Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chosen

Ρε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας λέμε, all systems check!

everythingokhc6.jpg

:hehe::rofl:

Εγώ πάντως για να μπώ...έκανα απανωτά sign in...και δεν δοκιμάζω να κάνω sign out τώρα :p

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 19:13]

:clap: :clap: :clap: :clap: Στον Χατζηστεφανου

Το τέλος ήταν όλα τα λεφτά.

Ζήταγε και αντίγραφο ο άλλος. LOL

Φαίνεται του άρεσε και θέλει να το βλέπει :p

στο βγάζει αυτό, γιατί είναι η λέξη mod=moderator, να μη φαίνεται ότι είσαι admin στο τίτλο. Βάλε κάτι άλλο,π.χ. tweaker.

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 22:30]

στο βγάζει αυτό, γιατί είναι η λέξη mod=moderator, να μη φαίνεται ότι είσαι admin στο τίτλο. Βάλε κάτι άλλο,π.χ. tweaker.

Δοκίμασε να γράψεις πχ Τhelab.gr ,βγάζει ******.gr..:confused:

Αυτό γιατί?

Αρχική απάντηση από ergotelis

Το σκέφτηκα...απλά με έπσασε...:p

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Δοκίμασε να γράψεις πχ Τhelab.gr ,βγάζει ******.gr..:confused:

Αυτό γιατί?

Μάλλον για να μην γίνεται διαφήμηση κάποιας άλλης σελίδας(?)

Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 22:42]

Μάλλον για να μην γίνεται διαφήμηση κάποιας άλλης σελίδας(?)

Μπαααα δεν παίζει..

δοκίμασα τώρα μια και την δέχεται κανονικά,έξαλλου γιατί να κανείς διαφήμιση εκεί αφού μπορείς και στην υπογραφή?

:confused:

Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 23:04]

Γιατί απαγορεύεται :p:hehe:

Για τσεκαρεεεε..:D

εμενα δεν μου βγαζει **....δεν σου λεω,δεν σου λεω...:D

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 23:12]

υπάρχουν και οι ελληνικοί χαρακτήρες παίδες ;)

το αυτό..;)

lol βλαμμένο φιλαράκι μου κάνει κατάθεση 740 για κάτι που του πούλησα και μου γράφει στα σχόλια της κατάθεσης "PLAYBOY.COM".

Παίρνει η σύζυγος το χαρτί της τράπεζας με τις μηνιαίες συναλλαγές για να το αρχειοθετήσει και φρικάρει "Baby, 740 στο Playboy; Δεκαετή συνδρομή έκανες ή παρήγγειλες κανένα bunny στο σπίτι;"

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν συνειδητοποίησε ότι τα 740 ήταν στη στήλη με τις καταθέσεις και όχι σ'αυτή με τις αναλήψεις :hehe:

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 23:33]

lol βλαμμένο φιλαράκι μου κάνει κατάθεση 740 για κάτι που του πούλησα και μου γράφει στα σχόλια της κατάθεσης "PLAYBOY.COM".

Παίρνει η σύζυγος το χαρτί της τράπεζας με τις μηνιαίες συναλλαγές για να το αρχειοθετήσει και φρικάρει "Baby, 740 στο Playboy; Δεκαετή συνδρομή έκανες ή παρήγγειλες κανένα bunny στο σπίτι;"

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν συνειδητοποίησε ότι τα 740 ήταν στη στήλη με τις καταθέσεις και όχι σ'αυτή με τις αναλήψεις :hehe:

740e χρεώνεις ? . :inlove: :inlove: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.