Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 19:38]

Το θηρίο είναι ξανα ζωντανό, χωρίς QX6700, αλλά με ένα αστέρι Χ6800 (L631A) που αυτή τη στιγμή τρέχει Orthos στα 3600 με 1.39V :D

:T: εμένα πάλι μου κάνει κόλπα το πισί.....τι τραβάμε.........

Αρχική απάντηση από white_devil

:T: εμένα πάλι μου κάνει κόλπα το πισί.....τι τραβάμε.........

και μενα!

αλλα σιγα σιγα τα λυνω...

θα ξημερωσουμε μου φαινεται σημερα...

α ευχαριστω!

το θεμα δεν ειναι 100% δικο μου (οπως μπορεις να δεις στο copyright κατω) αλλα η ιδεα να γινει με 3εις στηλες, οπως και το μενου και φυσικα το περιεχομενο ειναι δικα μου!

btw, κουραγιο φιλε!

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 15:41]

επρεπε να παει 3:40 για να πουμε την πρωτη Κυριακατικη καλημερα?:p

ξεδωσανε ολα τα λαμπιτοπουλα χθες παραλιακη?:hehe:

εγω λεω να παώ να ριξω καμια βουτια στο 1ο Χαλκιδικης να περάσει ο πονοκεφαλος:hehe:

G@μoto γερνάμε.

Forza Βεροιαρα :p

Βασίλισσα του Βορρά :D

A' Εθνικη μετά από 8 χρόνια...

ειδα σε ενα διαφημιστικο καπου 27'' acer 1920χ1200 5ms με 500 λιρες....καλο δεν ακουγεται?

(στο γραφειο μου καθεται εδω και 1-1μιση μηνα ολοφρεσκια 22αρα...........την απληστια μου μεσα :devil: :devil: :devil: )

οσοι ετοιμαζεστε να χτισετε htpc τσεκαρετε εδω http://news.softpedia.com/news/Trident-Presents-the-Invisible-PC-Case-55987.shtml

εχω να περασω 4 στηλες , απο 500 στοιχεια το καθενα. απο χαρτι στο excel. ειμαι στα 150 και μουρχεται να κανω εμετο :shutup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.