Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

πολυ γκαντεμια ρε γ...................εχασα 12.000ευρο στο στοιχειμα παιζω 7 αγωνες Η-Τ

και χανω 2 Η ενω σαν τελικα τα πιανω και ολα αυτα ΜΕ 6 ΕΥΡΟ:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

:blink:

αληθεια λεω

εγω παιζω τα εξης

ΖΥΡΙΧΗ-ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 1-1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΠΙΑΝΩ

ΜΑΛΙΝ-ΓΑΝΔΗ Χ-2 ΤΟ ΠΙΑΝΩ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ Χ-2 ΧΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΓΚΕΝΚ Χ-1 ΧΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

ΒΕΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΘΕΛΤΑ 1 ΤΟ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΕΛΙΚΟ 1

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΡΕΙΝΤΖΕΡ Χ-1 ΤΟ ΠΙΑΝΩ

ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΖΕΛΣΙ 2 ΤΟ ΠΙΑΝΩ

το οτι επαιξα την (Inter)City με την Chelsea, Χ, ενώ ήμουν σε δίλημμα 1-Χ, πρέπει να με παραξενευει; :p

PS Καθόλου δε πρεπει να με παραξενευει, αφου το γκολ της Τσελσκι προήλθε από πέτσινο πέναλτυ :p Ηξερε τι εκανε ο ΜουρΜουρίνιο μετά το προηγούμενο ματς, και γκρίνιαζε για το διαιτητη (τον οποίο, μεταξύ άλλων, αποκάλεσε σουλτάνα-όπου "σ" βάλτε "π"- και δεν εφαγε ποινη...)

Αρχική απάντηση από def

αληθεια λεω

Δεν νομίζω να αναφερώταν σε σένα(έτσι νομίζω)

ε, το λογικο ειναι να πηγαινει στην ερωτηση ποσα λιτρα ln2 παιρνεις με 24 μωβ :p

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 01:37]

πολυ γκαντεμια ρε γ...................εχασα 12.000ευρο στο στοιχειμα παιζω 7 αγωνες Η-Τ

και χανω 2 Η ενω σαν τελικα τα πιανω και ολα αυτα ΜΕ 6 ΕΥΡΟ:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

δηλαδή θα μπορούσες να είχες κερδίσει 12000 αλλά στο τέλος έχασες 6

τα 12000 δεν ήταν ποτέ δικά σου για να τα χάσεις.

Ισως οι σπαρτιάτες να κέρδισαν επειδη είχαν μάθει να δουλεύουν σε iMac. Apple ειναι και αυτό. Εξ 'ου και οτι ήταν μονο 300 και χαρακτηρίζονταν απο θάρρος. Το Λακωνίζειν (αρα και το iMac) εστι φιλοσοφείν. Οι Πέρσες απο την άλλη είχαν bugs και σίγουρα πέσαν θύμα καποιας beta εκδοσης. Blue Screen Of Xerxes. Κάπως έτσι. Τελικα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτά. Καληνύχτα.

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 01:34]

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=183162

Ελέγχει κανείς τις αγγελίες στο insomnia? ο ίδιος χρήστης την έχει βγάλει σήμερα 4 φορές! Έλεος! :alien:

δεν μας φταναν οι αγγελιες του λαμπ......λες να ασχοληθουμε και με αγγελιες απο αλλα φορα?:p

Αρχική απάντηση από greekfragma

δεν μας φταναν οι αγγελιες του λαμπ......λες να ασχοληθουμε και με αγγελιες απο αλλα φορα?:p

lol σωστός είμαι άκυρος!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.