Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Expert

Νταξ...

Εγώ δεν σε έβρισα ούτε σε ειρωνεύτικα ούτε τπτ...

Θα το βγάλω...αλλά όχι επειδή το λές εσύ...αλλά γιατί μ το είπε κάποιος άλλος...καλό θα ήταν να χαλάρώσεις λιγάκι πάντως....γιατί μόνο καλό δεν κάνει...και να καταλάβεις τι ακριβώς απαιτεί η θέση που έχεις και εκπροσωπείς

Φιλικά

Ούτε και εγώ σε ειρωνεύτηκα, ούτε σε έβρισα. Χαλαρώνω όταν δεν με προκαλούν. Και η υπογραφή σου ήταν πρόκληση.

Όσον αφορά τις συστάσεις, σε ευχαριστώ, αλλά θα μπορούσες να τις κάνεις και μέσω πμ.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

Ούτε και εγώ σε ειρωνεύτηκα, ούτε σε έβρισα. Χαλαρώνω όταν δεν με προκαλούν. Και η υπογραφή σου ήταν πρόκληση.

Μπορώ να πώ πως μπορεί να το παρα τράβηξα...αλλά

Όσον αφορά τις συστάσεις, σε ευχαριστώ, αλλά θα μπορούσες να τις κάνεις και μέσω πμ.

Και σύ το ίδιο ;)

http://www.funny-games.biz/splash-back.html

Κοιτα φιλος....εγώ σου είπα αμα θές να μιλήσουμε μέσω μσν...και συ δεν δέχτηκες...απο κει και πέρα...μην ζητάς τα ρέστα όταν δεν κάθεσαι να μιλήσεις...

Εγώ προσπαθώ να το λύσω το θεμα....και να είμαι όσο πιο συνεργάσιμος γίνεται

εξπερτ, παιδί μου, κατά τη γνώμη μου ο αστρολάβος έκανε την καλύτερη δουλειά, που άφησε πίσω το συγκεκριμένο θέμα. :T: Το ίδιο συνιστώ και σε σένα. ;)

Μάθετε επιτέλους να διαβάζετε: "Επειδή τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν ποτέ".. να παίζουν λέει, όχι να τσακώνονται :dots:

Αρχική απάντηση από deninho

εξπερτ, παιδί μου, κατά τη γνώμη μου ο αστρολάβος έκανε την καλύτερη δουλειά, που άφησε πίσω το συγκεκριμένο θέμα. :T: Το ίδιο συνιστώ και σε σένα. ;)

Μάθετε επιτέλους να διαβάζετε: "Επειδή τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν ποτέ".. να παίζουν λέει, όχι να τσακώνονται :dots:

Το αφησε μεν..αλλα με απώλειες δε που θα μπορουσαν αν είχαν αποφεχ8ει..τεσπα...αμα ο φιλτατος αστρολαβος θέλει να μ πεί κάτι..ας το κάνει με πμ...και έχω μέσα απο εδώ

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

:respect:

ειναι αυτο που λεμε

γκουκ μουκ μ@λ@κιες δεν εχει!

καλα τον ξεφτελησε τον γερο σατιρο.μας εχει πριξει τα @@ τοσο καιρο (τον παιζει και ο 30φυλοπουλος) και ενω ο κοσμος εξω καιγεται....αυτοι...χτενιζονται...

τι εγινε ομως γιατι τα πηρε ? τι ελεγε ο φαφουτης?

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 04:28]

- Λες Βλακείες.

- Εγώ λέω βλακείες? Ζήτα συγνώμη. Εδώ... Τώρα. Τρίψε τη μούρη σου κάτω και ζήτα συγνώμη.

-Τι λες ρε μ@λλλάκα που ...

η συνέχεια επί της οθόνης.

καλημερες!

εχει παρει το ματι κανενος κανα καλο ποιοτικα τορρεντ για τους "300" ?μην κατεβαζουμε αδικως τις μουφες δλδ.κατι που να το εχει δει καποιος και να ειναι καλο (ξερω οτι δεν υπαρχουν dvd-rip ακομα προφανως)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 04:28]

η απαντηση του Μαριου σε καλυψε ή 8ελεις να μα8εις τι βγαινει και λεει κα8ε φορα σταν 30φυλοπουλο?

εχει πολυ show το σουργελο ΣΕ λεω!

το ειδα το βιντεακι , τι ελεγε ο γερος για ποιο θεμα συζητουσαν και του την ειπε δε ξερω. ποιο ηταν το εθνικο θεμα ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.