Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

σε λιγες ωρες την κανω για το χωριο.

Προσοχη στους δρομους και καλη επιστροφη επισης.

τα μυαλα και τα ματια στο δρομο και οχι στο κινητο/τι σιντι να αλλαξω/α τον φουστη με περασε θα τον σκισω το μπ@νε και αλλα τετοια.......

Υ.Γ.λεω να ανοιξω θρεντ Δειξτε το αρνι/κοκορετσι σας......:hehe:

ρε παιδες ποσο ρευμα θελει ο Ε4300 για να εχω fsb 350και multi 9 (με 8 ειναι οκ)

τωρα ειμαι με1,475v

λετε να με προδοσαν οι μνημες .......:(

Αρχική απάντηση από fragou14

ρε παιδες ποσο ρευμα θελει ο Ε4300 για να εχω fsb 350και multi 9 (με 8 ειναι οκ)

τωρα ειμαι με1,475v

λετε να με προδοσαν οι μνημες .......:(

Σε τι μητρική?

Σε όλες το 350αρι πρέπει να είναι οκ με default τα πάντα..εκτός και έχεις 945chipset...

Πιο πολυ ρόλο παιζει η ψύξη και η ταση στο chipset...όχι τοσο πολυ του cpu

πανω σε s3 με 965

ειμαι με zalman7700

η ταση του chipset ειναι το (g)mch?????

και ποσο να το βαλω παει μεχρι +0,3

ακομα και μεσα απο τα windows να βαλω 350 κλεινει ενω με 340 τρεχω και 32m

και δεν μπορω να παιξω με multi 8 γιατι οι μνημες ειναι 667:( :mad:

Προσπάθησε να βάλει απο το bios 350fsb 1:1 (δηλαδή να λέει στο fsb 350 και στα mhz των μνημών να λέει 700mhz ), δώσε ένα κλικ παραπάνω στο Vcore και συνέχισε.

τα εχω κανει ολα αυτα..... θα ξανα προσπαθισω ή θα βαλω 8 και και θα παιζω με 5,5,5,15 αντι για 4,4,4,12 μπας και πανε πιο ψηλα οι μνημες

εδιτ: (8*380 μπαινει και windows)

ευχαριστω γοριλα!!!!!

τελικα εδωσα 1,6vcore και +0,3 στο chipset και εφτασα μεχρι 370 θα ξαναδοκιμασω με καλητερη ψυχτρα(να 'ναι καλα οι σπονσορες :p:D )

Πολυ Vcore εχεις δωσει...:)

Μαλλον κατι αλλο θα φταιει...το chipset σου καιει μηπως?

Νεο bios δοκιμασες?

το ξερω για το vcore

το chipset ειναι χλιαρο (ενα 4cm απο πανω)

εχω το f8 και την νεα εκδοση της s3

Τελικα ειχε δικιο οταν μου το ελεγε ο τοφαλος-unsto. Για τον πεο ocer ειμαι. Μετα απο 2 μηνες και κατι 80-100αρες temps του 6400 αξιωθηκα να κοιταξω το κουτι και καταλαβα οτι η στοκ ψυκτρα για καποιο ανεξηγητο λογο πατουσε με τα 3 ποδια (ειχε σηκωθει ο ενας αποστατης). Καταραμενη Ιντελ :p

Εβαλα την ultra120 και με 1.4vcore εχει 60 βαθμους στο αθορυβο DELTA, και 53 βαθμους στο φουλ στροφες... νορμαλ ειναι?

Αρχική απάντηση από SLN

Τελικα ειχε δικιο οταν μου το ελεγε ο τοφαλος-unsto. Για τον πεο ocer ειμαι. Μετα απο 2 μηνες και κατι 80-100αρες temps του 6400 αξιωθηκα να κοιταξω το κουτι και καταλαβα οτι η στοκ ψυκτρα για καποιο ανεξηγητο λογο πατουσε με τα 3 ποδια (ειχε σηκωθει ο ενας αποστατης). Καταραμενη Ιντελ :p

Εβαλα την ultra120 και με 1.4vcore εχει 60 βαθμους στο αθορυβο DELTA, και 53 βαθμους στο φουλ στροφες... νορμαλ ειναι?

TZAMI

Καλημερα παιδια... Επιτελους Μ.Σαββατο... Αντε να φευγουμε και οι τελευταιοι....

Αρχική απάντηση από SLN

Στα ποσα τον τρέχεις ρε συ? Μόνο νορμάλ δεν είναι. Δε θα πατάει καλά.

6400@3200/1.35vcore φίλου max 40 βαθμοι...με sonic tower....

Αρχική απάντηση από inertiacreep [Σήμερα, στις 12:40]

Στα ποσα τον τρέχεις ρε συ? Μόνο νορμάλ δεν είναι. Δε θα πατάει καλά.

6400@3200/1.35vcore φίλου max 40 βαθμοι...με sonic tower....

Με core temp??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.