Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από deninho

Έχω μια 256mb και κάθεται, αλλά είσαι λίγο μακρυα :p

θα στειλω το Beverly να ερθει να τη παρει.

:hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoMaR

Καλημερα στους συμφοριτες...Παρτε και ενα συμβαν το πρωι στη δουλεια..

-Θεση 103 καλημερα πως μπορω να σας εξυπηρετησω ;

-Γιαννα ;

-Οχι και Γιαννα, θεση 103.

-Εγω τη Γιαννα πηρα..

-Μηπως καλεσατε λαθος ?

-ΟΧΙ ! λεει..Εγω τη ΓΙΑΝΝΑ ΠΗΡΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΘΕΛΩ.εσεις γιατι μπηκατε στη μεση ;

....

Απο τις 400κλησεις καθημερινα , οι 100+ ειναι τετοια και χειροτερα :p

Για οσους δε ξερουν...στο 11880 δουλευω..

στο 801-11-35555 του οτε δουλευει ενα boy με γνωστη φωνη, νομιζω απο thelab , πιος ειναι βρε παιδια?

Αρχική απάντηση από deninho

Έχω μια 256mb και κάθεται, αλλά είσαι λίγο μακρυα :p

Μλκια ειπα.. 128 ειναι, τις 256άρες τις χρησιμοποιώ

φυσαει εξω ενας αερα που γ@μαει! λιγες φορες εχω δει τετοιο πραγμα! ειχα το κουτι της οθονης στο μπαλκονι και το βρηκα στην αλλη μερια του μπαλκονιου!

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

φυσαει εξω ενας αερα που γ@μαει! λιγες φορες εχω δει τετοιο πραγμα! ειχα το κουτι της οθονης στο μπαλκονι και το βρηκα στην αλλη μερια του μπαλκονιου!

εδω στο χωριο στο ξυνο νερο τρυκιμια σηκωσε:hi:

Μια που είδα για νοσοκομεία πιο πάνω! Έχει κανείς κάνει Κύστη Κόκκυγος; Το "οργανώνω" εδώ και 8 μήνες αλλά όλο το αναβάλω....όχι από φόβο αλλά για άλλα που δεν είναι της ώρας!

Αφήστε που η άτιμη η κύστη (το σπυράκι ντε!) όλο μετακινείται. Πως γίνεται αυτό ιδέα δεν έχω! Περιμένω να σταθεροποιηθεί κάπου στην περιοχή!:whip:

Πόσο καιρό περίπου μετά το χειρουργείο είσαι μπρούμυτα;

Ford motherf*ckin' 3θ focus 1.6/115hp trend xtr με 6AB,ηλιοροφη,rcd στο τιμονι,ηλ. παραθυρα,ασημι με 2+3 χρονια εγγυησης (2 πληρη+3 μηχανικα μετα,ταξινομημενο το 12/2006) ,συναγερμο,κιτ εσωτερικου στυλ (χοντρα βελουδινα πατακια,ντυμενο κιβωτιο,ασημενια μαρσπιε) στα 15700ε με το κλειδι στο χερι!

Το οδηγησα κιολας και ηταν ΠΥΡΑΥΛΟΣ !!!

Οποτε η αυτο η το 1.4 το leon στα 14700.

Μαλλον παω προς το focus, απλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω επειδη ειναι ταξινομησης 2006.Ειναι στο τελωνειο μου ειπαν και ΔΕΝ ειναι μεταχειρισμενο αλλα καινουργιο.Τα προμηθευτηκε η αντιπροσωπεια για τους στοχους του 2006.

Δωστε τα φωτα σας το συντομοτερο γιατι αυριο παραγγελνω αμαξι!

ΥΓ. Μονο η ταξινομηση με φοβιζει στο focus.Ειναι χαλαρα καλυτερο...Δωστε μου το οκ!

Αρχική απάντηση από .38-.45

μια βδομαδα με 10 μερες. Μπορει και παραπανω αν εισαι αταχτο παιδι.

Δηλαδή; Define "άτακτο". Βασικά περίμενα να είναι κανένας μήνας αναρρωτική....(ok άλλο πόσο θα είσαι ξάπλα και άλλο τι γράψει ο doctor)

@vader

Εμένα με φοβίζει ότι "ΗΤΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΣ". Τέτοιοι πύραυλοι σκοτώνουν στους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ δρόμους και με ΕΛΛΗΝΙΚΗ οδήγηση....

:blink:

Έμεινα μιλάμε!

’κουσα στην TV το spot με το δαχτυλίδι της DUREX και λέω για να δω στο net τι ακριβώς είναι.....Και το google μου βγάζει....www.bourdel@.com με 413 χρήστες (253 επισκέπτες και 160 μέλη) (8 κρυφοί) ONLINE παρακαλώ...

Τι lab μου λέτε εσείς....Μιλάμε για κανονικό forum. ΑΠΑΙΧΤΟ......:clap: :clap: :clap: :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.