Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:59]

συγχρονιζει η τηλεοραση σου σε τετοια καναλια μαν? εμενα δεν

Τηλεόραση ? τι ειναι αυτο ?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004

..ενα μονοκύλινδρο 600ρι ας πουμε [xt - lc4 κλπ] το ιδιο αυτο που πάει η πρώτη του οσο πανε αυτα που ειπα τελικιαστά.

....Αν ξεχάσεις τον καρπο τραβηγμένο ας πουμε 3sec φτανουν και περισευουν.... Πας 200σια και εχεις την αισθηση οτι πας με 100 απλα πράγματα.

Απλά η παρεξήγηση ειναι οτι με 15κ~ ειναι σχετικά ευκολα προσβάσιμο και μπορουν να το αγορασουν πολλοι αλλα λίγοι θα το οδηγησουν σωστα , Ενω για αντιστοιχες επιδόσεις σε αυτοκινητο θες Supercar > 100.000 ~ 200.000

Αν δώσεις μια murcielago σε εναν 25χρονο δεν θα σκοτωθει δλδ. ? Δεν θα βρεις 25χρονο με murcielago ομως ;) .

Φϊλε μου όλα αυτα μου φαίνονται σαν κείμενο της ΝΑSA! Δεν καταλαβαίνω γρι! :confused: Θόρυβος=οχτρός που έλεγε και ο Ξυλούρης.

Αρχική απάντηση από ea6gka

Επειδη η εκπομπη εχει φαει πολυ πολεμο θα κανω τον δικηγορο του διαβολου...

Οι περισσοτεροι λενε οτι ριχνει το επιπεδο της τηλεορασης, εγω θα πω οτι το επιπεδο της εκπομπης ειναι στο επιπεδο που ειναι και η πλειοψηφια της ελλ.τν βλεπε star channel, κιτρινες εκπομπες, παραθυρα ειδησεων, πρωιναδια μπουζουκια, βραζιλιανικες σαπουνοπερες...

Οι πολλοι λενε τους εκμεταλλευονται.. εγω θα πω πως οι μισοι καταλαβαινουν τη κανουν,ακα παρασκευας, τσιλα, πριονης, γαρδουμπας... καποιοι μπορει να μην ειχαν καν δουλεια ακα κατμαν,ο "το'χω αναγκει" (ολοι παιρνουν 300ε το επεισοδιο) ή μπορει να μην ειχαν ουτε καποιον να ανταλλαξουν μια κουβεντα..

Για μενα εγινε κατι πολυ σημαντικο... εσπασε το κατεστημενο των ωραιων και των εξυπνων... Ο superstar του καναλιου δεν ειναι ο Χατζηνικολαου αλλα ο Κατμαν... Αυτη η διδκτατορια του οτι στο γυαλι βγαινουν μονο οσοι ¨γραφουν" εξανεμιστηκε...

Βγαινει ο Λαζοπουλος και λεει οτι τα παιδια εχουν προτυπο τον Κατμαν και ειναι ντροπη και μαζευονται παιδακια στην εκπομπη κτλ... Πιστευεις οτι καποιος 15χρονος εχει προτυπο τον Κατελη? Ολοι χαβαλε κανουν, δεν ακουει κανενας τα τραγουδια επειδη του αρεσουν αλλα κανουν πλακα...

Οταν ειμαι μπροστα & δεν εχει καμμια καλη ταινια το filmnet, εχουν τελειωσει οι ειδησεις στη νετ δεν εχει κατι αλλο καλο η τν.... Ναι, προτιμω να δω τον Κατμαν απο τα σιριαλ της συμφορας των αλλων καναλιων....

:D :D :D :D :D :D :D :D

Κουμπι ορ νοτι κουμπι? Η δουλια πορεια... (Πεθαινω και στα γελια...)

http://www.youtube.com/watch?v=7Tam0owJmcI

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 00:37]

Οι περισσοτεροι λενε οτι ριχνει το επιπεδο της τηλεορασης, εγω θα πω οτι το επιπεδο της εκπομπης ειναι στο επιπεδο που ειναι και η πλειοψηφια της ελλ.τν βλεπε star channel, κιτρινες εκπομπες, παραθυρα ειδησεων, πρωιναδια μπουζουκια, βραζιλιανικες σαπουνοπερες...

Οι πολλοι λενε τους εκμεταλλευονται.. εγω θα πω πως οι μισοι καταλαβαινουν τη κανουν,ακα παρασκευας, τσιλα, πριονης, γαρδουμπας... καποιοι μπορει να μην ειχαν καν δουλεια ακα κατμαν,ο "το'χω αναγκει" (ολοι παιρνουν 300ε το επεισοδιο) ή μπορει να μην ειχαν ουτε καποιον να ανταλλαξουν μια κουβεντα..

Για μενα εγινε κατι πολυ σημαντικο... εσπασε το κατεστημενο των ωραιων και των εξυπνων... Ο superstar του καναλιου δεν ειναι ο Χατζηνικολαου αλλα ο Κατμαν... Αυτη η διδκτατορια του οτι στο γυαλι βγαινουν μονο οσοι ¨γραφουν" εξανεμιστηκε...

Βγαινει ο Λαζοπουλος και λεει οτι τα παιδια εχουν προτυπο τον Κατμαν και ειναι ντροπη και μαζευονται παιδακια στην εκπομπη κτλ... Πιστευεις οτι καποιος 15χρονος εχει προτυπο τον Κατελη? Ολοι χαβαλε κανουν, δεν ακουει κανενας τα τραγουδια επειδη του αρεσουν αλλα κανουν πλακα...

Οταν ειμαι μπροστα & δεν εχει καμμια καλη ταινια το filmnet, εχουν τελειωσει οι ειδησεις στη νετ δεν εχει κατι αλλο καλο η τν.... Ναι, προτιμω να δω τον Κατμαν απο τα σιριαλ της συμφορας των αλλων καναλιων....

Και ναι ,

αλλα το θέμα ειναι να παμε απο το κακο στο καλύτερο . Οχι στο τελειως οτι ναναι ,. :

Ρε συ μαζι σου και γω... απλα δεν εχω καταλαβει γιατι ολοι κραζουν την πανια και για την υπολοιπη τηλεοραση δεν λενε τιποτα.... βγαινε η Δρουζα που ειναι στο κρατικο καναλι και ελεγε οτι ηταν σε ζωντανη συνδεση με τους εξωγηινους στις 6 το απογευμα και δεν ενοιζε κανεναν και τους πειραζει ο χαβαλες της πανια...

Ολοι ειναι κουλτουριαρηδες και η eurovision καθε χρονο ειναι 1η σε ακροαματικοτητητα....

ΕΛΕΟΣ... Το μονο που μας σωζει ειναι ενα ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ http://www.youtube.com/watch?v=jkIIq8pp_R8

:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:

Αρχική απάντηση από Winters

φιλε μου δεν καταλαβαινω τι μου λες , ποιος ειναι ο χατζηνικολαου και ο κατμαν και η τσιλα. σου λεω η τηλεοραση μου δεν μπορει να συγχρονιστει σε συγκεκριμενα καναλια , δε το καταλαβαινεις?

1 χρόνο χωρίς τηλεόραση στην Αγγλία, μπορώ να πω δε μου έλειψε καθόλου...

Απο τις cult φιγούρες της χώρας μας μόνο ο SLN (απεταξάμην, απεταξάμην, απεταξάμην) μου έλειπε καμια φορά, αλλά τον έβλεπα όποτε κατέβαινα για γιορτές και ερχόμουν στα λογικά μου.

Αν και δεν βλέπω τηλεόραση, μου αρέσει που απλοί άνθρωποι όπως όλοι μας έχουν γίνει αγαπητοί στον κόσμο.

Ας είναι καλά ο Καρβέλας και η Πάνια.

Φέραν τα πάνω κάτω, στη σωστή τους διάσταση, όπως θάπρεπε να είναι τα πράγματα.

Βαρέθηκα τους άσχετους, τους ανίκανους και τους γλύφτες που το παίζουν ξερόλες και εξουσία.

Ρε βάλτε ΣΚΑΙ και αφήστε τους υπόλοιπους να κοπανιούνται. Δείτε κανά σοβαρό κανάλι που κάθεστε και συζητάτε τη διαφορά ποιότητας μεταξύ Trash TV (Πάνια) και Λάσπη TV (Χατζηνικολάου, Εισαγγελάτος, κλπ).

Δείτε κανά ντοκιμαντέρ καλύτερα.

Μιλας κυριολεκτικα? Εγω νομιζα οτι το ελεγες ειρωνικα.... Και καλα οτι ειναι τοσο χαλια που ουτε η τηλεοραση δεν καταδεχεται να συγχρονιστει μαζι τους.....

:upside: :upside: :upside: :upside: :upside:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 04:24]

φιλε μου δεν καταλαβαινω τι μου λες , ποιος ειναι ο χατζηνικολαου και ο κατμαν και η τσιλα. σου λεω η τηλεοραση μου δεν μπορει να συγχρονιστει σε συγκεκριμενα καναλια , δε το καταλαβαινεις?

Γιωργο πιστεψε με .....

Δεν χανεις απολυτως τπτ που δεν τους ξερεις ολους αυτους :hehe:

Αν και τετοια επραγματα δεν θα επρεπε να υπαρχουν καν :sick:

Οπως ειπε και ο Γιαννης ..... ΣΚΑΙ FTW :T:

BTW Καλημερες :D

ΣΚΑΙ και NET απο μενα... ολα τα υπολοιπα ειναι για γκομενες και τιποτα χαζεμενους..

Αρχική απάντηση από Winters

Μιλας κυριολεκτικα? Εγω νομιζα οτι το ελεγες ειρωνικα....

πωπω...του χει βγει το ονομα του παιδιου..:p

Δεν ειναι να ποσταρει ...oλο και καποιος 8α τσιμπησει...:hehe: ..

ΝΑΙ!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ οι εξετάσεις!!!! (σορρυ γιά τα κεφαλαία, αλλά νιώθω την ανάγκη να το φωνάξω!) άντε θα ξαναγίνω τακτικός και εδώ. :) :) :) :) :) :) :) :) :):jump: :jump: :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από chros26_

ΝΑΙ!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ οι εξετάσεις!!!! (σορρυ γιά τα κεφαλαία, αλλά νιώθω την ανάγκη να το φωνάξω!) άντε θα ξαναγίνω τακτικός και εδώ. :) :) :) :) :) :) :) :) :):jump: :jump: :jump: :jump:

Welcome back. :)

Αλλά θα μου επιτρέψεις να το στείλω στο "Πείτε ότι θέλετε" ;)

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Χρόνια Πολλά Κοπρίτη :D:D:D:D

χρονια πολλα και χαρουμενα :flower:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:27]

χρονια πολλα και χαρουμενα :flower:

Γιωργη ευχαριστω αλλα δεν γιορταζω ρε γμτ... :wassat:

δεν ξερω τι ληγμενα παιρνει το πιθηκι

αλλα μαλλον πρεπει να του αναπτυξω κατ'ιδιαν

τις θεωριες μου περι κτηνοβατικης παιδοφιλιας

μπας και συνελθει επιτελους :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.