Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

http://www.in.gr/auto/tests/introduction.asp?lngTestID=50886

δεν εχει κλιματισμο,να πηγαινει θαλασσα το καλοκαιρακι να εχεις το κεφαλι εξω απο το παραθυρο απο την πολυ ζεστη!

α! ξεχασα δεν εχει ηχοσυστημα! πρεπει να κουβαλατε Mp3 player μαζι σας! :p:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

σημερα το πρωι καθως πηγαινα για το γραφειο...μου φυγε το κεφαλι!!...απο αυτο που αντικρυσα...παρτε μια γευση..:happy2:

2001551584321683100_rs.jpg2001579219802086511_rs.jpg

2001535892268323396_rs.jpg2001559537814763014_rs.jpg

Αποψη μου ειναι πως που και πού χρειάζονται τέτοια αυτοκίνητα να μας θυμίζουν οτι η πραγματική ευχαρίστηση ειναι η οδηγική απόλαυση και οχι το αν το αμαξι μας έχει διζωνικό κλιματισμό και δερματινα καθισματα. Ακομα και η Lotus Elise δεν είχε ουτε καν ηλεκτρικά παράθυρα, με γρυλάκι τα ανέβοκατεβαζες! Προσωπικά τα χαίρομαι αυτα τα αυτοκίνητα, μπράβο Honda!

παιδι παιδι κρατα για μενα το περτικαλι SLR ....αυτα ειναι... να παιζεις φωτα στον απο μπροστα και σε 2'' να του "γεμιζεις" τον καθρεφτη

Αρχική απάντηση από F117

Νταϊανα Ιγροπούλου ...TELLOSsssssss.....http://www.telecontrol.gr/default.php?pid=6&art_id=1843

10 ftw..αντε και 18 μετα...

Πως εξηγειται το γεγονος μολις καταρεει το τελευταιο κυτταρο σου ..και να απορεις που δεν κοιμασαι εδω και καμποση ωρα ...να σκαει τηλεφωνο και να ακους μια προταση που αρχιζει απο "πρεπει να πας ...."

(εννοειται οχι δικη μου δουλεια)

faq...:TD:

μπράβο esdee.... θέλουμε καφεδάκι με το αστεράκι και την M power ;) (δεν ξεχνάω εγώ......)

Καταραμενοι οι τυποι που εφτιαξαν τον vodei "codec". Κατεβαζεις 800 μερες μια ταινια για να σου βγαλει οτι θελει εναν καθαρα spyware codec για να παιξει.

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 16:21]

vote for No8!!! :D

(πολυ καλη μου φιλη!)

Απο τις γνωστες που γυρνοβολας καθε φορα??

Eleoc....

Αρχική απάντηση από SLN

Απο τις γνωστες που γυρνοβολας καθε φορα??

Eleoc....

:D

Η χαρά οφείλεται στο ότι συνδέθηκες, ή η καρτέλα δείχνει κάτι που δεν το αντιλαμβάνομαι?

Συμφωνω με τον Τζωρτζιο...

Πως να μην παει καλα η μερα...

Ανοιγεις τα ματια σου και βλεπεις αυτη την υπεροχη φατσα και σου φτιαχνει την διαθεση.

post-1498-1416073090,3355_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.