Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gznp

Πάλι κόλλησε στο 92% και μέσα από το Computer Management...

RMA μυρίζομαι.

Κατέβασε το διαγνωστικό ρε συ, τώρα το έκαναν και σε περιβάλλον Windows.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

καμια αποψη για κοντο cdrom, dvdrw κατα προτιμηση

dvdrw.

θυμαμαι η Pioneer η Sony εβγαζε κατι τετοια

(κοντα σε μηκος):unsure:

gznp κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα με εναν ιδιο σκληρο, και τελικα ηταν ελαττωματικος (εμενα εκανε και πολυ-αφυσικο θορυβο)

Γεια χαρά παίδες.

Να ρωτήσω: θέλω αύριο να πάω στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο δέκατο χιλιόμετρο, στο ύψος της renault που λένε.Από κέντρο πως μπορώ να βγω ή από αττική οδό;Βγήκα σήμερα από αττική οδό στο ύψος της μεταμόρφωσης, αλλά φαίνεται ήταν πιο πίσω το σημείο αυτό.Ξέρει κανείς να δώσει καμια φευγαλέα πληροφορία, έστω στο περίπου;

Φχαστώωω.

Αρχική απάντηση από gznp

Kαινούριος Seagate 7200.10 320GB. Κάνω full format από Windows (έχω κάνει create partition από το Partition Magic) και μου κολλάει κάπου στο 92%.

Του κάνω quick format, το κάνει κανονικά και φαίνεται να δουλεύει σωστά (και στο HD Tach τα νούμερα είναι άψογα). Παίζει να έχει πρόβλημα ο δίσκος επειδή δεν έβγαλε το full format ή τζάμπα ανησυχώ?

μα πως ειναι δυνατον οι seagate δεν χαλανε :p

ολη η γειτονια εχει βυθιστει στο σκοταδι εδω και 15 λεπτα.......αλλα μπορω και γραφω παρ ολαυτα.....

UPS POWERRRRRRR.....:jump:

Υ.Γ.

mge ellipse premium 1200VΑ και τραβαει

Nec 20'' tft

700watt tagan

και ενα adsl router.....χοχοχοοχχοχο

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:57]

ολη η γειτονια εχει βυθιστει στο σκοταδι εδω και 15 λεπτα.......αλλα μπορω και γραφω παρ ολαυτα.....

UPS POWERRRRRRR.....:jump:

Υ.Γ.

mge ellipse premium 1200VΑ και τραβαει

Nec 20'' tft

700watt tagan

και ενα adsl router.....χοχοχοοχχοχο

δεν βαζεις και το θερμοσιφωνα πανω? :hehe:

Γιωργο, εχει γινει καποια ζημια, ή απλώς η ΔΕΗ κανει δοκιμές εν οψει καλοκαιριου? :p

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

δεν βαζεις και το θερμοσιφωνα πανω? :hehe:

θα εχει κατεβαστηρη με DFI μεσα και πρφανως ανοιξε θερμοσιφωνα , επεσε το ρευμα στην γειτονια και τωρα υλογαει το ups :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:52]

θα εχει κατεβαστηρη με DFI μεσα και πρφανως ανοιξε θερμοσιφωνα , επεσε το ρευμα στην γειτονια και τωρα υλογαει το ups :hehe:

οχι....εχω κατι καλυτερο.....Gigabyte ds4 μεσα σε κουτι με AMD64 αυτοκολλητο στο πλαι......:hehe:

Υ.Γ.η ωρα ειναι 5......δουλευω 9-9..............και το ματι γαριδα......καιρο εχει να συμβει κατι τετοιο.......:cry:

Αρχική απάντηση από jpavly

Κατέβασε το διαγνωστικό ρε συ, τώρα το έκαναν και σε περιβάλλον Windows.

’σε γιατί θα αρχίσω τα καντήλια στη Seagate, το έβαλα το διαγνωστικό, αλλά δεν αναγνωρίζει κανέναν από τους 320άρηδές μου...

Πάει για εξετάσεις ο δίσκος σήμερα...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:52]

και γω dfi εχω για κατεβαστηρι! δλδ τι κατεβαστηρι τι το κανονικο πισι το ιδιο εχω! :p:hehe:

καλημερααα! :D

Δεν νομίζεται πως είναι καιρός να αλλάξει επιτέλους το υπερβολικά μικρό μέγεθος για avatar;

Δεν πιστεύω πως έχουν μείνει πάνω από 10 άτομα που να έχουν ακόμη pstn στο φόρα :...:

Τι λές φίλτατε, εδώ με 33.6 συνδέομαι!

Δε με χαλάει πάντως, ξέρω ότι τα pstn είναι μεγάλη μειοψηφία.

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Δεν νομίζεται πως είναι καιρός να αλλάξει επιτέλους το υπερβολικά μικρό μέγεθος για avatar;

Δεν πιστεύω πως έχουν μείνει πάνω από 10 άτομα που να έχουν ακόμη pstn στο φόρα :...:

bigger avatars FTW!!!!

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Αν είχαν ακόμα PSTN άνετα. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι είμαστε "αναβαθμισμένοι" DSLάδες πια :hehe:

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 11:22]

υπερβολικα μικρο για ποια αναλυση;

γιατι στα 1280, μια χαρα ειναι.

Αρχική απάντηση από tifozif1

Τα μεγάλα αβαταρ καταστρέφουν την αισθητική του forum.

+1

Σε forums που δεν έχουν περιορισμούς ψάχνεις να βρεις τα γραφόμενα κάποιου ανάμεσα σε 3 στρέμματα απο υπογραφές και avatars!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.