Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45

canon ηθελες :p

Γιατί ρε παίδες μια χαρά είναι οι canon στα 800, από δείγματα που είδα μεταξύ της δικιάς μου 350D και D50 ήτανε πιο καλά της canon.... Bέβαια δε ξέρω για ποιο μοντέλο μιλάτε ούτε για τους φακούς, στη προκειμένη φάση μιλάω για τους κλασσικούς κιτ φακούς.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με το Maple Story Europe?:p

Μου θυμίζει κάτι Alex kid κλπ από τα παλια :)

Παιδιά ελπίζω να είστε έτοιμοι για να δείτε αυτό που ακολουθεί....

2.jpg

’λλη μια με ολόκληρο το σύστημα

1.jpg

Τις φωτογραφίες τις βρήκα τυχαία σε αυτό το thread. Απο ευρηματικότητα καλά πάμε πάντως.

το μεγαλείο στην πατέντα κατ' εμέ είναι :

1. η ψύκτρα προσαρμοσμένη πάνω στο δίσκο με την ειδική μπλέ ταινία που χρησιμοποιείται για πακέτα χαρτιών κλπ, θυμάμαι ότι πάντα τα βιβλία στο σχολείο ερχόντουσαν δεμένα με αυτό το πράγμα. η ταινία αυτή έχει ταιριάξει στο δίσκο με την πατροπαράδοτη μέθοδο του "δεσίματος", διαδικασία που αν κρίνω από τον αριθμό των κόμπων πρέπει να του πήρε πάνω από μία ώρα σίγουρα

2. ο τηγανάκι που χρησιμοποιήθηκε ως δοχείο. προφανώς εκτός από το γεγονός ότι είναι πατεντιάρης του αρέσει και να ζει μέσα στην περιπέτεια, προσθέτοντας ένα ηλεκτρικά αγώγιμο δοχείο νερού στην όλη διάταξη

Αρχική απάντηση από jpavly

Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με το Maple Story Europe?:p

Μου θυμίζει κάτι Alex kid κλπ από τα παλια :)

Η open beta ξεκινάει στις 12 Απριλίου

Είναι ίδιο με το Maple Global , απλά με κανάλια σε συγκεκριμένες ευρωπαικές γλώσσες

Παίζω από τα μέσα 2004 , πολύ εθιστικό παιχνίδι , αν και τελευταία έχει πάρει την κάτω βόλτα με την πληθώρα hack που έχουν γίνει public και τα χρησιμοποιούν τα περισσότερα πιτσιρίκια

Αν θέλεις να ξεκινήσεις , καλύτερα ξεκίνα στο παγκόσμιο και όχι στο ευρωπαικό , καθώς το ευρωπαικό θεωρείται ακόμη beta , και πιθανόν να διαγράψουν όλους τους χαρακτήρες μόλις θεωρηθεί official (το ίδιο είχε γίνει και στο παγκόσμιο παλιότερα)

Official page: http://www.nexon.net/

Forums: http://www.sleepywood.net/forum/

Αρχική απάντηση από mitsosoft

Τις φωτογραφίες τις βρήκα τυχαία σε αυτό το thread. Απο ευρηματικότητα καλά πάμε πάντως.

Ετρεξα το Prime95 για 3 ωρες περιπου συνεχομενα...

Η θερμοκρασια σταθεροποιηθηκε στους 60!!! Ναι, δεν εβρασε το νερο...

Απογοητεύτηκε το παιδί...

Έπρεπε να ζεσταθεί λίγο ακόμα να μαγέψουν οι υδρατμοί...:rolleyes:

Αρχική απάντηση από ReaperX

Απογοητεύτηκε το παιδί...

Έπρεπε να ζεσταθεί λίγο ακόμα να μαγέψουν οι υδρατμοί...:rolleyes:

θα είχε βάλει φίλτρο απορροφητήρα :p

Εγώ το λέω ελληνικό δαιμόνιο... Επίσης θα μπορούσαμε να βάλουμε και παγάκια στην κατσαρόλα για καλύτερη ψύξη :p:D

καλημερα...

Μυστικη συνταγη που χανεται στα βαθη του χρονου λεει οτι με φτερα νυχτεριδας

και ενα δεξι ποδι βατραχου (το πισω μαλλον) θα βγαλει pi 32M σε πολλα Μηζ .

ΕΠισης δε...με αιμα δρακου θα πετυχετε θερμοκρασιες πολυ κατω απο 0..:hehe:

Που ειναι ο polonos να το μπινελικωσω ...??

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 08:32]

καλημερα...

Μυστικη συνταγη που χανεται στα βαθη του χρονου λεει οτι με φτερα νυχτεριδας

και ενα δεξι ποδι βατραχου (το πισω μαλλον) θα βγαλει pi 32M σε πολλα Μηζ .

ΕΠισης δε...με αιμα δρακου θα πετυχετε θερμοκρασιες πολυ κατω απο 0..:hehe:

Που ειναι ο polonos να το μπινελικωσω ...??

Εδω ειμαι :p

Τι σου εκανα παλι ρα ? :rofl:

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 11:23]

Kαλημερα παιδες...

Το youtube ειναι down?????....

Οχι μια χαρα δουλευει εδω ;)

Περί response time σοβαρών μαγαζιών: έχουνε ένα σύστημα RMA που κάνεις login στο site τους και ανταλλάζεις μηνύματα με τα παλικάρια από το support, σε στυλ bboard messages. Ούτε να παίρνεις τηλέφωνα, ούτε email spam κλπ

Μέσος όρος response: 3-4 λεπτά

rmahf0.jpg

αυτα ειναι μαγαζια... οχι σαν και εμας στελνεις ενα email να ρωτησεις κατι και σε απαντανε μετα απο 1 βδομαδα.

Και μέσα σε 16 λεπτά, παραλάβανε το πακέτο, τεστάρανε το προϊόν, πακετάρησαν ένα καινούριο, μου το έστειλαν και μου απάντησαν.

Πως μπορώ να ψωνίσω μνήμες από άλλο μαγαζί τώρα, μπορώ; :o

rma2zv6.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.