Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 17:36]

bmw1ox7.jpg

bmw2ap7.jpg

http://www.autoblog.com/photos/bmw-concept-cs/

bmw_507_1956_01_b.jpg

bmw_2002_TURBO.jpg

BMW-850i-Hamann-3.jpg

BMW_Nazca_C2_Italdesign_01.jpg

M3_CSL_Concept_2002_1.jpg

9854_1024.jpg

Πετραν, για μια εταιρεια σαν την BMW

που εχει παρουσιασει στο παρελθον οχηματα διακριτικα, λιτα και αρμονικα

οχηματα με σχεδια που αποδειχτηκαν διαχρονικα

και αποτελεσαν αντικειμενο αντιγραφης απο πολλους αλλους

οπως τα παραπανω

κατα την ταπεινη μου αποψη

νομιζω οτι μαλλον ηρθε η ωρα για ανανεωση του σχεδιαστικου τμηματος....

"περι ορεξεως"βεβαια θα μου πεις...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spresv

Τι δικαιολογια ειναι αυτη ρε αδερφε... Δηλαδη οι θετικοι επιστημονες ειναι αγραμματοι?

Αρχική απάντηση από tolis_01

Οχι, απλα μερικες φορες δεν δινουμε τοση σημασια στην ορθογραφια...

Αρχική απάντηση από spresv

:hehe:

Κακως κατα τη δικη μου γνωμη. Βασικα δεν ειναι η ανορθογραφια το προβλημα μου. Απλα την ακουω πολυ συχνα αυτη τη δικαιολογια, κυριως απο τεχνολογικους, και πραγματικα με εξοργιζει.

Αρχική απάντηση από def

σημερα ο Μητσος(η ταραντουλα μου εχει νευρα)πηγα να τον πιασω και:rant: αρχισε τις διαμαρτυριες:D

Αρχική απάντηση από SLN

1) Στην Ελλαδα εισαι ο,τι δηλωσεις.

2) Η μετριοφροσυνη ειναι για τους μετριους και ΑΝ ηταν προτερημα θα το ειχες ΚΑΙ αυτο.

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

οχι...

και γενικως δεν ειμαι ανορθογραφος (οι τονοι δεν υπαρχουν λογω τεμπελιας :p )

απλα αν δεις λιγο εδω στο φορουμ, θα καταλαβεις οτι οι μισοι και πλεον χρηστες κανουν τρελα ορθογραφικα λαθη!

ρε σεις, κλοκαρετε και τα αμαξια σας?

(το αντιστοιχο του overclock, στα αμαξια ειναι το tuning? )

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

Πετραν, για μια εταιρεια σαν την BMW

που εχει παρουσιασει στο παρελθον οχηματα διακριτικα, λιτα και αρμονικα

οχηματα με σχεδια που αποδειχτηκαν διαχρονικα

και αποτελεσαν αντικειμενο αντιγραφης απο πολλους αλλους

οπως τα παραπανω

κατα την ταπεινη μου αποψη

νομιζω οτι μαλλον ηρθε η ωρα για ανανεωση του σχεδιαστικου τμηματος....

"περι ορεξεως"βεβαια θα μου πεις...

+ κανά δυο άλλοι

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΟΕΟ????

Μόνο ο deninho βρήκε τον χρόνο να βάλει τόνους από το συγκεκριμένο post και μετά. Είναι φαίνεται ο μόνος που έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση του, ενώ όλοι οι άλλοι "πνίγονται".....

Μου αρέσει πάντως πως κάνει παρατήρηση ένας άτονος σε έναν ανορθόγραφο! Ποιος είναι ο γάιδαρος και ποιος ο πετεινός δηλαδή!

Στρώστε Κwλο κάτω ρε να μάθετε τίποτα!

ΥΓ. Όσοι εκφράστηκαν με κεφαλαία έκαναν "σκονάκια" και επιφυλάσσομαι να τους πιάσω την επόμενη φορα. :fist: :rant:

Εντάξει, ο ένας απο αυτούς που έχεις κάνει quote είναι σε προχωρημένη ηλικία και έχει ελαφρυντικά.

Γενικά πάντως, οι τόνοι δεν είναι θέμα. Πιστεύω όλοι(?) ξέρουν να τονίζουν. Προφανώς βαρεμάρα.

Αρχική απάντηση από Shaman

Γενικά πάντως, οι τόνοι δεν είναι θέμα. Πιστεύω όλοι(?) ξέρουν να τονίζουν. Προφανώς βαρεμάρα.

Διπλωμάτη μου!

:D

Θα έδινες τα Χ $ που θα ζητουσε σε υποτιθέμενη αγορά του [και θα ηταν εξαψήφιο το νουμερο] ομως ? Η με το που θα μάθαινες τιμή θα σου περνουσαν σκέψεις . διάφορες

lamborghinigallardospydqs9.jpg

audios3.jpg

Αρχική απάντηση από darkCount

Χρόνια πολλά στον συνάδελφο Μόδιστρο Λευτέρη.....και στον papakos:hehe: :rofl:

μοδιστρος:hehe:

Αρχική απάντηση από Snips

+ κανά δυο άλλοι

Μόνο ο deninho βρήκε τον χρόνο να βάλει τόνους από το συγκεκριμένο post και μετά. Είναι φαίνεται ο μόνος που έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση του, ενώ όλοι οι άλλοι "πνίγονται".....

Μου αρέσει πάντως πως κάνει παρατήρηση ένας άτονος σε έναν ανορθόγραφο! Ποιος είναι ο γάιδαρος και ποιος ο πετεινός δηλαδή!

Στρώστε Κwλο κάτω ρε να μάθετε τίποτα!

ΥΓ. Όσοι εκφράστηκαν με κεφαλαία έκαναν "σκονάκια" και επιφυλάσσομαι να τους πιάσω την επόμενη φορα. :fist: :rant:

οι τονοι σε πειραξανε?αντε ρε κοιτα την δουλεια σου και ασχολησε με γερο ανθρωπο:p

Κοντα στο 30ρι , θες ακριβως ?

*update*30 και 33κ , με αυτο που κανει 33κ να εχει Ηχοσυστημα και Κλιμα. Απο honda hellas οι τιμες.*update*

μια ερώτηση αν ξέρει κανείς, υπάρχει πουθενά σήμερα (στην αθηνα) ετοιμοπαράδοτη μητρική gigabyte p35 κατά προτίμηση DS3P η DS3R άντε και DS4 ?

με μερικά τηλέφωνα που έκανα δεν βρήκα φως

Aν σκεφτεσαι πάντως αυτοκίνητο ''gti'' στα ~200ps~ χτύπα το χωρις 2ρη σκέψη , Ειναι αριστο car απο ολες τις πλευρες , Σασμαν , Φρενα , Κινητηρας , Καταναλωση , Χώροι και φυσικά 7 χρονάκια εγγυηση honda . [το δικο μου δλδ το 1.8@140ps 7 χρονια εχει δεν πιστευω να εχει λιγοτερα το type-r]

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 01:50]

+ κανά δυο άλλοι

ρε συ, εδω διαβαζεις την παρακατω εικονα, στους τονους κολλησες?

(προτεινω στο ιδρυμα Mozilla, στον Firefox 3 να εχει και αυτοματο δορθωτη! σαν τον ορθογραφο που εχει τωρα, αλλα οταν γραφεις την λεξη και ειναι λαθος να την διορθωνει αυτοματα! )

post-4862-1416073106,8916_thumb.jpg

Πώς γράψατε σήμερα όσοι δίνεται πανελλήνιες?Τα μαθηματικά γμ πάντως φυσιολογικά μου φάνηκαν...τώρα σε παιδί θεωρητικής δε ξέρω :p

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 14:28]

Πώς γράψατε σήμερα όσοι δίνεται πανελλήνιες?Τα μαθηματικά γμ πάντως φυσιολογικά μου φάνηκαν...τώρα σε παιδί θεωρητικής δε ξέρω :p

γυρω στο 18 εγραψα. ευκολα ηταν. μονο προσοχη ηθελε το θεμα 3ο το β,αλλα και αυτο εβγαινε. εκανα λαθος το θεμα 4ο το β(ελεος ειμαι),βασικα το αποτελεσμα βγηκε αλλα εκανα βλακεια με τον τυπο γιατι ειχε κολλησει το μυαλο μου εκεινη την ωρα.

@jax7480 ποσο κανει αυτο? :jump: :jump: ειναι καμια ειδικη εκδοση? πρωτη φορα το βλεπω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.