Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Menippos

Κατέφθασα κι εγώωωωωω!

Καλώς σας βρήκα!

Α, δε σας είπα: Μπλέξατε! :devil:

Καλωσήρθες!

Α, δε σου είπα, το μάτι της Gondor είναι καρφωμένο πάνω σου!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

καλα ναι σιγουρα.. γουστα ειναι αυτα...αλλα τα 5.7 δεν τα βρισκεις σε αυτα τα λεφτα....να σου πω την αληθεια πιο πολυ ψαρωσα με τα 0-100 παρα με την εμφανιση...

Tα νουμερα δεν ειναι απόλυτα να ξέρεις , πχ στα 400 μέτρα μπορεί να πίνει τσαϊ απο αυτοκίνητο των ας πουμε 6.2sec [σ2000] , μην προβείς σε αγορά πάντως βασει μονο του 0-100 , επισης αυτα τα αυτοκινητα θελουν υποχωρήσεις [2θεσιο] . Και προσοχή πολύ . Πριν 2-3 χρόνια ενας φίλος μου έφερε ενα σ2000 απο Γερμανία και σε 24ωρες [σε μια μερα ναι .] το στουκαρε πάλι καλά που χτύπησε με τον κώλο το αυτοκίνητο γιατι αλλιως...

Αν δεν εχεις εναλακτικό αυτοκίνητο [ακα 2ρο] σκεψου καλα την αγορα 2θεσιου .

Αρχική απάντηση από gbak

ασχετο αλλα αυτο το Opel GT μηπως γ@μει...5,7sec 0-100 στα 35.000ευρα...

Tο οτι εχει 35.000 ευρω που το ξερεις...???

κοιτα στο μονο που προβληματιζομαι ειναι στους χωρους εχεις δικιο κατα τα αλλα δεν ειμαι και τρομερα πισω 0-100 ειμαι στα 6.8 με το ρχ8 τωρα....

απλα για φαντασου να κυνηγας τα evo στα φαναρια με το οπελ θα χει μεγαλη πλακα...

οσο για τις τιμες εδω εισαι..

http://www.in.gr/auto/car/price.asp?lngModel=1990&lngCompany=92

απλα για φαντασου να κυνηγας τα evo στα φαναρια με το οπελ θα χει μεγαλη πλακα...

.

Ετσι δεκτόν .

Οσο για τους χώρους .

Δυστυχώς, οι Γερμανοί μηχανικοί δεν μπορούσαν να επέμβουν στην εκμετάλλευση των χώρων, που είναι καθαρά... αμερικάνικη. Μέσα στην καμπίνα υπάρχουν ελάχιστες θέσεις για μικροαντικείμενα (δεν έχεις καν πού να βάλεις το κινητό), ενώ ο χώρος κάτω από το τεράστιο πίσω καπό (που ανοίγει ανάποδα) καταλαμβάνεται από το ρεζερβουάρ βενζίνης, που αφήνει μόνο 157 λίτρα γύρω του, για δυο-τρεις μικρές, μαλακές τσάντες. Αυτά με τη σκεπή κλειστή, γιατί αν την ανοίξεις, ο χώρος μειώνεται στα 66 μόλις λίτρα - το Speedster είχε 205! Όσο για την υφασμάτινη σκεπή, είναι μάλλον πρωτόγονη αν συγκριθεί με εκείνη μιας BMW Z4 ή και ενός Mazda MX-5 - φουσκώνει, θορυβεί και δεν ηχομονώνει όπως θα έπρεπε.

http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_carnewmodel_71_26/02/2007_182821

Αρχική απάντηση από astrolabos

Καλωσήρθες!

Α, δε σου είπα, το μάτι της Gondor είναι καρφωμένο πάνω σου!

Η Gondor δεν είχε ποτέ μάτι ρααααα. Ρεζίλι μας έκανες:p

Μεγάλε εμένα να ακούς....Το μάτι του Σάουρον είναι επάνω σου(εγώ δηλαδή):T:

ps. Επισήμως ρεζίλια...like 15yearolds....loooolz

Αρχική απάντηση από Menippos [Σήμερα, στις 00:11]

Κατέφθασα κι εγώωωωωω!

Καλώς σας βρήκα!

Καλως τον menippo. (Ο γνωστος απο το e-pcmag.gr, ε?)

Αρχική απάντηση από Menippos

Κατέφθασα κι εγώωωωωω!

Καλώς σας βρήκα!

Μην ακούς τα μάτια από πάνω, καλώς ήρθες :hehe:

Το μάτι της Thundera είναι μαζί σου :hehe:

Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 21:26]

ασχετο αλλα αυτο το Opel GT μηπως γ@μει...5,7sec 0-100 στα 35.000ευρα...

...the ability to surpass 100 mph in less than 5 seconds...

με τα ρεστα, βαζεις μια τουρμπινιτσα (αν σου φαινονται πολλα τα 5 δευτερα) και το γεμιζεις ανθρακονημα (αν σου φαινεται βαρυ).

τα παραπανω βεβαια, αν το μονο που κοιτας ειναι το 0-100.

τελικα την γαστροσκοπηση δεν την πηδαω.Αυριο πρωι γ...............μου:(

μπορεί κάποιος να μου κάνει μια εξυπηρέτηση για κάτι που θέλω να αγοράσω από το ebay γιατί δεν έχω πιστωτικές?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.