Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

καλημερες...

ειπα να μυραστω τον "πονο" μου για να μου κατσει καπως καλυτερα η ολη φαση και να παει λιγο καλυτερα η μερα

εκανα μια παραγγελεια απο το Πλαισιο ενα budget συστηματακι για τον bro

η επιλογη του επεξεργαστη ηταν ο AMD X2 3600+

ως γνωστον υπαρχουν 2 εκδοσεις του εν λογω επεξεργαστη

μια με τον πυρηνα brisbane (@1.9Ghz - 200x9.5 στα 65nm)

& μια με τον πυρηνα winsdor (@2.0Ghz - 200x10 στα 90nm)

στην σελιδα του Πλαισιου ο τιτλος του προιοντος περιγραφει την εκδοση στα 90nm ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1038&product=938610&tab=specs ).στην γενικη περιγραφη φαινεται παλι ο ιδιος επεξεργαστης.Στα βασικα χαρακτηριστικα ομως περιγραφεται ο Brisbane (o κωδικος προιοντος ειναι ο ιδιος φυσικα)...

βλεποντας αυτο,πηγα την Δευτερα το πρωι στο Πλαισιο στο κεντρο για να δω τι παιζει.αν εχουν δλδ και τους τις 2 εκδοσεις,μονο τη μια κτλ.

αφου μιλησα με τα σαινια εκει περα,ακρη δεν εβγαλα γιατι ενω ο τυπας με διαβεβαιωνε οτι ολοι οι 3600+ που εχουν ειναι Brisbane,εγω κοιτωντας το serial στο κουτι του επεξεργαστη διαπιστωσα οτι αυτοι που ειχαν στο ραφι ηταν ολοι Winsdor... ( το serial του Winsdor ειναι ADO3600CUBOX,ενω αυτο του Brisbane ειναι ADO3600DDBOX το οποιο και ανεφερα και στο παλικαρι με το οποιο μιλησα πριν απο λιγο)

αποφασησα να απρω τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και μετα απο μια κουβεντα μου ειπαν εν ολιγις τα ιδια με τον πωλητη στο καταστημα.

κανοντας την παραγγελεια,αποφασησα να μην το ρισκαρω και να μην το αφησω στην τυχη,και στα σχολια ανεφερα περιγραφικα οτι 8ελω η εκδοση του επεξεργαστη που 8α παρω να ειναι ο Brisbane και οχι ο Winsdor (περιεγραψα την κατασταση αναλυτικοτατα .δεν ανεφερα μονο ονοματα πυρηνων φυσικα...)

σημερα παρελαβα τα πραματα και το πρωτο πραγμα που τσεκαρα ηταν αν μου ειχαν στειλει τον σωστο επεξεργαστη.Οπως μπορειτε να φανταστειτε μου ηρ8ε ο "λα8ος"....

πηρα τηλεφωνο στην εξυπυρετηση και αναμενω τωρα τηλεφωνημα για να δω τι 8α γινει,μιας και τον Winsdor δεν τον 8ελω :p

ας ελπισουμε να εχουμε ταχεια επιλυση μιας και ειναι η πρωτη φορα που επι της ουσαις 8α χρειαστω το after sales service του Πλαισιου.να δουμε ρε παιδακι μου αν πραγματικα ισχυουν αυτα που κατα καιρους ολοι ακουμε για το ποσο καλο ειναι αυτο το after sales support...

να πω την αλη8εια παντως,ασχετως επιλυσης (που κατα 99% πιστευω 8α αλλαχ8ει ο επεξεργαστης με τον σωστο) στα ματια μου εχει παρει μερικους ποντους μειον το Πλαισιο γιατι παρ'ολη την δικη μου προσπα8εια να ενημερω8ω για το τι ακριβως παιζει με την μπερδεμενη περιγραφη,την περιγραφη αυτη κα8'εαυτη σαν γεγονος που ειναι απαραδεκτη και την αναλυτικη διευκρινηση στην παραγγελεια,αφου πρωτα μιλησα και τηλεφωνικα με το τμημα πωλησεων, μου ειρ8ε λα8ος προιον...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

και μια ακομα απωρεια τωρα που το ειδα

οι συσκευασιες των μητρικων (κουτι) δεν ειναι σφραγησμενες με καποια ταινεια ασφαλειας?γιατι η δικη μου δεν ειχε κατι τετοιο και επιπλεον,η αντιστατικη σακουλα μεσα στην οποια βρισκεται η μητρικη δεν ειναι αεροστεγως σφραγησμενη αλλα με σελοτειπ...

ετσι ερχονται οι μητρικες συσκευασμενες?γιατι δεν 8υμαμαι ειναι η αλη8εια απο προηγουμενες αγορες :(

η μητρικη ειναι η Biostar TForce 570u

ΗP dv6356ea is on da house! Πρεπει να περιμενω μεχρι την Παρασκευη για να τον παρω απο την Θεσ/νικη...

Come on stupid time, come on!

Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 23:18]

και αντί να μας το παίζουν παιδιά των γκέτο, γκάνγκστα παραντάις και χριστούγεννα με τον φίφτυ σεντ να προσέχουν να μη δημιουργούν νέα γκέτο με στρατιές από απελπισμένους νέους που δεν ξέρουν να τονίζουν τις λέξεις.

λόλ , Η σημερινή νεολαία Σώτο είναι μόνο φρου φρού και αρωματικά γουίντοΖ τι περιμένεις ?

ρε σεις, ο Pentium 4 630 ειναι διπλοπυρινος...

ημουν σημερα σε εναν φιλο μου, που κατεχει το παραπανω μαραφετι, και ειπα να δοκιμασω ενα SPi... (παντα υπαρχει στο φλασακι μου! :p )

καθως το ετρεχα παρατηρησα οτι το CPU utilization δεν ηταν 100%!

επισης, οι 2 πυρηνες δεν δουλευαν στο ιδιο επιπεδο...

π.χ. ο ενας ηταν στο 60% και ο αλλος στο 80%...

ειναι λογικα αυτα?

Αρχική απάντηση από GoMaR

oops....Παιδια το "πειτε οτι θελετε" εχει απειρα posts..Ε τι να κανουμε , δε μπορω να τα διαβαζω ολα.....

σορρυ :p

δεν ειναι τιποτα....

θα βγαζεις καμμια 150αρια ποστ την μερα...

Σε καμποσο καιρο(δεν λεω ποσο...μην απογοητευθεις ) θα μας φτασεις..:hehe:

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

ρε σεις, ο Pentium 4 630 ειναι διπλοπυρινος...

ημουν σημερα σε εναν φιλο μου, που κατεχει το παραπανω μαραφετι, και ειπα να δοκιμασω ενα SPi... (παντα υπαρχει στο φλασακι μου! :p )

καθως το ετρεχα παρατηρησα οτι το CPU utilization δεν ηταν 100%!

επισης, οι 2 πυρηνες δεν δουλευαν στο ιδιο επιπεδο...

π.χ. ο ενας ηταν στο 60% και ο αλλος στο 80%...

ειναι λογικα αυτα?

1.Είναι single core με Hyper Threading όπως είπε ο Tom

2.Το Spi είναι single threaded εφαρμογή

3.Λογική ακολουθεία του "2"

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 12:57]

οι συσκευασιες των μητρικων (κουτι) δεν ειναι σφραγησμενες με καποια ταινεια ασφαλειας?γιατι η δικη μου δεν ειχε κατι τετοιο και επιπλεον,η αντιστατικη σακουλα μεσα στην οποια βρισκεται η μητρικη δεν ειναι αεροστεγως σφραγησμενη αλλα με σελοτειπ...

Εγω παντως, οσες μητρικες εχω παρει ετσι ειναι (δεν ειναι και πολλες, 2 ολες κι ολες :p )

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

και μια ακομα απωρεια τωρα που το ειδα

ετσι ερχονται οι μητρικες συσκευασμενες?γιατι δεν 8υμαμαι ειναι η αλη8εια απο προηγουμενες αγορες :(

η μητρικη ειναι η Biostar TForce 570u

Δεν είναι αεροστεγώς κλεισμένες...

’λλες έχουν αυτοκόλλητο που λέει πάνω ότι η συσκευή είναι ευαίσθητη..άλλες ένα απλο selotape και άλλες τπτ

Ρε παίδες, παίζει ένα flashάκι που δείχνει και καλά πως οδηγούν στην Ιταλία και πως στην Ευρώπη, ένα κωμικό flashάκι. Το έχει κανείς;

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:33]

http://www.lifeinitaly.com/flash/

:rofl: :rofl: Πάντως αν αντί για την Ιταλική σημαία είχε την Ελληνική δεν θα έκανε διαφορά!

Να κάνω μια ερώτηση: Εχω 5 Χ και 5 Υ. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως θα κάνω ένα γράφημα στο Excel ? Θυμάμαι μόνο με μια σειρά αριθμών...H με κάποιο μικρό πρόγραμμα που κάνει μόνο τέτοια ? (Αν υπάρχει κάτι τέτοιο...)

Αρχική απάντηση από JohnG85

:rofl: :rofl: Πάντως αν αντί για την Ιταλική σημαία είχε την Ελληνική δεν θα έκανε διαφορά!

ναι μονο εκει με το δημοσιο υπαλληλο θα επρεπε σε καθε γραφειο να βγαζει και ευρωπουλα

Αρχική απάντηση από JohnG85

Να κάνω μια ερώτηση: Εχω 5 Χ και 5 Υ. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως θα κάνω ένα γράφημα στο Excel ? Θυμάμαι μόνο με μια σειρά αριθμών...H με κάποιο μικρό πρόγραμμα που κάνει μόνο τέτοια ? (Αν υπάρχει κάτι τέτοιο...)

Στον ένα άξονα θα έχεις τα Χ και στον άλλο τα Υ? Αν ναι, τότε κάνεις καινούριο γράφημα (του τύπου που θες), και βάζεις στον οριζόντιο άξονα τα Χ (π.χ.) και στον κάθετο τα Υ (επίσης π.χ.)... αν είναι κάτι άλλο, πες το, μπας και καταφέρουμε να βοηθήσουμε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.