Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

αχαχαχαχα...

ασχετο : Ειναι φοβερο τι πανικος επικρατει στο φορουμ με τις καρτες γραφικων..Μεσα σε μια ωρα το thread του damasta πηγε στις 2 σελιδες !

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 22:22]

ενταξει, εσυ εκανες mod, δε μετραει αυτο. :p

αν δεν κανετε πλακα τι mod ειναι αυτο?χανω την εγγυηση αμα το κανω?με ενδιαφερει λεμε....:D :D :D :D :D

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 01:56]

Το Junk βλέπω έχει την τιμητική του έ;

Mεγαλώνει γερά παιδια ,

’ντε και μία πόζα από το -διαιτητικό- πρωινό μου, για συμπαράσταση στους συμπάσχοντες :p :

cimg2438vu2.th.jpg

Αρχική απάντηση από mariosalice

Το δεύτερο έχει σχέση με απόκρυψη ip?

Γιατί νομίζω ότι ούτε αυτό εμποδίζει την ανίχνευση του προορισμού ενός download.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, απλά προσέχεις πολύ το τι κατεβάζεις.

Αυτό εννοώ ασφαλή περιήγηση.

Πάντως εξαρτάται από τον provider, και από το τι κατεβάζεις.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Με αυτό τον τρόπο τεκμηριώνεται και η διακίνηση και είναι μάλλον αδύνατον να γλυτώσουμε σε περίπτωση μήνυσης.

Γενικά το μόνο που σε γλιτώνει σε οποιαδήποτε μήνυση, είναι ότι δεν μπορεί να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, για κανένα λόγο, εκτός αν υπάρχει αδίκημα τύπου φόνος κλπ. Δηλαδή για κατέβασμα -ακόμη- το βλέπω χλωμό, αλλά όλα είναι πιθανά!

Αρχική απάντηση από astrolabos

Αφιερωμένο στον ea6gka, ydinopoulos και όλους τους "λαδοκολλιάρηδες":P

:daisy:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Μάλλον κανένα δακτυλίδι στο στομάχι μπορεί να έπαιξε η κάτι παρόμοιο

;)

Αρχική απάντηση από Athens2004

Βρε τι μας εχει βρεί . . . Με το ζόρι να παρουμε quad :hehe: .

Με το ζόρι να μου ξεκλειδώσουν τους πολλαπλασιαστές....;) :devil: :D

Αρχική απάντηση από astrolabos

Αφιερωμένο στον ea6gka, ydinopoulos και όλους τους "λαδοκολλιάρηδες":P

στην πολθκατοικια μου απο κατω εχουμε ενα μπουγατσατζιδικο τρελο οπως και 2 ταβερνες που οι καπνοδοχοι ειναι πολυ κοντα στο μπαλκονι. 24/7 μεστη μαστουρα ειμαι , πως να κανω διαιτα...

παιδια για το θεμα με τον σκληρο που ειχα απο το πλαισιο,το πιστοτικο που εκοψαν μπορω να το χρησιμοποιησω και σε παραγγελια μεσα απο το νετ. απλα μου ειπαν εκει που λεει σχολια για την παραγγελια να γραψω οτι εχω πιστωτικο με το ταδε ποσο και να αφαιρεθει το ποσο. και ετσι θα στειλουν δωρεαν το σκληρο. αρα οκ τελος καλο ολα καλα.

Μιας και δεν εχω air codition στο δωμάτιο μου είπα να πάρω κανένα ανεμιστήρα αλλα μετα σκεφτικά ότι πιάνουν πολύ χώρο...

εγώ ήθελα έναν να με μικρο και να χτυπάει μονό εμένα αλλά δεν βρήκα...

μετά με ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα ανεμιστήρα γραφείου μονό για αυτόν που κάθετα στον γραφείο και λέω ας προσπαθήσω...

Πρωτα πήρα ένα 12 ανεμιστήρα που το είχα παλιά στο υπολογιστή και έναν διακόπτη μετά με έλλειπε ένα stand που θα τα συναρμολογούσα,και επειδή δεν βρήκα τίποτα άλλο πήρα μια θήκη απο κασέτα :p

Αρχικά τρύπησα την θήκη με ένα τρυπάνι για να περάσω τον διακόπτη:

arxikonp2.jpg

Εκανα δυο τρύπες δεξιά και αριστερά για να περάσω τα καλώδια:

mesi1ai0.jpg

Τέσσερις τρύπες για την στερέωση του ανεμιστήρα με σύρμα:

mesi2ep2.jpg

Τελος πέρασα 2 fan guard ετσι ώστε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα με κανένα δάχτυλο

:cool:

p5151464wk7.jpg

teliko2op7.jpg

Τελικό αποτέλεσμα

telikotx6.jpg

Δεν πίστευα να κάνει δουλειά αλλά τελικά κάνει πάντως πλακά έχει :)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:59]

πισα στα κοκαλα του

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/6659457.stm

γιατι γινεσαι κακος ρε συ???εγω πεθανα στο γελιο με αυτα :

n 2002, he sparked anger across the Muslim world by calling the Prophet Muhammad a "terrorist". He later apologised.

Shortly after the 11 September 2001 attacks, he said that gays, atheists, civil-rights activists and legal abortions in the US had angered God and "helped this happen".

In 1999, he denounced the BBC TV children's show The Teletubbies, because he believed one character, Tinky Winky, was homosexual.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.