Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Όπως το είπε ο Σωτηρακόπουλος:

"Αφου δεν μπορούμε να βάλουμε αυτό το γκόλ, είμαστε άξιοι της τύχης μας".

ΤΕΛΟΣ.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ρε σεις αυτος ο τερματοφυλακας της ομαδας με τα λευκα που παιζει? Ψαχνουμε να παρουμε τερματοφυλακα στον Ηλυσιακο.....

Α ρε Νικοπολιδη τροχονομε....:tw: :tw: :tw:

ΚΟΚΚΙΝΟ=ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=ΦΕΣΙ!

’ει γεια!

Πάντως εγώ αν ήμουν ο Σειταρίδης θα έλεγα ακόμα περισσότερα στους "φιλάθλους" μας!

Αρχική απάντηση από astrolabos

Όπως το είπε ο Σωτηρακόπουλος:

"Αφου δεν μπορούμε να βάλουμε αυτό το γκόλ, είμαστε άξιοι της τύχης μας".

ΤΕΛΟΣ.

Μιλησε ο φωστηρας... καλος μλκας κι αυτος

Διονυσης Κουρης (για να μην ακουσω οτι δεν τα λεω επώνυμα)

Αρχική απάντηση από Snips

Πάντως εγώ αν ήμουν ο Σειταρίδης θα έλεγα ακόμα περισσότερα στους "φιλάθλους" μας!

Τα ειπα εγώ για τον Γιούρκα, κι όλους τους άλλους

Αρχική απάντηση από Winters

Ρε σεις αυτος ο τερματοφυλακας της ομαδας με τα λευκα που παιζει? Ψαχνουμε να παρουμε τερματοφυλακα στον Ηλυσιακο.....

Α ρε Νικοπολιδη τροχονομε....:tw: :tw: :tw:

Πιστευεις οτι ήθελε να τα φάει, ε? Ή βρίσκεις καλύτερο Έλληνα τερματζη αυτή τη στιγμή?

Αρχική απάντηση από deninho

Μιλησε ο φωστηρας... καλος μλκας κι αυτος

Διονυσης Κουρης (για να μην ακουσω οτι δεν τα λεω επώνυμα)

Πιστεύω ότι δε πρέπει να σταθείς στο πρόσωπο που είπε την ατάκα, αλλά στην ατάκα την ίδια.

Στεκομαι στο προσωπο, γτ μου την δινει η "εξυπναδα" που διαθετει. Την εχει δει παντογνωστης ο εμπαθης. Ειλικρινα οταν τυχει να περιγραφει ματς, κλεινω τον ηχο. Μου προκαλει α-η-δ-ι-α...

Ο πρωτος που φταιει για το σημερινο ματς ειναι ο κοσμος που πηγε γηπεδο.. Τους περισσοτερους τους απασχολησε οτιδηποτε αλλο πλην του πως θα υποστηριξει την ομαδα. Εβριζε τους παικτες, εβριζε τους τουρκους, εβριζε τα ζωα που πλακωνονταν στο πεταλο, εβριζε γενικως, και δεν φωναζε τπτ για την Εθνικη... Μονο να βριζουμε και να γκρινιαζουμε ξερουμε τελικα... Σιχαθηκα που πηγα

Αρχική απάντηση από deninho

Πιστευεις οτι ήθελε να τα φάει, ε? Ή βρίσκεις καλύτερο Έλληνα τερματζη αυτή τη στιγμή?

Απο το να συντηρουμε καποιον που φημιζεται για τις εξοδους του (στην δευτερη επικινδυνη φαση επιασε κλασσικα αερα και ο τουρκος την εστειλε εξω ,στην πρωτη μεταξυ 2-3 αμυντικων σε (χαλαρη?) σεντρα απεκρουει με γροθιες(?) ),δειχνει οτι τα αντανακλαστικα του ειναι (πολυ?) πεσμενα και τελως παντων δεν ειναι παιχνιδι αυτο για καποιον με τοσα χρονια εμπειρια....(τοσα χρονια?? ποσο ειναι?) ....

θα προτιμουσα χαλκια-κοτσωλη...

Η ο ρεχαγκελ πρεπει να αλλαξει μυαλα στο τροπο επιλογης παιχτων ..η καποιος πρεπει να αλλαξει τον ιδιο τον ρεχαγκελ..(με την προυποθεση ο νεος να βγαλει 5-6 γερασμενους παιχτες απο την βασικη 11αδα)

-------------------------------------------------------------

Υπενθυμιση προς αδμιν του φορουμ:p

Κανε μια μαγκια και ξαναλλαξε παλι την ωρα..

(εναρμονιστηκαμε και εμεις πλεον με τους αμερικανους)

ΟΤΑΝ κατεβαινει η ομαδα με τους εξης μεσα :

1.Φυσσας

2.Μπασινας

3.χαριστεας

4.Νικοπολιδη

ΚΑΙ μου εχει αλλαγη τον Γκεκα , αμανατιδη , στολτιδη και τοροσιδη

ΤΟΤΕ το μονο που περιμενω απο αυτον το προπονητη ειναι να τα μαζεψει και να φυγει. καλος χρυσος αλλα φτανει πια με τις "εμμονες" του.

Τα συγχαρητηρια μου στους τουρκους

ΥΓ. ο Χαλκιας ειναι καλυτερος απο το looney clooney νικοπολιδη

δηλαδη για το γεγονος οτι δεν υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο, φταει ο σωτηρακοπουλος και ο κοσμος;

Βρε παιδιά έλεος. Οταν έχεις τον πιο φορμαρισμένο παίχτη, πρώτο σκόρερ της Bundesliga, και τον κρατάς στον πάγκο... εε... εισαι ζώον! Συμφωνώ με τον ea6gka απόλυτα. Ολες οι μπαλιές περάσανε απο την αριστερη που ήταν ο Φύσσας. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχει φάει ο Ρεχαγκελ με αυτον τον Χαριστέα. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν. Η άμυνα ήταν χελώνα στις επιστροφές - τάδε έφη Δελλας. Ε ρε φίλε δε γίνεται. Και κάτσε και κοίτα τον Σαλπιγγίδη και τον Παπαδόπουλο στον πάγκο. Ο Αντωνάκης απο την άλλη. Αυτον ξέρετε, αυτον εμπιστεύεστε... Βαράτε βιολιτζήδες ήταν... Τέσπα. Παλι καλά έχει την Πανάθα αυριο τελικό κυπέλλου με τον ΑΓΟΡ και θα ξεχαστούμε λίγο. Αν και ειλικρινά, με πόνεσε αυτη η ήττα γιατι καλώς ή κακώς οι περισσότεροι απο εμάς την εχουνε συνδέσει με την Επέτειο. Θέμα εθνικής υπερηφάνειας. Αυριο.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 03:37]

ΥΓ. ο Χαλκιας ειναι καλυτερος απο το looney clooney νικοπολιδη

Αυτο θα ελεγα και εγω, ισως φταιει το οτι δεν παιζει σε αθηναικη ομαδα. (οχι δεν ειμαι αριανος)

Δεν ειπα πως ηθελε να τα φαει.... το τελευταιο 6μηνο εχει πεσει πολυ ο Νικοπολιδης και αυτη τη περιοδο ο Χαλκιας ειναι καλυτερος...

Ας ειναι καλα ο φλαχφλουχτεν ....

ΥΓ... Ρε παιδια αυτη η ταχυτητα για 19ε το μηνα καλα δεν ειναι?

104012551.png

:magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic: :magic:

Ο Νικοπολιδης όντως έπαιξε χάλια. Βασικά, επειδή αλλιώς θα σας τα πρηξω, ο μόνος που άξιζε μέσα στο γήπεδο ήταν ο Σαμαράς. Για τον Χαριστέα που γκρινιάζετε όλοι, δεν μου ειπατε τι έκανε το τρακτερ απο τη Λαρ'σα. Πεταγε τα γκολ το ενα μετα το αλλο, ε? Τουλάχιστον ο Χαριστέας, μάρκαρε. Τον εβλεπα να γυριζει στη σεντρα να βοηθήσει..

Για τον Χαλκια, τον είδαμε τι φαβες εφαγε κι αυτος στην Αγγλια...

Σίγουρα οι εμμονες του Ρεχάγκελ είναι επικινδυνες.. Η μονη καλή επιλογή που σκέφτομαι είναι ο Μπάγεβιτς.. Αλλά κι αυτός έχει εμμονές, συν το οτι τον μισουν οι μισοι Έλληνες.

@ea6gka: Ο Στολτίδης δεν είναι στην Εθνική ;) ’σε που δε νομιζω να θελει πλεον

Αρχική απάντηση από .38-.45

δηλαδη για το γεγονος οτι δεν υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο, φταει ο σωτηρακοπουλος και ο κοσμος;

ωωω, ναι... Γτ αν ο κοσμος ειχε μυαλο, δε θα φωναζε Κοκκαλη Κοκκαλη σε παρακαλω φερε τον ταδε στον Ολυμπιακο. Θα ζηταγε ακαδημίες. Θα πίεζε να παίξει ο Μενδρινός, ο Φακίνος και τόσα άλλα ταλέντα που υπάρχουν στον Ολυμπιακό (όπου βλέπεις κάποιο όνομα βάλε όποιας ομάδας κι οποιου παικτη θες, εκτός της Ξάνθης, και ολίγον του Παναθηναϊκου)

Όταν βλεπεις οτι απο πισω σου πλακώνονται έλληνες με έλληνες, σε εναν αγώνα της Εθνικής ομάδας, όταν βλέπεις να πέφτουν σαν τα τσουβάλια κάποια γίδια, απο την κερκίδα στο χωρο πίσω από τις πινακίδες, όχι αποσυντονίζεσαι. Όταν σε όλον τον αγώνα δε φωνάζει κανεις υπέρ της Ελλάδας, αλλά όλοι βρίζουν τους τούρκους δε βγαίνει κάπου

Και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο φταίνει και οι δημοσιογράφοι, αφού καλώς ή κακως, αυτοί φτιάχνουν τη κοινη γνωμη

Για το Σωτηρακόπουλο είναι καθαρα η εμπάθειά του προς το Σύλλογο που υποστηρίζω, που με κάνει να αηδιάζω

ρε παιδια σοβαρα μιλατε οτι μαλωναν οι ελληνες μεταξυ τους? ειδα που μαλωνανε,αλλα λεω κανα τουρκο θα βρηκανε! ειχε καθολου τουρκους στο γηπεδο οσοι πηγατε?

ο νικοπολιδης νομιζω οτι ηταν το αποκορυφωμα....

edit εγω δεν εβλεπα εθνικη αλλα την ομαδα του χωριου μου σε προπονηση.

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 04:39]

ωωω, ναι... Γτ αν ο κοσμος ειχε μυαλο, δε θα φωναζε Κοκκαλη Κοκκαλη σε παρακαλω φερε τον ταδε στον Ολυμπιακο. Θα ζηταγε ακαδημίες. Θα πίεζε να παίξει ο Μενδρινός, ο Φακίνος και τόσα άλλα ταλέντα που υπάρχουν στον Ολυμπιακό (όπου βλέπεις κάποιο όνομα βάλε όποιας ομάδας κι οποιου παικτη θες, εκτός της Ξάνθης, και ολίγον του Παναθηναϊκου)

Όταν βλεπεις οτι απο πισω σου πλακώνονται έλληνες με έλληνες, σε εναν αγώνα της Εθνικής ομάδας, όταν βλέπεις να πέφτουν σαν τα τσουβάλια κάποια γίδια, απο την κερκίδα στο χωρο πίσω από τις πινακίδες, όχι αποσυντονίζεσαι. Όταν σε όλον τον αγώνα δε φωνάζει κανεις υπέρ της Ελλάδας, αλλά όλοι βρίζουν τους τούρκους δε βγαίνει κάπου

Και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο φταίνει και οι δημοσιογράφοι, αφού καλώς ή κακως, αυτοί φτιάχνουν τη κοινη γνωμη

Για το Σωτηρακόπουλο είναι καθαρα η εμπάθειά του προς το Σύλλογο που υποστηρίζω, που με κάνει να αηδιάζω

δηλαδη για την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου, φταινε οι ανεγκεφαλοι φιλοι του και οι κακοβουλοι δημοσιογραφοι που κατευθυνουν την κοινη γνωμη;

κοιταξε... αν εσενα η αποψη σου ειναι οτι δε φταινε, δε θα κατσω να διαφωνησω

Αρχική απάντηση από o polonos

καλημερες :happy2:

πολονε καθε μερα που σηκωνεσαι ετσι χαρουμενος εισαι?:p

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 13:13]

κοιταξε... αν εσενα η αποψη σου ειναι οτι δε φταινε, δε θα κατσω να διαφωνησω

ποιο ειναι το δικο μου και το δικο σου μεριδιο ευθυνης στην κατασταση του ελληνικου ποδοσφαιρου και ποσο μας επηρεαζουν αυτα που διαβαζουμε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.