Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

υπαρχει και αυτος βεβαια αν θες κατι παραπανω

Iδιως αν συνδιαστει με κατι τετοιο που ειναι η πιο φτηνη full frame (μιας και παιζει αυτη) θα εισαι σε καλο δρομο...:p

H olympus ...δεν σε καλυπτει εε??:hehe:

Aλλα ενταξει ..και με μια απλη dslr των 8-10mpx και με αυτον τον σχετικα γρηγορο φακο(πολυ καλος για τα λεφτα του) ενα τετοιο cropp-ακι (416χ300) το πετυχαινεις..

Τα κομματια ερχονται με κατευθυνση προς τα σενα(δεν περναν απο μπροστα) σου)..προλαβαινει να τα πιασει και με πιο αργους χρονισμους(shutter/apperture)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΝTG

υπαρχει και αυτος βεβαια αν θες κατι παραπανω

Iδιως αν συνδιαστει με κατι τετοιο που ειναι η πιο φτηνη full frame (μιας και παιζει αυτη) θα εισαι σε καλο δρομο...:p

Καλύτερα η 2η μηχανή όχι απλά η 5D, τα 8frame ανα Sec είναι απαραίτητα για το άριστο αποτέλεσμα.

Αρχική απάντηση από greekfragma

τι τιμες ειναι αυτες ρε παιδια......τα χαπια μου γρηγορα....και τον εσπισι να μου μετρησει τις δοσεις......:hehe:

σε ποσες ζωες θα κανεις τις δοσεις? :hehe:

τι τιμες ειναι αυτες ρε παιδια......τα χαπια μου γρηγορα....και τον εσπισι να μου μετρησει τις δοσεις......:hehe:

λολ για τι χρήση θες τη μηχανή?Δε μπορείς να γίνεις πιο οικονομικός?Mπορείς να ασχοληθείς με το σκάκι που είναι πιο αργό άθλημα και δε χρειάζεται τέτοιο εξοπλισμό... :D

επειδη δεν ειδα φορμουλα,οι ΑΛΛΟΙ που το παιζουν οδηγοι τι θεση πηρανε?

ρε παιδια, το greeksubs.com εχει πεσει.Ξερει κανεις αλλο site για ελληνικους υποτιτλους ταινιων?

να πουμε και χρονια πολλα στον unsto και στο nkoumle :D

Χρονια πολλα!

Χθές έπαιζα ~3~ ώρες ρακέτες στην παραλία με ένα μισάωρο διάλειμα . Το πρωί πάλεψα αρκετά θα έλεγα να ανέβω πάνω στην μηχανή να πάω στην δουλειά . Ενω το σωμα μου ειναι λές και με εχουν δειρει 3 :D

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 23:48]

105G (lol?)

απο που βγηκε το 105?? το 10.5 ειναι πιθανο νουμερο.

αντεχουν τα κοκκαλα 105 φορες το βαρος τους, στιγμιαια; μαλλον δε χρειαζομασταν αλεξιπτωτα τοτε.

ρε γμτ τι πραγμα ειναι αυτο τον τελευταιο μηνα εχουν σκοτωθει ποσοι σε τροχαια εδω στο κιλκις....

ο αλλος λιωμα ηταν με μια μεγαλη μηχανη,εφυγε πανω στην στροφη με σουζα και μεχρι και τα ματια του πεταχτηκαν εξω(,ηταν χωρις κρανος)

edit και μενα 105G μου φαινεται υπερβολικα μεγαλο. ειχα δει ενα ντοκιμαντερ και ελεγε οτι το ανθωπινο σωμα μπορει αν αντεξει και 15-16G μονο στιγμιαια. επισης εδειξε και το video του ανθρωπου που δεχοταν τετοια δυναμη και το κεφαλι του για λιγα δευτερολεπτα,οταν το εδειξε σε slow motion εδειχνε σαν παραμορφωμενο. το θεμα ειναι στα πολλα g οτι το αιμα παει στα ποδια και δεν αιματονεται ο εγκεφαλος.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ρε γμτ τι πραγμα ειναι αυτο τον τελευταιο μηνα εχουν σκοτωθει ποσοι σε τροχαια εδω στο κιλκις....

ο αλλος λιωμα ηταν με μια μεγαλη μηχανη,εφυγε πανω στην στροφη με σουζα και μεχρι και τα ματια του πεταχτηκαν εξω(,ηταν χωρις κρανος)

Μηχανή-όχι κράνος-λιώμα. Με τέτοιο μυαλό που κουβαλούσε ο τύπος ηταν πεθαμένος απο καιρό, απλά τώρα επισημοποιήθηκε.

Το 10.5g είναι τρομερά μικρό νούμερο για τέτοιου είδους καταστάσεις. Σε έγκυρο περιοδικό (F1 Racing αγγλικό) είχα διαβάσει πολύ παλια, σε ένα αρθρό για μια πίστα (που δεν θυμάμαι ποια είναι) ότι κάτι "σαμαράκια" που έχει στην μεγάλη ευθεία κάνει το μαύρο κουτί (&τηλεμετρίες) να γράφει 40g.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN -> το θεμα ειναι στα πολλα g οτι το αιμα παει στα ποδια και δεν αιματονεται ο εγκεφαλος.
Στους πιλότους πολεμ. αεροσκαφών αυτό.
Αρχική απάντηση από Athens2004

Ενω το combine αυτοκινητο κράνος λιώμα , σώζει ζωές ? :X

Δεν είναι ίδιες οι πιθανότητες ξα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.