Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

γυρω στο 18 εγραψα. ευκολα ηταν. μονο προσοχη ηθελε το θεμα 3ο το β,αλλα και αυτο εβγαινε. εκανα λαθος το θεμα 4ο το β(ελεος ειμαι),βασικα το αποτελεσμα βγηκε αλλα εκανα βλακεια με τον τυπο γιατι ειχε κολλησει το μυαλο μου εκεινη την ωρα.

@jax7480 ποσο κανει αυτο? :jump: :jump: ειναι καμια ειδικη εκδοση? πρωτη φορα το βλεπω?

καλη συνεχεια Γιωργο και ολα τα παιδια που δινουν:T:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ζyx, το τάπερ είναι εξαιρετικό σαν αυτοκίνητο ( σου μιλώ εκ πείρας...).Βέβαια το καινούριο αν και το λατρεύω εμφανισιακά δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα.Σαφώς αναβαθμισμένο ποιοτικά, αλλά επίσης πιο ακριβό και πιο αργό με έναν ανταγωνισμό που έχει ανεβάσει άλογα και σε τσαγιάζει με μια σχέση πάνω...

Ρε snips, αν δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα απο ενα κειμενο χωρις τονους και ενα ανορθογραφο κειμενο, ποσο μαλλον οταν χρησιμοποιειται η δικαιολογια "νταξ, δεν πειραζει, ειμαι τεχνολογικη", ή μπερδευεις την δυναμη της συνηθειας με την αγραμματοσυνη, λυπαμαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι.

Ουτως ή αλλως ειπα και πριν ΔΕΝ με πειραζει η ανορθογραφια. Αν εχει καποιος μαθησιακο προβλημα ή κατι παρεμφερες προφανως και δεν θα του την πω. Η στην τελικη αμα δεν του κανει αισθηση να μαθει να μιλαει και να γραφει σωστα, δεν εχω εγω το προβλημα σε καμια περιπτωση. 17-18 χρονων παιδια, ειμαστε αρκετα μεγαλοι για να αποφασιζουμε για τον εαυτο μας και δεχομαστε τις συνεπειες των πραξεων μας. Με ενοχλει ιδαιτερα ομως αυτη η δικαιολογια.

Και απο την αλλη μερια δεν θυμαμαι να ειμαι εγω αυτος που εκανε παρατηρηση επι της ορθογραφιας. Αλλος εκανε τον εξυπνο με φρασεις του στυλ "αντε μαθετε τιποτα".

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 01:50]

+ κανά δυο άλλοι

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΟΕΟ????

Μόνο ο deninho βρήκε τον χρόνο να βάλει τόνους από το συγκεκριμένο post και μετά. Είναι φαίνεται ο μόνος που έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση του, ενώ όλοι οι άλλοι "πνίγονται".....

Μου αρέσει πάντως πως κάνει παρατήρηση ένας άτονος σε έναν ανορθόγραφο! Ποιος είναι ο γάιδαρος και ποιος ο πετεινός δηλαδή!

Στρώστε Κwλο κάτω ρε να μάθετε τίποτα!

ΥΓ. Όσοι εκφράστηκαν με κεφαλαία έκαναν "σκονάκια" και επιφυλάσσομαι να τους πιάσω την επόμενη φορα. :fist: :rant:

Εγω δεν βαζω τονους. ΒΑΡΙΕΜΑΙ!

Δεν εχω κανενα προβλημα να με ταμπελιασετε στην κατηγορια "ανορθογραφος" και να μην ξαναδιαβασετε κανενα ποστ μου!

Δεν εκανα σε κανεναν παρατηρηση ανορθογραφιας και ουτε με ενδιαφερει ποιος ομιλει και γραφει καλυτερα την Ελληνικη/Αγγλικη/Ισπανικη/Αλβανικη γλωσσα.

Εξαλλου οι τονοι δεν ειναι "Gangsta"

Παλια στο Compton οταν βλεπαμε εναν να βαζει τονους τον... πυροβολουσαμε και καναμε drive by απο το σπιτι του για να σκοτωσουμε και την οικογενεια του...

Καθημερινα σε ωρες γραφειου 08:00-14:00 δεχομαι συστασεις για το οτι

"σκοτωνουμε αργα την Ελληνικη γλωσσα",

"ειμεθα τεντυ-μποϋδες αφου δεν χρησιμοποιουμε σωστα σημεια στιξης",

"θα καειτε στην κολαση, κ@#$λοπαιδια που δεν βαζετε τονους"

κλπ κλπ κλπ

Επιφυλασσομαι αν θα δωσω ιδιαιτερη σημασια στις παρατηρησεις σας, αλλα τις δεχομαι με χαμογελο.:hi:

Αρχική απάντηση από ea6gka

001vz6.th.jpg

Καλοκαιρι 2007...

Δεν εχουμε καλοκαιρι.... Το καλοκαιρι του 2006 τελειωσε πριν 5 μερες... τωρα περναμε το χειμωνα του 2006/2007 και απο την αλλη βδομαδα ξεκινα το καλοκαιρι του 2007 (ελπιζω)...

Περα απο τη πλακα, την αλλαγη του κλιματος την καταλαβαμε πολυ καλα φετος και το ασχημο ειναι πως ειναι αργα για να αντιδρασουμε...

Αρχική απάντηση από gznp

O papakos τους έσπασε γιατί είχε γενέθλια σήμερα.

:rofl: EleoR OMG LMAOOOO!!!1

Αρχική απάντηση από SLN

Καθημερινα σε ωρες γραφειου 08:00-14:00 δεχομαι συστασεις για το οτι

"σκοτωνουμε αργα την Ελληνικη γλωσσα",

"ειμεθα τεντυ-μποϋδες αφου δεν χρησιμοποιουμε σωστα σημεια στιξης",

"θα καειτε στην κολαση, κ@#$λοπαιδια που δεν βαζετε τονους"

κλπ κλπ κλπ

Επιφυλασσομαι αν θα δωσω ιδιαιτερη σημασια στις παρατηρησεις σας, αλλα τις δεχομαι με χαμογελο.:hi:

Υπερωρίες κάνεις; :p

Αρχική απάντηση από bourlas [Σήμερα, στις 14:15]

μια ερώτηση αν ξέρει κανείς, υπάρχει πουθενά σήμερα (στην αθηνα) ετοιμοπαράδοτη μητρική gigabyte p35 κατά προτίμηση DS3P η DS3R άντε και DS4 ?

με μερικά τηλέφωνα που έκανα δεν βρήκα φως

ds4 στα multirama X-treme.

για ds3p-r απο μερα σε μερα.

Αρχική απάντηση από SLN

Εγω δεν βαζω τονους. ΒΑΡΙΕΜΑΙ!

Αυτοί που δεν βάζουν τόνους, πρέπει να σκεφτούν πόσο δυσκολότερη κάνουν την ελληνική για τον αδαή μέσο μετανάστη, και αντί να μας το παίζουν παιδιά των γκέτο, γκάνγκστα παραντάις και χριστούγεννα με τον φίφτυ σεντ να προσέχουν να μη δημιουργούν νέα γκέτο με στρατιές από απελπισμένους νέους που δεν ξέρουν να τονίζουν τις λέξεις.

Νομιζώ οτί η Εχαΐμ πηγέ στά 30 εύρω. +5 που λέμε.

oops....Παιδια το "πειτε οτι θελετε" εχει απειρα posts..Ε τι να κανουμε , δε μπορω να τα διαβαζω ολα.....

σορρυ :p

Gangsta, Compton τι είναι αυτά; Its all Greek, or should i say...black, to me.

Σόλων ακριβώς αυτήν την "βαρεμάρα" δεν μπορώ να καταλάβω. Ο "ανορθόγραφος" δεν ξέρει, δεν βάζει. Αλλά αν ξέρεις κάτι, δεν βρίσκω τον λόγο να μην το κάνεις σωστά, αλλά να το αφήνεις ημιτελές κατα κάποιον τρόπο.

Είναι το αδύνατο σημείο μου αυτό, τι να κάνω.:...:

Αρχική απάντηση από Snips

Gangsta, Compton τι είναι αυτά; Its all Greek, or should i say...black, to me.

Σόλων ακριβώς αυτήν την "βαρεμάρα" δεν μπορώ να καταλάβω. Ο "ανορθόγραφος" δεν ξέρει, δεν βάζει. Αλλά αν ξέρεις κάτι, δεν βρίσκω τον λόγο να μην το κάνεις σωστά, αλλά να το αφήνεις ημιτελές κατα κάποιον τρόπο.

Είναι το αδύνατο σημείο μου αυτό, τι να κάνω.:...:

εισαι κανενας καθηγητης?η ειχες αποθυμενα και δεν εγινες,και μας κραζεις:kiss:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.