Κοπρίτης Μάϊος 21, 2007 #25361 Μάϊος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 17:36] http://www.autoblog.com/photos/bmw-concept-cs/ Πετραν, για μια εταιρεια σαν την BMW που εχει παρουσιασει στο παρελθον οχηματα διακριτικα, λιτα και αρμονικα οχηματα με σχεδια που αποδειχτηκαν διαχρονικα και αποτελεσαν αντικειμενο αντιγραφης απο πολλους αλλους οπως τα παραπανω κατα την ταπεινη μου αποψη νομιζω οτι μαλλον ηρθε η ωρα για ανανεωση του σχεδιαστικου τμηματος.... "περι ορεξεως"βεβαια θα μου πεις...
Snips Μάϊος 21, 2007 #25362 Μάϊος 21, 2007 Αρχική απάντηση από spresv Τι δικαιολογια ειναι αυτη ρε αδερφε... Δηλαδη οι θετικοι επιστημονες ειναι αγραμματοι? Αρχική απάντηση από tolis_01 Οχι, απλα μερικες φορες δεν δινουμε τοση σημασια στην ορθογραφια... Αρχική απάντηση από spresv Κακως κατα τη δικη μου γνωμη. Βασικα δεν ειναι η ανορθογραφια το προβλημα μου. Απλα την ακουω πολυ συχνα αυτη τη δικαιολογια, κυριως απο τεχνολογικους, και πραγματικα με εξοργιζει. Αρχική απάντηση από def σημερα ο Μητσος(η ταραντουλα μου εχει νευρα)πηγα να τον πιασω και:rant: αρχισε τις διαμαρτυριες Αρχική απάντηση από SLN 1) Στην Ελλαδα εισαι ο,τι δηλωσεις. 2) Η μετριοφροσυνη ειναι για τους μετριους και ΑΝ ηταν προτερημα θα το ειχες ΚΑΙ αυτο. Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud οχι... και γενικως δεν ειμαι ανορθογραφος (οι τονοι δεν υπαρχουν λογω τεμπελιας ) απλα αν δεις λιγο εδω στο φορουμ, θα καταλαβεις οτι οι μισοι και πλεον χρηστες κανουν τρελα ορθογραφικα λαθη! ρε σεις, κλοκαρετε και τα αμαξια σας? (το αντιστοιχο του overclock, στα αμαξια ειναι το tuning? ) Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Πετραν, για μια εταιρεια σαν την BMW που εχει παρουσιασει στο παρελθον οχηματα διακριτικα, λιτα και αρμονικα οχηματα με σχεδια που αποδειχτηκαν διαχρονικα και αποτελεσαν αντικειμενο αντιγραφης απο πολλους αλλους οπως τα παραπανω κατα την ταπεινη μου αποψη νομιζω οτι μαλλον ηρθε η ωρα για ανανεωση του σχεδιαστικου τμηματος.... "περι ορεξεως"βεβαια θα μου πεις... + κανά δυο άλλοι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΟΕΟ???? Μόνο ο deninho βρήκε τον χρόνο να βάλει τόνους από το συγκεκριμένο post και μετά. Είναι φαίνεται ο μόνος που έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση του, ενώ όλοι οι άλλοι "πνίγονται"..... Μου αρέσει πάντως πως κάνει παρατήρηση ένας άτονος σε έναν ανορθόγραφο! Ποιος είναι ο γάιδαρος και ποιος ο πετεινός δηλαδή! Στρώστε Κwλο κάτω ρε να μάθετε τίποτα! ΥΓ. Όσοι εκφράστηκαν με κεφαλαία έκαναν "σκονάκια" και επιφυλάσσομαι να τους πιάσω την επόμενη φορα. :fist: :rant:
Shaman Μάϊος 21, 2007 #25363 Μάϊος 21, 2007 Εντάξει, ο ένας απο αυτούς που έχεις κάνει quote είναι σε προχωρημένη ηλικία και έχει ελαφρυντικά.Γενικά πάντως, οι τόνοι δεν είναι θέμα. Πιστεύω όλοι(?) ξέρουν να τονίζουν. Προφανώς βαρεμάρα.
Snips Μάϊος 21, 2007 #25364 Μάϊος 21, 2007 Αρχική απάντηση από ShamanΓενικά πάντως, οι τόνοι δεν είναι θέμα. Πιστεύω όλοι(?) ξέρουν να τονίζουν. Προφανώς βαρεμάρα. Διπλωμάτη μου!
jax7480 Μάϊος 22, 2007 Author #25365 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN http://automoto.pathfinder.gr/autos/models/reviews/280065.htmlτο τιμονι του μαρεσει παρα πολυ! καλα,οχι μονο το τιμονι... Αυτο ειναι για τα παιδακια που θελουν ενα Golf κιτρινο.Αυτο ειναι το REAL THING.
Athens2004 Μάϊος 22, 2007 #25366 Μάϊος 22, 2007 Θα έδινες τα Χ $ που θα ζητουσε σε υποτιθέμενη αγορά του [και θα ηταν εξαψήφιο το νουμερο] ομως ? Η με το που θα μάθαινες τιμή θα σου περνουσαν σκέψεις . διάφορες
darkCount Μάϊος 22, 2007 #25367 Μάϊος 22, 2007 Χρόνια πολλά στον συνάδελφο Μόδιστρο Λευτέρη.....και στον papakos:hehe:
def Μάϊος 22, 2007 #25368 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Χρόνια πολλά στον συνάδελφο Μόδιστρο Λευτέρη.....και στον papakos:hehe: μοδιστρος
2cpu Μάϊος 22, 2007 #25370 Μάϊος 22, 2007 http://www.streetbikerider.com/h-helmets/arai/pr-helmets-arai-street-2007-profile-graphic-sinister.htmσελω....:drool:
def Μάϊος 22, 2007 #25371 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Snips + κανά δυο άλλοι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΟΕΟ???? Μόνο ο deninho βρήκε τον χρόνο να βάλει τόνους από το συγκεκριμένο post και μετά. Είναι φαίνεται ο μόνος που έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση του, ενώ όλοι οι άλλοι "πνίγονται"..... Μου αρέσει πάντως πως κάνει παρατήρηση ένας άτονος σε έναν ανορθόγραφο! Ποιος είναι ο γάιδαρος και ποιος ο πετεινός δηλαδή! Στρώστε Κwλο κάτω ρε να μάθετε τίποτα! ΥΓ. Όσοι εκφράστηκαν με κεφαλαία έκαναν "σκονάκια" και επιφυλάσσομαι να τους πιάσω την επόμενη φορα. :fist: :rant: οι τονοι σε πειραξανε?αντε ρε κοιτα την δουλεια σου και ασχολησε με γερο ανθρωπο
Athens2004 Μάϊος 22, 2007 #25373 Μάϊος 22, 2007 Κοντα στο 30ρι , θες ακριβως ? *update*30 και 33κ , με αυτο που κανει 33κ να εχει Ηχοσυστημα και Κλιμα. Απο honda hellas οι τιμες.*update*
bourlas1416003173 Μάϊος 22, 2007 #25375 Μάϊος 22, 2007 μια ερώτηση αν ξέρει κανείς, υπάρχει πουθενά σήμερα (στην αθηνα) ετοιμοπαράδοτη μητρική gigabyte p35 κατά προτίμηση DS3P η DS3R άντε και DS4 ?με μερικά τηλέφωνα που έκανα δεν βρήκα φως
Athens2004 Μάϊος 22, 2007 #25376 Μάϊος 22, 2007 Aν σκεφτεσαι πάντως αυτοκίνητο ''gti'' στα ~200ps~ χτύπα το χωρις 2ρη σκέψη , Ειναι αριστο car απο ολες τις πλευρες , Σασμαν , Φρενα , Κινητηρας , Καταναλωση , Χώροι και φυσικά 7 χρονάκια εγγυηση honda . [το δικο μου δλδ το 1.8@140ps 7 χρονια εχει δεν πιστευω να εχει λιγοτερα το type-r]
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 22, 2007 #25378 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 01:50] + κανά δυο άλλοι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΟΕΟ???? Μόνο ο deninho βρήκε τον χρόνο να βάλει τόνους από το συγκεκριμένο post και μετά. Είναι φαίνεται ο μόνος που έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση του, ενώ όλοι οι άλλοι "πνίγονται"..... ρε συ, εδω διαβαζεις την παρακατω εικονα, στους τονους κολλησες? (προτεινω στο ιδρυμα Mozilla, στον Firefox 3 να εχει και αυτοματο δορθωτη! σαν τον ορθογραφο που εχει τωρα, αλλα οταν γραφεις την λεξη και ειναι λαθος να την διορθωνει αυτοματα! )
kender Μάϊος 22, 2007 #25379 Μάϊος 22, 2007 Πώς γράψατε σήμερα όσοι δίνεται πανελλήνιες?Τα μαθηματικά γμ πάντως φυσιολογικά μου φάνηκαν...τώρα σε παιδί θεωρητικής δε ξέρω
magicman Μάϊος 22, 2007 #25380 Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 14:28] Πώς γράψατε σήμερα όσοι δίνεται πανελλήνιες?Τα μαθηματικά γμ πάντως φυσιολογικά μου φάνηκαν...τώρα σε παιδί θεωρητικής δε ξέρω γυρω στο 18 εγραψα. ευκολα ηταν. μονο προσοχη ηθελε το θεμα 3ο το β,αλλα και αυτο εβγαινε. εκανα λαθος το θεμα 4ο το β(ελεος ειμαι),βασικα το αποτελεσμα βγηκε αλλα εκανα βλακεια με τον τυπο γιατι ειχε κολλησει το μυαλο μου εκεινη την ωρα. @jax7480 ποσο κανει αυτο? :jump: ειναι καμια ειδικη εκδοση? πρωτη φορα το βλεπω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.