Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Shaman

Όπου τον βγάλει τον καθένα, μην το ψάχνεις.

και ομως αυτη η σταση , μην το ψαχνεις , ειναι συνωνυμη του "ωχ δε βαριεσε" που μας εχει οδηγησει σε αυτη τη κατασταση. δε σου τη λεω και εγω ετσι κανω μερικες φορες αλλα δε θα μας βγει σε καλο ή μαλλον δεν βγαινει καν .

Αρχική απάντηση από ea6gka

και ομως αυτη η σταση , μην το ψαχνεις , ειναι συνωνυμη του "ωχ δε βαριεσε" που μας εχει οδηγησει σε αυτη τη κατασταση. δε σου τη λεω και εγω ετσι κανω μερικες φορες αλλα δε θα μας βγει σε καλο ή μαλλον δεν βγαινει καν .

Καταλαβαίνω τι λες, αλλα και τι να κάνεις στη συγκεκριμένη περίπτωση?...Οι τύποι, απ'όσα διαβάζω στο χαρτί αυτό, έχουν το ακαταλόγιστο...Ας πληρώσουν οι δικοί τους να τους πάνε σε κάποιον ειδικό.

...μας αναγκάζουν να δουλεύουμε

Νταξ τα παληκάρια είναι έλεος. Μήπως να τρέχουμε γυμνοί στους δρόμους και να τρώμε χουρμάδες;

Αλλά δεν μας λένε ρε, άμα δεν δουλεύει κανείς ποιος οδηγεί το λεωφορείο;

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Τα σχόλια περιττά.Τώρα και ντου στα λεωφορεία.Νέα μορφή αγώνα..

ΓΙΔΙΑ ε ΓΙΔΙΑ...!#!%!^%$&*%^&

wn1qzhw2ntzyzqdznigu.jpg

xt2mjzjyga5mazngmzvt.jpg

Αρχική απάντηση από Shaman

Όπου τον βγάλει τον καθένα, μην το ψάχνεις.

Αρχική απάντηση από ergotelis

Οι αγωνιστές κατά της στρογγυλής τυρόπιτας σε νέες δράσεις! :hehe:

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ ξέρω ότι έχουν πολύ δίκιο.

Εγώ κόβω ΠΑΝΤΑ εισητήριο.

ΠΑΝΤΑ.

Έχω κόψει που λέτε φοιτητικό, και για τον XYZ λόγο δεν είχα πάσο (νομίζω εκείνη τη χρονιά είχα βαρεθεί να βγάλω, ούτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιώ καθημερινά τα ΜΜΜ).

Δείχνω λοιπόν το εισητήριο στο μαλ@κα, μου λέει πάσο.

Του δείχνω το περσυνό.

"Αυτό είναι παλιό, και που ξέρω ότι είσαι φοιτητής?".

Έχω και την φοιτητική ταυτότητα μαζί.

"Δεν ξέρω, το πάσο".

Τεσπα, δεν είχα, φοιτητική ταυτότητα δεν μπορούσε να την κοιτάξει, αλλά να κοιτάξει το δίπλωμα οδήγησης για να πάρει το ΑΦΜ μου δεν είχε πρόβλημα.

Εννοείται έβγαλα πάσο ( με δικιά μου ημερομηνία, 2 μήνες πριν :hehe: ), έφαγα ένα πρωινό να πάω στο μπουρδέλο το Αμαξοστάσιο, και δεν πλήρωσα τίποτα (είχα κόψει εισητήριο), αλλά και μόνο η βλακεία του ελεγκτή, που πάει να κόψει πρόστιμο σε άνθρωπο με εισιτήριο και φοιτητή (είχα την ταυτότητα), τον χαρακτηρίζει μόνο ως ΖΩΟΝ.

Οπότε ναι, οι μετακινήσεις θα έπρεπε να είναι δωρεάν, και κάποιοι άχρηστοι να χάσουν τη δουλειά τους μπας και κάνουν τίποτα χρήσιμο.

’λλωστε δυστυχώς τα λεφτά των εισητηρίων, αν βλέπετε και λίγο τα νέα, δεν έχουν φτάσει στον προορισμό τους, Cayenne γίνανε, τα καινούρια Τρόλλευ, Λεωφορεία etc. από την τσέπη μας τα πληρώσαμε (σαν φόρους).

ρε σωτηρη δεν υπαρχει δωρεαν πραμα στο κοσμο παρτο χαμπαρι , θα το πληρωσεις εμμεσα απο καπου αλλου απο κανα φορο στο τσιγαρο απο καπου. Ο ΤΣΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ :hehe:

Εμ, έτσι είναι. Τσάμπα το λειτουργικό, τσάμπα και το λεωφορείο. Α ρε Παπαρήγα που σας χρειάζεται, βρωμοτσαμπατζηδολινουξάδες-commies...

Αρχική απάντηση από jpavly

Μήπως να τρέχουμε γυμνοί στους δρόμους και να τρώμε χουρμάδες;

Γιατρέ μου, είναι ανησυχητικό που η παραπάνω φράση μου φέρνει στο μυαλό τον Ydinopoulos στις Απόκριες;

ρε σωτηρη δεν υπαρχει δωρεαν πραμα στο κοσμο παρτο χαμπαρι , θα το πληρωσεις εμμεσα απο καπου αλλου απο κανα φορο στο τσιγαρο απο καπου. Ο ΤΣΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ :hehe:

Έχω ένα major πρόβλημα με μια κάστα ανθρώπων: τους ελεγκτές!. Ποιος είσαι εσύ που θα ελέγχεις εμένα? Και γιατί δηλαδή το τσουτσέκι που κοιτάει τα εισητήρια προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα από εμένα? Με βάση ποια κριτήρια? Επιστημονικά? Ή λόγω του κομματο-βύσματος την έχουμε δει γ@μιάδες? Αλλά τα του καίσαρως το καίσαρι. Εδώ έχουμε το Βουλγαράκη υπουργό πολιτισμού, δηλαδή σαν να βάλεις τον Τερλέγκα πρόεδρο στο Μέγαρο Μουσικής.

Ελλάδα, μια χώρα με πολύ πάθος.

Αρχική απάντηση από Chosen

Εμ, έτσι είναι. Τσάμπα το λειτουργικό, τσάμπα και το λεωφορείο. Α ρε Παπαρήγα που σας χρειάζεται, βρωμοτσαμπατζηδολινουξάδες-commies...

Εσύ τουλάχιστον πληρώνεις το λεωφορείο και δεν γίνεται Cayenne.

Για το τζάμπα άστο, από τότε που βγήκαν τα volume licenses χάθηκε το φιλότιμο :hehe:

Ένταξη οι ελεγκτές δεν είναι ότι καλύτερο(ως προς τον τρόπο συμπεριφοράς),ιδιαίτερα όταν κάνουν κάποιον ρεζίλη μέσα στο λεωφορείο.

Αλλά δεν μπορείς εσύ (ο κάθε Χ) να καταστρέφεις περιούσιες χωρίς λόγω.

Παραθέτω φωτό απο το καινουριο μου gamepad

m$ 360 controler 4 Pc. :D

Με 30κάτι ευρώ παιρνουμε.

1. Ενα πολύ καλό usb gamepad εξαιρετης ποιοτητας με 2 αναλογικά joys 1 σταυρο κατεύθυνσης και 2 [δύο] αναλογικά trigers [φαίνονται στην φωτό ] τα οποία για γκαζ φρενο σε racing 7αμάνε. Και πολλά κουμπιά διαφόρων χρωμάτων για όλα τα γουστα και τις πολιτικές πεποιθήσεις .

2. γνήσιο cd με drivers της m$ γιατι ετσι υποστηρίζει η σωστή εταιρία τον αγαπημένο της καταναλωτή .

3 . Ειναι micro$oft.

untitledyo2.jpg

τελειωσανε και οι σημερινες αιματολογικες εξετασεις,πολυ ανχος ρε παιδια............αναγκαζομαι καθε 3μηνες να τις κανω λογου των φαρμακων που παιρνω η ψυχολογια μου ειναι:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Eλα το αγχος φέρνει αρνητικότητα . Πριν βγουν τα αποτελέσματα θα σκέφτεσαι καθως πας να τα πάρεις οτι ηδη εχουν βγει σωστά-Ok . Ακα θα πηγαίνεις αεράτος . Δοκίμασε το πιάνει ;)

Αρχική απάντηση από Athens2004

Eλα το αγχος φέρνει αρνητικότητα . Πριν βγουν τα αποτελέσματα θα σκέφτεσαι καθως πας να τα πάρεις οτι ηδη εχουν βγει σωστά-Ok . Ακα θα πηγαίνεις αεράτος . Δοκίμασε το πιάνει ;)

θα μου πεις υπαρχουν και χειροτερα, σιγουρα,ο καθενας εχει τα δικα του προβληματα

αυτο ειναι αληθεια οτι πολλοι ελεγκτες εχουν μια αθλια συμπεριφορα. οχι μονο στο αστικα αλλα και στα κτελ.

σωτηρη νομιζω οτι κανεις λαθος για αυτο που λες ποιος εισαι εσυ που θα ελεγχεις εμενα,γιατι αν ειναι ετσι ο αστυνομικος που θα κανει ελεγχο το ιδιο δεν κανει?

οκ θα λες πως εγινε ελεγκτης κτλ αλλα καποιος θα πρεπει να κανει ελεγχο κατα την γνωμη μου, αλλα με σωστο τροπο πανω απο ολα. δλδ να στο πει ευγενικα κτλ.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Παραθέτω φωτό απο το καινουριο μου gamepad

m$ 360 controler 4 Pc. :D

Με 30κάτι ευρώ παιρνουμε.

1. Ενα πολύ καλό usb gamepad εξαιρετης ποιοτητας με 2 αναλογικά joys 1 σταυρο κατεύθυνσης και 2 [δύο] αναλογικά trigers [φαίνονται στην φωτό ] τα οποία για γκαζ φρενο σε racing 7αμάνε. Και πολλά κουμπιά διαφόρων χρωμάτων για όλα τα γουστα και τις πολιτικές πεποιθήσεις .

2. γνήσιο cd με drivers της m$ γιατι ετσι υποστηρίζει η σωστή εταιρία τον αγαπημένο της καταναλωτή .

3 . Ειναι micro$oft.

untitledyo2.jpg

Ναι είναι πολύ γαμάτο, κι εγώ αυτό έχω (δεν κάνω πλάκα - 35 από το Πλαίσιο τό χα πάρει).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.