Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 11:10]

[copy rights] Καλημερες :happy2: [/copy rights] :hehe:

Και Χρονια μου Πολλα :D

Πολύχρωμος και εντοιχισμένος :p

χρονια πολλα θωμα με υγεια και ευτηχεια οτι ποθεις στην αγκαλια σου να το βρεις(Q6800):D

αυριο μαλλον θα παρω ενα κουταβακι! ειναι λυκοσκυλο! δεν το εχω δει ακομη,αυριο θα παω! το χαριζουν βασικα! :D :D :D :jump1: :happy2: :happy2: :happy2:

επειδη δεν ξερω και πολλα, τα λυκοσκυλα ειναι καλα σκυλια με τους ανθρωπους? μην μας φαει κιολας!!

Δεν υπάρχει καλό και κακό σκυλί...Το σκυλί θα είναι όπως το μάθεις και το εκπαιδεύσεις εσύ...:)

Χρόνια πολλά πολωνέ!!:fun:

Εχουν αριστη σχεση με τους ανθρωπους.... αμα το εκπαιδευσεις καλα κανει σχεδον τα παντα (Καλα βεβαια μην περιμενεις να σου υπερχρονισει και τον επεξεργαστη σου:D).... Γενικα ειναι παρα πολυ καλο σκυλι... το μονο που χρειαζεται ειναι να του δινεις αρκετη σημασια και να μην το αφηνεις πολυ καιρο μονο του γιατι παθαινει καταθλιψη....

Σου εστειλα κ ενα πμ προχτες αλλα δεν μου απαντησες..

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 11:10]

[copy rights] Καλημερες :happy2: [/copy rights] :hehe:

Και Χρονια μου Πολλα :D

για σοβαρευτειτε επιτελους, γιατι θα το κλεισω το μαγαζι οπως πάτε. ο ενας ευχεται στο ευατο του, ο αλλος quotαρει αυτα που ειπε 15 λεπτα πριν και απανταει στον ευατο του.

υγ: καλοδουλευτος :flower:

αυριο σχολειο.......:bye: :bye: :bye: :bye: :rant: :rant:

αλλα ειναι πρωτη μερα οποτε τουριστας θα ειμαι:snap: :tomato:

Αρχική απάντηση από .38-.45

για σοβαρευτειτε επιτελους, γιατι θα το κλεισω το μαγαζι οπως πάτε. ο ενας ευχεται στο ευατο του, ο αλλος quotαρει αυτα που ειπε 15 λεπτα πριν και απανταει στον ευατο του.

Πότε γιορτάζεις ? Να σου κάνουμε δώρο έναν δερμάτινο καναπέ να ξαπλώνουμε και να σου λέμε για τα παιδικά μας χρόνια :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.