Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Κάντε ένα check pls! Μπορείτε να ανεβάσετε photos σε imageshack αυτήν την ώρα.? Εμένα δείχνει κανονικά ότι τελείωσε το upload αλλά οι φώτο δεν είναι πουθενά!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

damn... 2000?

Εδώ υπάρχουν 8800gtx που δεν πάνε τοσο... μια χαρά είσαι :T:

:D

Το 06 το έβγαλε άνετα στις λούπες, το έκλεισα στο 10ωρο και είχε ΜΑΧ 74 βαθμούς. Τώρα πάω να δοκιμάσω λίγο ψηλότερα πυρήνα (κανά 660άρι) και μετά θα βάλω και μνήμες κοντά στα 2100.

Είδα και το vr-zone τι έχει, αλλά είμαι noobie σε αυτά :D

2.jpg

Εδώ λοιπόν, θα μολυβιάσω ανάμεσα στο κενό έτσι ώστε να "ενωθούν"?

untitledvm2.jpg

E? Ή θα τα κάνω μαντάρα? :upside: :X:

:help:

[edit:

Το ρημάδι το RivaTuner δε με αφήνει να πάω από τα 650 στα 660-665, κατευθείαν με πετάει στα 675 :getlost:

Όπως και να χει, οι μνήμες φυσάνε, στα 2100 είδα τα πρώτα artifacts στο 06 και κατέβασα στα 2050 όπου και έτρεξαν όλα μια χαρά. Θα πάω να τρέξω μερικά τεστάκια ακόμα και επανέρχομαι :D]

Όπως και να το κάνεις...είτε γύρω απ την αντίσταση είτε απο πάνω το ίδιο είναι ;)

Μόνο να έχεις ένα πολύμτερο για να μετρήσεις πρίν πόσο ήταν κ μετά να δείς πόσο πήγε...

Νομίζω μετά από το 656 έχει 664

επιτελους ....υστερα απο τρελλη αναζητηση βρηκα το απολυτο

φλασο-mp3-ο-player ...απλα καμμια σχεση με τα φτηνιαρικα που κυκλοφορουν!

Κανεις για ομαδικη???(να μαζευτουμε πολλοι .......να παρουμε εστω 1:rofl:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Όπως και να το κάνεις...είτε γύρω απ την αντίσταση είτε απο πάνω το ίδιο είναι ;)

Μόνο να έχεις ένα πολύμτερο για να μετρήσεις πρίν πόσο ήταν κ μετά να δείς πόσο πήγε...

Νομίζω μετά από το 656 έχει 664

Στα 2050 όλα καλά μετά από μερικές λούπες. Αν είναι θα βρω πολύμετρο και θα δοκιμάσω μπας και πάει κι άλλο :D

Το Riva πάντως από τα 661, που στο h/w monitor τα βγάζει 648, στα 662 πάει 675.

Πάω να googlάρω μπας και βρω τπτ :D

Αρχική απάντηση από ΝTG

Oι chipides ούτε μια έγχρωμη οθόνη αλλιώς ήμουνα μέσα :hehe:

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 15:34]

Στα 2050 όλα καλά μετά από μερικές λούπες. Αν είναι θα βρω πολύμετρο και θα δοκιμάσω μπας και πάει κι άλλο :D

Το Riva πάντως από τα 661, που στο h/w monitor τα βγάζει 648, στα 662 πάει 675.

Πάω να googlάρω μπας και βρω τπτ :D

Bios update λεγεται η λυση :D

Περνα ενα της EVGA..(δεν θυμαμαι πως λεγεται ακριβως..)

Υπαρχει αντιστοιχο thread στις καρτες γραφικων.

Λες να μου κάνει δουλειά όπως και αυτό των GTX? Έχει βγει είδα μια E-VGA KO ACS GTS 320, θα το ελέγξω μπας και πάμε πιο ψηλά!

Αρχική απάντηση από ΝTG

Ντάξ τώρα 20 χήνες και δεν έχει καν 4-8GB και μία οθόνη της προκοπής.

Αρχική απάντηση από hipro5

Ότι και να κάνεις, η κάρτα θα πάει: 621 > 648 > 675 > κτλ. :)

:(

Δεν πειράζει, καλά είναι και εδώ που είναι :D

Το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσω το μολύβι και να τα τινάξω όλα στον αέρα :nuke: :D

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 17:55]

Ντάξ τώρα 20 χήνες και δεν έχει καν 4-8GB και μία οθόνη της προκοπής.

Ετσι ειναι στα ακριβα & ποιοτικά πράγματα. Δλδ εσυ με 20 χηνες τα θες όλα ? Ασε που παιζει να τα εχει και χτρα :hehe:

Και μια που μιλαμε για ακριβα και ποιοτικα πραγματα...

Φερνεις ολο χαρα τα Gigaworks 750, τα συνδεεις, βαζεις το καλωδιο ρευματος, ακους ενα "τσαφ" απο το γουφερ, αρχιζεις να χανεις δεκαετιες απο την ζωη σου, στελνεις ενα mail στην creative και ελπιζεις να σου απαντησουνε θετικα... Ειναι και εκτος εγγυησης τα κακομοιρα...

Λετε να ξηγηθουνε ή θα με γειωσουνε κανονικα? Εστω και να πλερωσω το woofer μονο δεν θα εχω προβλημα... Καταραμενο Ηρακλειωτικο ρευμα!! Καταραμενε γκαντεμη dpresv (κολλαει παντου η γκαντεμια του... σαν τον "επιτιμο προεδρα" ενα πραγμα)

Αρχική απάντηση από SLN

Και μια που μιλαμε για ακριβα και ποιοτικα πραγματα...

Φερνεις ολο χαρα τα Gigaworks 750, τα συνδεεις, βαζεις το καλωδιο ρευματος, ακους ενα "τσαφ" απο το γουφερ, αρχιζεις να χανεις δεκαετιες απο την ζωη σου, στελνεις ενα mail στην creative και ελπιζεις να σου απαντησουνε θετικα... Ειναι και εκτος εγγυησης τα κακομοιρα...

Λετε να ξηγηθουνε ή θα με γειωσουνε κανονικα? Εστω και να πλερωσω το woofer μονο δεν θα εχω προβλημα... Καταραμενο Ηρακλειωτικο ρευμα!! Καταραμενε γκαντεμη dpresv (κολλαει παντου η γκαντεμια του... σαν τον "επιτιμο προεδρα" ενα πραγμα)

Σωλονα το ιδιο προβλημα εχω και γω εδω στο χωριο,ευχομαι ολα να πανε καλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.