Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

αααα, είσαι στον άλλο κύκλο από αυτόν που ήμουν εγώ.. Είπα κι εγώ.. πώς και δε θυμάμαι τπτ :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Της Β λυκειου ομως.

ολοκληρωματα και θεωρηματα FTW, απο κει να βαλουν οτι θελουν.

για να μην χαλαω το θρεντακι περι DRM......ενα μπραβο στον Mariosalice για τις πληροφοριες που μας συγκεντρωνει.........νομιζω οτι θα μας απασχολησει αρκετα στη συνεχεια το θεμα που ανοιξε

Υ.Γ.καλο βραδυ.....9-9 ημουνα σημερα.......οπως θα πεσω με το ιδιο πλευρο θα σηκωθω....ΖΝΤΟΥΠ:yawn:

Καλά ρε...εδώ απ την αρχή έβλεπα εγώ την υποστροφή...φρενάκι ή χειρόφρενο για να έρθει στα ίσα του δεν μπορούσε να τραβήξει?

Κρίμα το Καρ δλδ...

Αρχική απάντηση από gznp

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά αυτό δε φαίνεται σαν κραχτή διαφήμιση?

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=38113

Φανταστείτε ένα νέο χρήστη μόλις να μπαίνει και να βλέπει τέτοιο τίτλο...

Από δελτία τύπου είναι αυτά, δεν έχει να κάνει με διαφήμιση.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Καλά ρε...εδώ απ την αρχή έβλεπα εγώ την υποστροφή...φρενάκι ή χειρόφρενο για να έρθει στα ίσα του δεν μπορούσε να τραβήξει?

Κρίμα το Καρ δλδ...

Θεός ο τύπος, "brother can't drive" lol.

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 01:06]

Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά αυτό δε φαίνεται σαν κραχτή διαφήμιση?

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=38113

Φανταστείτε ένα νέο χρήστη μόλις να μπαίνει και να βλέπει τέτοιο τίτλο...

Όντως. Και επειδη δεν εχω πολυασχοληθει με τηλεορασεις, εχει κατι τοσο καλο αυτη και επερεπε να αναφαρθει στο section των ειδησεων?

Αρχική απάντηση από RootX

Θεός ο τύπος, "brother can't drive" lol.

lolen...

Με πόσα να ήταν?καμια 80άρα?

Αρχική απάντηση από sotiris

Το ESP γιατί το έβγαλε από το Enzo?

Μάλλον για τον ίδιο λόγο που το έβγαλε και ο ιθαγενής:

http://www.wreckedexotics.com/newphotos062/exotics/430_20061225_001.shtml

Καλά..σε αυτό δεν μπορείς να ξέρεις πως έγινε...άμα πήγαινε με καμια 250αριά και επεσε σε ανωμαλία δρομου...τι ΕΣΠ και μλκιες...

Εντάξει αυτά τα αυτοκίνητα θελουν σθένος , ηθος , χαρακτήρα , αυτοσυγκράτηση κλπ. Πιές κανα 10 ποτά και κανα μερικές . . σφηνες , και κάνε καλα 650 καθαρόαιμα στον πίσω τροχο.

Και το κυριότερο, δυστυχως αυτα τα αυτοκίνητα δεν ειναι συμβατα με τους Ελληνικούς δρόμους... Αντε τώρα να περάσεις με το Enzo απο σαμαράκια.. Αν και νομίζω πως το Enzo εχει ενα κουμπάκι που ανασηκώνει λιγα εκατοστά το ρύγχος αλλα τι να λέμε τώρα...

Εδω στο δικό μου που έκανα το λάθος και εβαλα ανάρτηση Tein Drift Spec, εχει μαρτυρήσει η μέση μου... Τοτε καταλαβαίνεις ΟΟΟΟΟΛΕΣ τις ανωμαλίες του δρόμου...

το polo gti τι λεει? μετα τις πανελληνιες θα βγαλω διπλωμα και αργοτερα θα παρουμε ενα μικρο αμαξι για την μαμα μου αλλα και για μενα.

0-100 8.2s Φοράει το 150hp κλασικό 1800cc 20v . Θα το πληρώσετε ομως κάμποσο :D

20.000ε :X :X :X :X . Και μιλάμε για mini. Θα συνιστουσα ενα c2@120ps , εκτος και αν δεν τιθεται οικονομικο οποτε ... Πάρτε ενα mini cooper S . :hehe:

εγω απο την αλλη το αστρα το βλεπω το πλεον απροσωπο κλασικο hatch....

απο την αλλη εχουμε ενα αρκετα ομορφο ρόουντστερ με φοβερες επιδοσεις σε τιμη ευκαιριας...

opelgt2bigzl5.jpg

opelgt2zl2.jpg

E ναι οι απόψεις πάντα ειναι υποκειμενικές στο θέμα ομορφιάς . Κάνε οτι προστάζει η καρδια σου :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.