RootX Μάρτιος 22, 2007 #23861 Μάρτιος 22, 2007 Sorry που επεμβαίνω στην "μου αρπάξαν το μπιφτέκι aka μου μετέφρασαν το post μου" κουβεντούλα, αλλά θέλω να πω 2 πραματάκια :α) κάλλιο αργά παρά ποτέ Βασίλη... αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι τα γραπτά μένουν.... αλλά και μεταφράζονται... είναι οκ πχ να γράψω στο αλβανικό φόρουμ που συμμετέχω ότι ανεβάζεις fake scores...Το πρόβλημα δεν είναι σε εμένα που έγραψα ότι έγραψα αλλά στο λαμόγιο που το μετέφρασε και έφτασε στα αυτιά σου....β) Τα αντανακλαστικά του φόρουμ να είναι αμεσα??? δλδ? το μεταφράζειν εστί banαριστείν ένα πράμα? θα αστειεύεσαι...Αυτά τα ολίγα.
ea6gka Μάρτιος 22, 2007 #23862 Μάρτιος 22, 2007 οταν παιρνεις τη δουλεια αλλου κανεις και μια παραπομπη, οταν δεν το κανεις θεωρητε κλοπη - με τα ολιγα περσικα μου.και δεν αστειευτηκα btw
RootX Μάρτιος 22, 2007 #23863 Μάρτιος 22, 2007 Δεν είναι αυτό το θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως.
Maximus Μάρτιος 22, 2007 #23864 Μάρτιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από RootXβ) Τα αντανακλαστικά του φόρουμ να είναι αμεσα??? δλδ? το μεταφράζειν εστί banαριστείν ένα πράμα? θα αστειεύεσαι... Χμμ...Αν ερχόταν κάποιος στο thelab και το έπαιζε supah-dupah overclocah και στα post του υπήρχαν οι αυτούσιες απαντήσεις του K1ngp1n π.χ. μετεφρασμένες στα ελληνικά, και το μαθαίνατε, τι θα κάνατε? Θα του λέγατε οκ-δε βαριέσαι-ένα λάθος έκανε το παιδί?
RootX Μάρτιος 22, 2007 #23865 Μάρτιος 22, 2007 Η απάντησή μου αναφερόταν στο συγκεκριμένο σκηνικό, το οποίο δεν έχει σχέση με αυτό που περιγράφετε.Κάποιος σφύριξε σε κάποιον τι έγραψε ο Βασίλης σε κάποιο post, απλά χρειάστηκε(προφανώς) να του το σφυρίξει στην αγγλικήν.
ergotelis Μάρτιος 22, 2007 #23866 Μάρτιος 22, 2007 Βασίλη αν παίζει προβλημα με κάποιον συγκεκριμένο και τον ψάχνεις, γιατί δε το κάνεις ξεχωριστό θέμα που να αναφέρεις επακριβώς τι έγινε/γίνεται στο off-topic section? Δεν είναι ποτέ ωραίο και καλό το "απλό" είμαι off από εδώ μέσα
GoriLLakoS Μάρτιος 22, 2007 #23867 Μάρτιος 22, 2007 Δεν ξερω ποιος του το σφυρηξε...και δεν νομιζω να το μαθω και ποτε....Εχω καποιες υποψιες..αλλα δεν μπορω να πω τιποτα αν δεν ειμαι 100% σιγουρος.Δεν μου αρεσε αυτο που εκανε καποιος απο εδω....Αν ειναι σωστος..ας βγει και ας μου το πει εδω.."εγω το εκανα"....δεν καταλαβαινω ομως τον λογο που τον εκανε να κανει κατι τετοιο....για να κερδισει τι??????Εργοτελη δεν θελω να το κανω ξεχωριστο θεμα γιατι πολυ απλα δεν θελω να δημιουργησω αλλο θεμα για κατι τετοιο.Και ειμαι 1000% σιγουρος οτι την εφτιαξα πρωτος την λιστα..γιατι τις μερες που την εφτιαχνα...εψαχνα παντου να βρω τα τσιπακια και δεν ειχα βρει τιποτα αναλογο να με βοηθησει...Τσπ....Ιντερνετ ειναι και ο καθενας κανει οτι θελει..δεν μπορω να κανω κατι αλλο...μονο να κανω την δικια μου όσο καλυτερη μπορώ...
o polonos Μάρτιος 22, 2007 #23870 Μάρτιος 22, 2007 Welcome back Οχι οτι ελειπες και πολυ αλλα λεμε τωρα
AN7 OverClocker Μάρτιος 22, 2007 #23871 Μάρτιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Δεν ξερω ποιος του το σφυρηξε...και δεν νομιζω να το μαθω και ποτε....Εχω καποιες υποψιες..αλλα δεν μπορω να πω τιποτα αν δεν ειμαι 100% σιγουρος.Δεν μου αρεσε αυτο που εκανε καποιος απο εδω....Αν ειναι σωστος..ας βγει και ας μου το πει εδω.."εγω το εκανα"....δεν καταλαβαινω ομως τον λογο που τον εκανε να κανει κατι τετοιο....για να κερδισει τι??????Εργοτελη δεν θελω να το κανω ξεχωριστο θεμα γιατι πολυ απλα δεν θελω να δημιουργησω αλλο θεμα για κατι τετοιο.Και ειμαι 1000% σιγουρος οτι την εφτιαξα πρωτος την λιστα..γιατι τις μερες που την εφτιαχνα...εψαχνα παντου να βρω τα τσιπακια και δεν ειχα βρει τιποτα αναλογο να με βοηθησει...Τσπ....Ιντερνετ ειναι και ο καθενας κανει οτι θελει..δεν μπορω να κανω κατι αλλο...μονο να κανω την δικια μου όσο καλυτερη μπορώ... Βασίλη κοολαρε δικέ μου....νταξ...τι να κανουμε...πάντα θα υπάρχει κάποιος ρουφιάνος...Πάντως αυτό που έγινε....δεν είναι και απ τα καλύτερα...αλλά και να βρεθεί....ban δεν νομίζω να φάει για αυτόν τον λόγο...Αρχική απάντηση από Solid Snake wtf...? ?????
o polonos Μάρτιος 22, 2007 #23872 Μάρτιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 14:22] ????? Μ'αρεσει που κανεις πως δεν ξερεις
RootX Μάρτιος 22, 2007 #23874 Μάρτιος 22, 2007 Έχει στην κατοχή του φωτοτυπίες από τιμολόγια του plesiou που εμπλέκουν μεγαλοπαράγοντες του site σε διαφημιστικές καμπάνιες.... Αναγκαστήκαμε να τον επαναφέρουμε,
AN7 OverClocker Μάρτιος 22, 2007 #23875 Μάρτιος 22, 2007 Δεν θα μ γλυτώσουν αυτοί οι κύριοι πάντως...δεν με εξαγοράζετε έτσι εύκολα εμένα και τις φωτοτυπίες μου
.38-.45 Μάρτιος 22, 2007 #23876 Μάρτιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:49] Έχει στην κατοχή του φωτοτυπίες από τιμολόγια του plesiou που εμπλέκουν μεγαλοπαράγοντες του site σε διαφημιστικές καμπάνιες.... καθως επισης και φωτογραφιες με τις υπαλληλους του plesiou, με πολυ περισσοτερο νάζι απο αυτες που εβγαινε ο γεροντας στη γερμανια.
Solid Snake Μάρτιος 22, 2007 #23877 Μάρτιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Μ'αρεσει που κανεις πως δεν ξερεις Για πες μας εσυ που ξερεις?
jpavly Μάρτιος 22, 2007 #23878 Μάρτιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Solid Snake Για πες μας εσυ που ξερεις? Δεν νομίζω ότι το είπε σε σένα. Στον ΑΝ7 το είπε.
ΓιαγκΤ Μάρτιος 22, 2007 #23879 Μάρτιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 14:53] απο αυτες που εβγαινε ο γεροντας στη γερμανια. Αντί να περάσεις τους πλισέδες του παλικαριού από το φωτοσοπ όπως όφειλες, του ρίχνεις μπηχτές !!
o polonos Μάρτιος 22, 2007 #23880 Μάρτιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 14:57] Για πες μας εσυ που ξερεις? Το ελεγα στον ΑΝ7 :flower:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.