Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

η μητερα μου δουλευει στη αγροτικη τραπεζα και ειναι υπευθυνη για τα atm. πριν λιγες μερες ενω πηγε να κανει ελεγχο οπως καθε φορα βρηκε στο μηχανημα καρτες που δεν ηταν της αγροτικης. ηταν ακριβως το ιδιο μεγεθος με τισ κανονικες αλλα ηταν κιτρινες.

κοιταξε μετα στα logs και βρηκε οτι καποιοι προσπαθουσαν ξημερωματα να παρουν λεφτα,αλλα δεν μπορουσαν και δοκιμαζαν κωδικους μεχρι τους πους κρατουσε το μηχανημα της καρτες.

προσεχετε με τις καρτες και να κοιτατε να μην εχει τπτ περιεργο πανω,κανενα κουτι που δεν υπηρχε,γιατι βαζουν ασυρματες καμερες για να δουν το πιν.

@*&@($^@)(*$&@$)&@)($ :rant: :rant:

Πήρα το πρώτο αρνητικό feedback στο Ebay, από τον καραγκιόζη που πουλούσε ψεύτικα mp4 player! Μου είχε τάξει αποζημείωση, 15email του έστειλα μου έλεγε επικοινωνήσαμε με το paypal να τακτοποιήσουμε την αποζημείωση, η οποία δεν ήρθε ποτέ. Ε του άφησα λοιπόν αρνητική αξιολόγηση, και μου άφησε και αυτός! Τι θράσος και αυτό θεέ μου! Δε ντρέπονται λίγο?Μας κοροϊδεύουν εις διπλούν(χιλιάδες αγοραστές), θέλουνε και τα ρέστα?Επικοινώνησα με το ebay, δε προτίθεμαι να του αλλάξω την αξιολόγησή μου αλλά απαιτώ να τη βγάλουν από μένα την αρνητική! Εντομεταξύ τα σχόλιά του από τα feedback τα έχει κάνει κρυφά και ζήτησα να φαίνονται οι αξιολογήσεις του για να βλέπει ο κοσμάκις γιατί πήρε αρνητική αξιολόγηση.

Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο?

Εγώ χθές μόνταρα την Twintech 8800GTX μου...και έχω λιώσει στο bench λέμε...

740 - 1120 πήγε (άτιμες μνήμες...)

’ν είχα διπλό ψυγείο θα έδινα κι άλλο ρεύμα στο core.... :devil: .....μην σου πώ ότι θα έχωνα και το peltier :D

παταω πανω στο thelab assistant Και δεν ανοιγει το pop up γμτ. μεσα απο το firefox την επιλογη για φραγη των Pop up την εχω βγαλει και παλι τπτ. καμια ιδεα? :(

LOL

PM που μου ηρθε απο καποιον που δεν ξερω καθολου

που υπαρχει υγρο αζωτο και ποσο κανει

ΛΟΛ...εκτος οτι δεν λεει ουτε ενα γεια,ουτε μια καλημερα βρε παιδι μου.....περιμενει να του απαντησω κιολας?

ΒΑζω στοιχημα οτι νομιζει οτι μπορει να το βαλει σε phase change μεσα και οτι μπορει να δουλευει 24/7,,,,

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 18:06]

LOL

PM που μου ηρθε απο καποιον που δεν ξερω καθολου

ΛΟΛ...εκτος οτι δεν λεει ουτε ενα γεια,ουτε μια καλημερα βρε παιδι μου.....περιμενει να του απαντησω κιολας?

ΒΑζω στοιχημα οτι νομιζει οτι μπορει να το βαλει σε phase change μεσα και οτι μπορει να δουλευει 24/7,,,,

http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=36271

:whistling :whistling :whistling

παιδιά, για ένα φίλο που φτιάχνει σύστημα, τι μητρική να πάρει για c2d 4300? δεν θέλει o/c μόνο μία μητρική να δουλεύει. τιμή αυστηρά μέχρι 90-100Ε

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 01:42]

Nαι :blink: Εσένα όχι? Η πως μας φαίνονται!? :p

Μου φαίνονται απλά ειπε ο Phil ότι δεν του φαινόταν για αυτό..:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.