Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

κατσε ρε μαν...γιατι 32?

μιλαμε για RAID?

οι δισκοι 8α ειναι για απο8ηκη ή 8α εχουν μεσα λειτουργικπ/προγραμματα//και τα 2?

αν 8α ειναι για απο8ηκη τους κρατας στο default.με 32κ χανεις αρκετα γιγα απο τα 293...και δεν σου χρειαζεται κι ολας..

'σπερεεεεεεεεεεες!

σημερα εχω λιωσει στο κρεβατι...

8ωρο το βραδυ, 3 ωρες το μεσημερι και ενα 2 ωρακι πριν απο λιγο...

13 ωρες υπνος!!!

ενα απο τα καλα του να γραφεις εξετασεις!

δεν σου λεει κανενας τιποτα!

@astrolabos

ηθελα μια γρηγορη απαντηση ρε man....

αλλα οκ.

δεν θα το ξανακανω...

σε 5 μερες θα εχω περασει τα 1500 ποστ! :hehe:

@sakis_the_fraud:

Να δώ πόσα threads θα βάλεις ακόμα την πολύ πολύ διακριτική κατά τ'άλλα υπογραφή σου :p

να σε φάει ο γάϊδαρας πρωί πρωί....φτου φτου φτου....:nothing::blink:

Αυτα τα λινκς τα αφήνουν για το βραδυ ραααααα....

Παρα τριχα την γλιτωσα...

Κανω update το bios της commando και μετα απο 5 λεπτα γινεται διακοπη ρευματος στην περιοχη.....

Αγιο ειχα...:innocent:

Αρχική απάντηση από Winters

Κανω update το bios της commando και μετα απο 5 λεπτα γινεται διακοπη ρευματος στην περιοχη.....

το πολυ-πολυ πηγαινες για rma

Αρχική απάντηση από jpavly

@sakis_the_fraud:

Να δώ πόσα threads θα βάλεις ακόμα την πολύ πολύ διακριτική κατά τ'άλλα υπογραφή σου :p

ααααααα!

ολα κι ολα!

δεν παραβαινω κανεναν κανονα (ετσι νομιζω δηλαδη), και ειμαι μεσα στο οριο των σειρων.

αρα ειμαι νομιμοτατος!

τερμα τα σχολια! :hehe:

Υ.Γ.

παλι ban προβλεπω...

δειτε @ [hwbot] SuperPi 1M Ranking....

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 15:11]

Κι εγω το ιδιο με firmware update στο lg ενος φιλου μου. Ασε που δεν ξερει τι ειναι το firmware update και θα νομιζε οτι του το χαλασα εγω και θα με κηνυγαγε ακομα.

Αληθεια σε DVD+/-RW σωζεται η κατασταση αμα ξαναπερασεις το firmware απο πανω?

Καλησπέρα σε όλους ! Θυμάται να μου πει κανείς την ελληνική μετάφραση των δεικτών : Consumer Price Index (CPI) και Producer Price Index (PPI) ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Εdit: Α!! Επίσης οι ρυθμοί ανάπτυξης (από οικονομικά) πως είναι στα αγγλικά ? :p Η κάποιο λινκ με τους ρυθμούς ανάπτυξης της Αμερικής ! Ευχαριστώ και πάλι !

Consumer Price Index (CPI) και Producer Price Index (PPI)

δείκτης τιμών καταναλωτή, το άλλο δεν το ξέρω :p

Ρυθμός ανάπτυξης--->growth rate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.