Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

^ yeap, 40-42 με orthos priority 9, και στη sonic tower ειναι ενας μπλέ ΤΤ 1200rpm ανάμεσα στα fins. Πριν 2 βδομάδες βέβαια είχε και παραπάνω δροσιά, τώρα δεν ξέρω ακριβώς (τον πήρε σπίτι του ο φίλος μου) αλλά άντε να ανεβαίνει κανα 3-4 βαθμούς. Λίγο είναι? :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Παίδες εξαρτάται και την εβδομάδα του επεξεργαστή...

υπάρχουν εβδομάδες που βγήκαν πολύ κρύες..αλλά και εβδομάδες πολύ ζεστές(628Α πχ)

Αρχική απάντηση από inertiacreep [Σήμερα, στις 16:06]

^ yeap, 40-42 με orthos priority 9, και στη sonic tower ειναι ενας μπλέ ΤΤ 1200rpm ανάμεσα στα fins. Πριν 2 βδομάδες βέβαια είχε και παραπάνω δροσιά, τώρα δεν ξέρω ακριβώς (τον πήρε σπίτι του ο φίλος μου) αλλά άντε να ανεβαίνει κανα 3-4 βαθμούς. Λίγο είναι? :p

Σε σχέση με τις δικές μου temps και με εδώ πχ λίγο μου φαίνεται... :)

ρε παιδια οταν βγαινω παραεξω συνηθως παραγγελνω κανα ursus,bacardi cola ή botka λεμοναδα. για πειτε κανα αλλο ωραιο ποτο. βασικα το κακο ειναι οτι αν παρεις ποτο και θες κοκα κολα ή λεμοναδα μεσα τα 3/4 ειναι το αναψυκτικο,μου εχει τυχει σε πολλα μαγαζια.

τεσπα. για πειτε κανα ποτο αλλο. :D

Παρόμοιο με Ursus είναι το Smirnoff North - έχει και ωραίο χρωματάκι.

Γλυκό (αρκετά) αλλά καλό είναι το Drambuie - όχι υπερκατανάλωση - μετά τα 4 ποτά όταν ξυπνήσεις θα έχει στεγνώσει το στόμα σου, όσο νερό κι αν ήπιες χτες ;)

Ursus με ανανά είναι νόστιμος συνδυασμός.

Πιες και κανα vodka-martini (shaken not stirred :p) να δεις αν θα σ΄αρέσει να νιώθεις Bond :D

ειχε ενα thread παλια για ποτα αλλα δεν μπορω να το βρω. εκανα αναζητηση και εβγαλε παρα πολλα θεματα ασχετα.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ειχε ενα thread παλια για ποτα αλλα δεν μπορω να το βρω. εκανα αναζητηση και εβγαλε παρα πολλα θεματα ασχετα.

γιατι βρε αλητη σκοπευεις να τα πιεις σημερις:p

σημερα θα παμε να κουνηθουμε ρα! :D

οχι ρε απλα εχω βαρεθει να περνω τα ιδια και τα ιδια. σημερα ανοιγει το aqua και cohiba. και μετα θα παμε για σουβλακια εννοειται! :p

και καλη ανασταση! :D

υ.γ. το αμαρεττο ειναι καλο? ή μονο για γυναικες ειναι?

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

σημερα θα παμε να κουνηθουμε ρα! :D

οχι ρε απλα εχω βαρεθει να περνω τα ιδια και τα ιδια. σημερα ανοιγει το aqua και cohiba. και μετα θα παμε για σουβλακια εννοειται! :p

και καλη ανασταση! :D

υ.γ. το αμαρεττο ειναι καλο? ή μονο για γυναικες ειναι?

καλη ανασταση

:)

Southern Comfort με Sprite, δοκίμασε και αυτό. Πολύ εύγευστο, μετα το Jack Daniels είναι η πρώτη μου εναλλακτική!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!

Tελείως ΟΦ ΤΟΠΙΚ, αλλά δεν πειράζει !

Γιατί ορισμένες μητρικές έχουν Μπλέ χρώμα ενώ άλλες Καφέ ???

Οι Μπλε είναι καλύτερες από τις καφέ ???

Και κάτι ΟΝ Τοπικ: Καλή Ανάσταση !

Καλη Ανασταση με υγεια και ευτυχια σε εσας και τις οικογενειες σας

:) :) :):D :D :) :) :)

οτι επιθυμειτε να το παθετε:laughing:

Xριστος Ανεστη και ευτυχισμενος ο καινουργιος Πασχας!

(που ειναι η μαγειριτσα??Οεο??)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.