Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ergotelis

είναι πιτσιρίκια.

Μεγαλύτερο πρόβλημα αποτελούν κάποια μέλη 40+ παρά τα πιτσιρίκια...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από o polonos

Γιαννη που χαθηκες εσυ ???

Που χάθηκα; εδώ είμαι :p

ενα νεο βιντεακι ..που δινει νεο νοημα στην εννοια "doggy style" ...:hehe:

(δεν ειναι σοκιν...μην το σβησετε)

εδω το καλο το βιντεακι

Καλά η ηλικία ΔΕΝ έχει και μεγάλη σημασία.

Αρχική απάντηση από jpavly -> Μεγαλύτερο πρόβλημα αποτελούν κάποια μέλη 40+ παρά τα πιτσιρίκια...
:T: :T: Μερικοί είιναι ηλίθιοι/άμπαλοι/άγαρμποι και δεν καταλαβαίνουν πόσο κάνει 1+1 ΟΣΟ και να τους το εξηγείς και από την άλλη θέλουν να στείλουν πύραυλο στο φεγγάρι. Στην λένε κιόλας.

Στο τέλος υπάρχει και το ignore

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 11:12]

Καλά η ηλικία ΔΕΝ έχει και μεγάλη σημασία. :T: :T: Μερικοί είιναι ηλίθιοι/άμπαλοι/άγαρμποι και δεν καταλαβαίνουν πόσο κάνει 1+1 ΟΣΟ και να τους το εξηγείς και από την άλλη θέλουν να στείλουν πύραυλο στο φεγγάρι. Στην λένε κιόλας.

Στο τέλος υπάρχει και το ignore

Psit παλικάρι από πάνω Χρονιά πολλά για την Δευτέρα.Με ρίχνεις 10 Χρονιά ακριβώς...:p:D

:p

Αρχική απάντηση από jpavly

Μεγαλύτερο πρόβλημα αποτελούν κάποια μέλη 40+ παρά τα πιτσιρίκια...

ρε λιγα λογια για την μελουσα ηλικια μου 38+:p

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 19:01]

Ενω καποια εκλεκτα μελη που εχουν προσφερει πραγματικα στο φορουμ, με συμβουλες για καθαρισμους ψυγειου υδροψυξης... *

Aλλο ένα καλό guide Σολων ειναι . αυτό

εχει χρησημοποιησει ποτε κανεις σας αυτο το ηχομονοτικο της Ακασα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805657

κανει δουλεια ή φιφες?

γιατι στον κατεβαστηρα,η μητρικη (socket A,Gigabyte 7n400 pro2) που εχω δεν εχει τρουπες και δεν μπορω να βαλλω καποια αποδοτικη+α8ορυβη ψυκτρα και η φασαρια που κανει ειναι αστα να πανε...

OMG ...τι κολλημα και αυτο με τις αγγελιες.....γιατι δεν ανοιγουν ενα μαγαζι με μεταχειρισμενα....

???

:hehe:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 14:34]

Aλλο ένα καλό guide Σολων ειναι . αυτό

πολύ βρώμικο όπλο.....χαλάρά 10Φ :D:p

Νομίζω δεν αξίζει τα λεφτά, αν πας σε ένα μαγαζί με μονωτικά, θα βρεις υλικό ηχομονωτικό που είναι αρκετά πιο φθηνό και το κόβεις όπως θες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.