Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

καλημερααα! ειμαι απο προχθες χαλια,οι αμυγδαλες μου εχουν πρηστει,και ειμαι μπουκωμενος. χθες το βραδυ πηρα ενα nurofen και ηρθα στα ισια μου. σε 10 λεπτα ειχα ξεμπουκωσει!

Καλημεραα......Ευχαριστω για τις ευχες...Να στε καλα..Μεγαλωσαμε κατα ενα χρονο και τωρα παμε για τον επομενο..Σιγα τη διαφορα..:p

Magican : Περαστικα σου φιλε.Τουλαχιστον εκανες Πασχα.:p

Αρχική απάντηση από greekfragma

ευχαριστω πολυ για τις ευχες παιδες:D

Υ.Γ.οποιος ερθει αυριο απο το μαγαζι κερναω διπυρηνους.........εμ γλυκα ηθελα να πω:p

Α ρε καραγκιόζη, εγώ εχθές πέρασα και δεν ήσουν

Αρχική απάντηση από astrolabos

Α ρε καραγκιόζη, εγώ εχθές πέρασα και δεν ήσουν

Επιβεβαιώνω :hehe:

"Πόσο λάθος μπορεί να είναι μία τιμή που σε φέρνει 1ο στο search του skroutz" σκέφτεται ο κακόβουλος μέσα μου :p

Αρχική απάντηση από RootX

"Πόσο λάθος μπορεί να είναι μία τιμή που σε φέρνει 1ο στο search του skroutz" σκέφτεται ο κακόβουλος μέσα μου :p

Και γώ πιο παλιά έτσι θα σκεφτόμουνα...:p

Αλλά καμιά φορά ο κακομοίρης που έχει να αλλάξει τις τιμές 1000 προιόντων μέσα σε 2 μέρες το πολύ...παίζει να ξεχάσει και κανένα μηδενικό :p

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Νομίζω πουλάνε την εγγύηση τόσο και όχι την οθόνη

Έχεις δίκιο...

Έτσι νομίζω ισχύει αυτό που είπε ο Root..αλλά με μια παραλαγή..

"Πώς θα το κάνουμε ώστε στο Skroutz να είμαστε πρώτοι χωρίς λάθος?" :p

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Σωστός ;)

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 13:13]

Ε ναι ρε guys αφου το λέει κιόλας καθαρά... την 0 pixel εγγυήση πουλάνε...

Παντώς επειδή το είχα το πανελάκι αυτό και είχα επικοινωνήσει και με το εμπορικό και το τμήμα πωλήσεων της LG, ουτως ή άλλος στην άλλαζει η ίδια η LG εάν βρεις καμμένο pixel σε αυτή που αγόρασες...τουλάχιστον έτσι είπαν... ασε που το δικό μου δεν είχε και καμμένο εν τέλει οποτε μια χαρά...

Ψιλοάκυρο λοιπόν το "προιόν" της Γραμμης, για ωραία αρπαχτή το κόβω....

Αρχική απάντηση από perp

Ε ναι ρε guys αφου το λέει κιόλας καθαρά... την 0 pixel εγγυήση πουλάνε...

Παντώς επειδή το είχα το πανελάκι αυτό και είχα επικοινωνήσει και με το εμπορικό και το τμήμα πωλήσεων της LG, ουτως ή άλλος στην άλλαζει η ίδια η LG εάν βρεις καμμένο pixel σε αυτή που αγόρασες...τουλάχιστον έτσι είπαν... ασε που το δικό μου δεν είχε και καμμένο εν τέλει οποτε μια χαρά...

Ψιλοάκυρο λοιπόν το "προιόν" της Γραμμης, για ωραία αρπαχτή το κόβω....

0 pixel στις 17 και 19 ιντσών όχι στην 20αρα...

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 14:37]

0 pixel στις 17 και 19 ιντσών όχι στην 20αρα...

Αυτό είναι το επίσημο από την LG και δεν λέω το αντίθετο.... είναι γνωστό σε όλους

Mε το συγκεκριμένο πανελάκι όμως έφαγα μια βδομάδα για να το βρώ τότε σε μάυρο (LG204WT-BF) και είχα μάθει τους πάντες στο commercial/sales στην LG και με βοήθησαν αρκετά να εντοπίσω το τελευταίο κομμάτι που υπήρχε εκείνη την στιγμή στην Ελλάδα...

Αυτό ειπώθηκε off-the-record γιατί δεν είναι επίσημη πολιτική της LG η αντικατάσταση οθόνης για καμμένο pixel σε αυτές τις ίντσες, πάντως με ονοματεπώνυμο μου εγγυήθηκαν ότι εαν έχει μπορώ να την πάω για αντικατάσταση... και δεν μίλησα με απλό πωλητή ;)

Εμένα δεν είχε καμμένο pixel όπως είπα, ούτε ενός φίλου που την πήρε και αυτός και δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο...για TN panel και στην τιμή που έχει τώρα είναι τέλειο....

Απλά το θέμα πώλησης 0 πιξελ εγγύησης στο συγκεκριμένο panel είναι ψιλοάκυρο γιατί 1) 99,9% θα έρθει χωρίς κάμμενο από την μάνα του 3) αν κάνεις contact την ίδια την LG μπορεί να στο δώσουν τσάμπα και 3) στην τελική θα μπορούσε να το πουλήσει σαν add-on προιόν και η ίδια η LG...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.