maximus Ιούνιος 11, 2007 #25929 Ιούνιος 11, 2007 Έτσι είναι τα σωστά θέματα, αν δεν το ξεφτυλλίσουν τελείως δε γίνεται
Dem Ιούνιος 11, 2007 #25931 Ιούνιος 11, 2007 συγνωμη ρε παιδια τι ξεφτυλλισαμε, εγώ ας πουμε? Μου έχουν τύχει αρνητικά περιστατικά και ποτέ δεν ασχοληθηκα, όχι με thread και τέτοια αλλα γενικότερα, γιατι την κατασταση που επικρατεί την ξέρω. Το οτι αν τους μιλησεις περι Δικαίωμα υπαναχώρησης στα περισσοτερα μαγαζια σε κοιτάνε σαν "αγελάδες τα τρένα" είναι ψέμα? Το rma που υπάρχει για να με καλυψει σαν καταναλωτή και το εκμεταλλευονται μερικοι για αλλάξουν τζάμπα όλο το pc (βαζοντας όλα στο τερμα) δεν είναι αληθεια? Αρνησε να πιστεψεις ότι μερικοί δεν σκεφτονται καν το RMA σε τετοιες περιπτωσεις?αυτοί δεν κάνουν το hobby τους? Δεν πληρώνουν? Το ότι έχω πάρει προιντα ανηγμένα και λέω νταξ δεν πειράζει αν παίζει οκ (λάθος μου τελικά μεγάλο) και μετά διαβάζω απο NEOKFIRE7..."τουλαχιστον μεσα σ' "αυτους" που λες οι περισσοτεροι δεν το κανουν τσαμπα...............και πληρωνουν φιλε.........οχι με κονε και τεστ τσαμπατζιδικα........Σωστα?...Αρα ειναι αξιοι σεβασμου και οχι κριτικης τετοιας..........."Δεν είναι σημαντικά αυτα τα θέματα? Και στο κατω - κατω το Πλαισιο προσπαθει και είπαμε και μπραβο..Γενικά μιλάμε αν διαβάσεις τα post θα το διαπιστώσειςEdit: Ήρεμος είμαι. Κόβω, αλλα όχι ότι το ξεφτυλλισαμε κι όλας, είπαμε.Ακουστηκαν κάποιες βαριες εκφράσεις απο κάποιους, λάθος τους, και προς αλυσίδα που προσπαθεί με λίγες άλλες να κάνει κάτι καλό εδώ...αλλά είναι και το θέμα της συμπεριφοράς μερικών καταναλωτων που απεχει έτη φωτός απο αυτη που θα έπρεπε να είναι...
darkCount Ιούνιος 11, 2007 #25932 Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Dem συγνωμη ρε παιδια τι ξεφτυλλισαμε<---------->εγώ ας πουμε? Η πρόταση σου έχει ένα προβληματάκι στο νόημα. Γιατί επικεντρώνεσαι σε σένα ενώ κανένας άλλος δεν αναφέρθηκε σε σένα προσωπικά. Νιώθεις τόσο "αδικημένος" με την γενική ομολογία ότι το θέμα -τα θέματα μάλλον- ξεφτυλλίστηκαν?????Εγώ θα πρότεινα ηρεμία. Όπως προείπα...δεν αναφέρθηκε σε σένα προσωπικά κάποιος οπότε chill:T:
def Ιούνιος 11, 2007 #25933 Ιούνιος 11, 2007 καταραμενες 8800gtx..........................:devil: η θερμοκρασια πρεπει να εφτασε στους 200 βαθμους
Chosen Ιούνιος 11, 2007 #25935 Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από darkCountΕγώ θα πρότεινα ηρεμία. Όπως προείπα...δεν αναφέρθηκε σε σένα προσωπικά κάποιος οπότε chill:T: Ρε, darkCount για δήμαρχος και Stewie for governor λέμε
GruntGR Ιούνιος 11, 2007 #25936 Ιούνιος 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=PkOJjFhvikY&feature=dir γιατι δεν τα κανουν αυτα και στους δικους μας φοροφυγαδες ?
magicman Ιούνιος 11, 2007 #25937 Ιούνιος 11, 2007 ξερει κανεις κανενα site που να βγαζει ποια αυτοκινητα υπαρχουν μεχρι μια ορισμενη τιμη?
jax7480 Ιούνιος 11, 2007 Author #25938 Ιούνιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN ξερει κανεις κανενα site που να βγαζει ποια αυτοκινητα υπαρχουν μεχρι μια ορισμενη τιμη? Καινουρια ή μεταχειρισμενα?Μεταχειρισμενα δες στο www.car.grΓια καινουρια δες τιμοκαταλογους στο www.autotriti.gr
magicman Ιούνιος 11, 2007 #25939 Ιούνιος 11, 2007 ευχαριστω. απο περιεργεια κοιταω ετσι, δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου,αυτες τις μερες θα αρχισω μαθηματα για διπλωμα.
deninho Ιούνιος 11, 2007 #25940 Ιούνιος 11, 2007 Πολωνέ μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες για τον παπαγάλο σου? Είδος, υψος, κόστος, στα πόσα τον έχεις φτάσει, και γενικότερα ότι θεωρείς ότι χρειάζεται να ξέρει κάποιος που θέλει να αποκτήσει έναν παπαγάλο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.