Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 10:01]

καλημερα!

παιδες γνωριζει κανενας καποιο φορουμ/δικτυτοπο που να ασχολειται με τα περι δορυφορικων?γιατι ψαχνω να βρω τροπο να αποφυγω τα αγορασω NOVA και να τους τα σκαω (if u know what i mean :p) και να παρω τον εξοπλισμο χωρια και τα ρεστα.

Δές εδώ www.ptm-sat.gr και πάρε ενα τηλέφωνο για τον tecview 2050 ;) ;) ;)

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 13:43]

Δές εδώ www.ptm-sat.gr και πάρε ενα τηλέφωνο για τον tecview 2050 ;) ;) ;)

αυτος ειναι δορυφορικος δεκτης?

ειμαι τελειως ασχτος με το 8εμα και τωρα το ψιλο ψαχνο αλλα ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος και πρεπει πολυ συντομα να ακταληκω στο τι και απο που.δεν ειναι και για μενα αλλα για τον αδερφο μου οποτε αστα να πανε.

ακομα για να καταλαβεις δεν εχω καταληξει στο αν 8α γινει μεσω PC η δουλεια ή με φετα.ουτε εχω πολυκαταλαβει ακομα το τι παιζει...

το μχνμα στο οποιο αναφερεσε προοριζεται για standalone ή για χρηση με Η/Υ ?

standalone, θέλει καλώδιο, LNB, πιάτο και φυσικά TV :p

Ο δέκτης συνδέεται με με ίντερνετ (ethernet) και με PC για update του βιος. Πάρε τηλ. και ρώτα, τσάμπα είναι.

ρε παιδια εχω ενα .avi file και θελω να το βαλω σε dvd disk και να το παιξω σε dvd player . εχω και ενα .txt file υποτιτλους. με πιο προγραμμα μπορω να το κανω? pls help :) :)

Αρχική απάντηση από afracten

ρε παιδια εχω ενα .avi file και θελω να το βαλω σε dvd disk και να το παιξω σε dvd player . εχω και ενα .txt file υποτιτλους. με πιο προγραμμα μπορω να το κανω? pls help :) :)

Αναζήτηση rules ;)

Αρχική απάντηση από Chosen

Κι εκεί που νομίζεις ότι τα είδες όλα...

(Πατήστε στο κουμπί Process)

Completely crazy...ρε τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας...χελωνο-pc ίσως?

(πλάκα πλάκα θα ήταν και ωραίο και στιβαρό κουτί) :p

και ενω περασες ενα ολοκληρο απογευμα Παρασκευης πλενοντας και γυαλιζοντας το αμαξι μεσα εξω για 1η φορα απο τοτε που το αγορασες........θα ρθει αυτο>>> http://news.ert.gr/4/308338.asp

και θα στο κανει παλι Χ@θε μεθα.........:rant:

Αρχική απάντηση από BILL5

θελω να ζητισω συγνωμη απο οσους εχουν ibiza- cordoba και τους εχω πατησει στην εθνικη.

Τι αμαξάκι έχουμε;

Καλημερεεεεες.......Ολα εχουν τον Ελεγχο τους...σε 1λεπτο κλεινει 9ωρο το ορθος :p

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 09:35]

Τι αμαξάκι έχουμε;

Το ποδήλατο που είναι δεμένο πίσω απο την πόρσε (απο το γνωστό ανέκδοτο :p )

Τώρα και σε ReMIX

Αρχική απάντηση από NoDsl

Το ποδήλατο που είναι δεμένο πίσω απο την πόρσε (απο το γνωστό ανέκδοτο :p )

Τώρα και σε ReMIX

Πω πω φιλε τι μου θυμησες....

Οταν ειχα παρει το Ν64 ημουν και γω στη ηλικια του μικρου....

Το μονο που θυμαμαι ηταν πως το χα παρει χριστουγεννα του 98.... το ειχα παρει απο το Λαμπροπουλο... το αφηνω σπιτι και πηγαινω κολυμβητηριο....

Γυρναω σπιτι να το ανοιξω μες τη καλη χαρα και βλεπω τον αδερφο μου και το ξαδερφο μου να το εχουν ανοιξει και να παιζουν diddy kong racing.....

Εγκεφαλικο ο Winters στα 10 του.....

γιατι με ταλεπωρει ετσι το Pc? συχρονιζω την ωρα να διορθωθει με το ιντερνετ και μετα απο 1-2 ωρες παει μπροστα ,αλλα μπαταρια στην μητρικη και παλι το ιδιο κανει:(

πωπωπω.....τι ειναι αυτη η Microsoft..Εκει που ειχα 15ωρες ορθος..Εκει που ειχα DC++ και ειχα βρει Users για διαφορα τραγουδια και εκει που ειχα κατεβασει 200mb apo to dxSDK να δοκιμασω αυτο με το dx10 @winxp , ξαφνικα περναω ενα προγραμμα και μου κανει μονο του update στον Ιexplorer και κανει restart μονο του χωρις καν να ρωτησει..."RESTART NOW ?????" αντε απο δω να πουμε κ*λο εταιρια....τα πηρα τωρα..Δηλαδη να ειχα γραψει ενα κειμενο 10σελιδων , θα το εχανα ετσι;;;;;;;;; Αν ειναι δυνατον....

Αρχική απάντηση από jpavly

Ti Time Zone έχεις βάλει; Λέει +2:00 Αθήνα;

ναι το εβαλα,οκ διορθοθηκε,να σαι καλα:flower:

Παιδια, εχετε υπ'οοψιν σας κανενα καλο tracker για μουσικη? Οχι με οτι trendy κυκλοφορει, αλλα με ποικιλια, κυριως για rock/metal κ τα ενδιαμεσα τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.