Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 08:55]

Μήπως είσαι λίγο καμμένος?

Ταδε εφη ο ανθρωπος που εχει στο αβαταρ απο τον Σοστακοβιτς, τους pink martini, τον Τux, τον Μπετοβεν, τον Μπαχ και την Μαρω Λυτρα....

Αντε κανε μας την χαρη ανθρωπε μου!

Την μπανανα σου και στο κλουβι σου!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Γεια και χαρά.....Μετά από το νυστέρι και 5 μέρες στον νοσοκομείο είναι πια η ώρα πολλές ξάπλες (με το keyboard ανα χείρας βέβαια). Να ναι καλά και οι φίλοι που σου δανείζουν κανένα laptop.....:D :D

Αρχική απάντηση από Snips

Γεια και χαρά.....Μετά από το νυστέρι και 5 μέρες στον νοσοκομείο είναι πια η ώρα πολλές ξάπλες (με το keyboard ανα χείρας βέβαια). Να ναι καλά και οι φίλοι που σου δανείζουν κανένα laptop.....:D :D

περαστικα,και γρηγορα ορθιος:)

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:25]

περαστικα,και γρηγορα ορθιος:)

μπορει να κατσει ορθιος, αλλα θελει προσοχη.

καλη άδεια :)

Εγχείρηση αλλαγής φύλου, ή τίποτα πιο σημαντικό; :D

Περαστικά ρε!

Μπα! Σιγά σιγά.....

Αλλά πάντως με το "γυάλισμα" που μου κάνανε, κάναμε το πρώτο βήμα........:drool: :snap:

Χαραλαμπίδου ΤΡΕΜΕ!!!!:slap:

αστα αυτα. ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει το αποτελεσμα εμφανισιακα, ειδικα στο προφιλ. :p

Αρχική απάντηση από .38-.45

αστα αυτα. ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει το αποτελεσμα εμφανισιακα, ειδικα στο προφιλ. :p

Μιλάς εκ πείρας; (ξέρω το ζητάει ο οργανισμός μου αλλά προκειμένου να σε δω να σπαμάρεις... :p)

Αρχική απάντηση από SLN

Ταδε εφη ο ανθρωπος που εχει στο αβαταρ απο τον Σοστακοβιτς, τους pink martini, τον Τux, τον Μπετοβεν, τον Μπαχ και την Μαρω Λυτρα....

Αντε κανε μας την χαρη ανθρωπε μου!

Την μπανανα σου και στο κλουβι σου!

Ε μετά από τέτοια κρίση μίσους εναντίον μου σου αφιερώνω την υπογραφή μου:

Έστω μια φορα να μου μιλούσες μια φορά ειλικρινά, χωρίς τον άγριο εγωισμό σου που νικά, και που μας φέρνει τώρα σ' αυτή την κατηφόρα. Δ. Βανδή

Περαστικά και σιδερένιος :)

Αρχική απάντηση από spc

Μιλάς εκ πείρας; (ξέρω το ζητάει ο οργανισμός μου αλλά προκειμένου να σε δω να σπαμάρεις... :p)

παντα εκ πειρας μιλαω.

Σοβαρότης 0. . . Τεχνικό forum σου λέει μετά.

Τσου ρε λάκη*

*λάκις = τω αγνώστω τρανσεξουάλ

Αρχική απάντηση από sotiris

Σοβαρότης 0. . . Τεχνικό forum σου λέει μετά.

Τσου ρε λάκη*

*λάκις = τω αγνώστω τρανσεξουάλ

Ναι, σόρρυ κιόλας, από εδώ και πέρα θα ποστάρουμε φορώντας κουστούμι και ακούγοντας το Μαρούλι (τη Λύτρα). Χου ρε! :p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ναι, σόρρυ κιόλας, από εδώ και πέρα θα ποστάρουμε φορώντας κουστούμι και ακούγοντας το Μαρούλι (τη Λύτρα). Χου ρε! :p

Πριν πιάσεις στο στόμα σου το Μαρούλι να κάνεις γαργάρες με αντισηπτικό παλιο-βάρβαρε αγροίκε :hehe:

Σε μισή ώρα κλείνουμε 9ωρο προσπαθώντας να βρούμε μητρική για τον 4300....

Η asus droopαρει σαν διάολος ως συνήθως , η abit προβληματικό bios , η dfi θέλει να έχεις 2 pc ανοιχτά για troubleshooting & τον Πατερ Θεοδόσιο από δίπλα για εξορκισμούς , και η evga ζητά 50% το κόστος της σε ψύκτρες

Πιτόγυρο , κόλα , και πάλι πίσω...

Σε εξεταστική να ήμουν , λιγότερο διάβασμα θα είχα

Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 15:12]

Περαστικα :) Δεν ειναι τιποτα.Καθαριοτητα

και προσεχτικες κινησεις(βλ. εμενα πηγαινα για αλλαγες

με uno turbo που αν εριχνες κερμα καταλαβαινες αν ηταν κορωνα η γραμματα).ΧεΧε βρηκες φορητο,προσωπικα

την εβγαλα με ενα ασυρματο σετ ποντικι+πληκτρολογιο

και πατωμα . :D Η ουλη ομως σε ανεβαζει lvl χαλαρα ;)

αιντε weclome to the club :p

Και γω αυτό σκέφτηκα στην αρχή....αλλά επειδή είναι δύσκολο να μεταφέρω το Stalker και την 20άρα στην κρεβατοκάμαρα, και ούτε λέει να βάζω ράντσο στο χωλ (εκεί είναι το PC) αρκέστηκα στο laptop. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.