Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

και ομως πηρα τηλεφωνο και με ειπανε οτι μεσα δεν εχει DVD η συσκευασια αυτη , μονο το κωδικο ...πρεπει να το κατεβασω απο το νετ και να το ενεργοποιησω αν θελω να παιξει.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

και ομως πηρα τηλεφωνο και με ειπανε οτι μεσα δεν εχει DVD η συσκευασια αυτη , μονο το κωδικο ...πρεπει να το κατεβασω απο το νετ και να το ενεργοποιησω αν θελω να παιξει.

Μόνο το serial number έχουν μέσα αυτά.

Αλλά δίνεται η δυνατότητα να πάρεις dvd με κάποια διαδικασία που γράφει μέσα στο κουτί.

Ή αν σου το περάσουν σε trial από κάπου.

Αρχική απάντηση από ea6gka

Raaa

Βρε βλακουλάκο:p

Σου είπα ότι αυτό είναι πλήρες :p

Το dsp μάλλον δεν έχει μέσα ;)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:31]

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62&product=941743

αυτη η εκδοση εχει και το δισκακι μεσα , ή ειναι μονο ο κωδικος? το εχει παρει κανεις?

Συνταρακτικη ειδηση Νο2. Βρεθηκε 2ος ανθρωπος (μετα τον spc) που αγοραζει original Microsoft!

Δεν φτανει που δεν βαζεις Linux, εχεις το θρασσος και δινεις λεφτα στην M$?????

Αμα σου ξαναμιλησει το σωτηρη* να με φτυσεις.

*Βλακομετρο, το πηρες το MMS με την Μαρω Λυτρα?????

Αρχική απάντηση από deninho

έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή για multithreading?

Αρχική απάντηση από Chosen

Ποια έκδοση έχεις;

Μultithreading ΟΝ και 3.61 έκδοση.

Αρχική απάντηση από SLN

*Βλακομετρο, το πηρες το MMS με την Μαρω Λυτρα?????

Κατα βάθος πρεπει να το καρα γουστάρεις το σωτήρη :p

ο πωλητης μου λεει οτι δεν εχει μεσα δισκακι , στα κεντρικα μου λενε εχει , στο εσοπ απο σποντα που πηρα μου λενε παλι οτι εχει μονο το κωδικο.

γουσταρω μου κινησαν το ενδιαφερον , θα το παρω και θα βαλω το γατο μου να το ανοιξει γιατι τετοιες συγκινησεις δεν τις αντεχω

:hehe:

Ελεος με αυτη τη commando συνεχεια στα φορματ ειμαι :mad: :mad:

4η φορα μου εσπασε το RAID :bye:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:27]

ο πωλητης μου λεει οτι δεν εχει μεσα δισκακι , στα κεντρικα μου λενε εχει , στο εσοπ απο σποντα που πηρα μου λενε παλι οτι εχει μονο το κωδικο.

γουσταρω μου κινησαν το ενδιαφερον , θα το παρω και θα βαλω το γατο μου να το ανοιξει γιατι τετοιες συγκινησεις δεν τις αντεχω

:rofl:

post-1347-1416073099,6903_thumb.jpg

Δεν ξερω τι λετε για στρατος=διακοπες, ξενοιασια και λοιπες μπουρδες.

Τα πραγματα ειναι πολυ ζορικα. Χτες, εξοδο, βγαινουμε, πινουμε, γυρναμε 5, ξυπναω 8, τρεχω στα καραβια, μετα τρεχαματα απο δω κι απο κει, μετα βάρδια, και το βραδυ εκει που πας να ηρεμησεις σου βαζει ο Supersport San Antonio-Phoenix Game 6 στις 04:30 και πρεπει να κρατηθεις ξυπνιος και μαχιμος μεχρι τις 07:00-07:30.

Ελεος ρε φιλε! Ενδοφλεβια να τον κανω τον καφε??

Ρε...είσαι στο ναυτικό και μιλάς?

Τι να πουν άλλοι σε πεζικό και μαύρο?

που να πήγαινες κανέναν Εβρο δλδ...θα δήλωνες λιποτάκτης:cry:

Αρχική απάντηση από SLN

Τα πραγματα ειναι πολυ ζορικα. Χτες, εξοδο, βγαινουμε, πινουμε, γυρναμε 5, ξυπναω 8, τρεχω στα καραβια, μετα τρεχαματα απο δω κι απο κει, μετα βάρδια, και το βραδυ εκει που πας να ηρεμησεις σου βαζει ο Supersport San Antonio-Phoenix Game 6 στις 04:30 και πρεπει να κρατηθεις ξυπνιος και μαχιμος μεχρι τις 07:00-07:30.

Κάθεται και βλέπει ΝΒΑ και παραπονιέται κιόλας :p :P :p :P :p

Αρχική απάντηση από SLN

Tουλάχιστον σταμάτησαν να σε ξυπνάνε όταν σε βρίσκουν στο γραφείο να κοιμάσαι?!

Αρχική απάντηση από SLN

Είδες για να μην είσαι παλαίουρας με μια 15άρα μήνες στην πλάτη; Από 15 μέχρι 21 δεν μας μίλαγε άνθρωπος :hehe:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

που να πήγαινες κανέναν Εβρο δλδ...θα δήλωνες λιποτάκτης:cry:

Γιατι ρε, τι εχει ο εβρος?? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.