dpresv Φεβρουάριος 20, 2007 #23181 Φεβρουάριος 20, 2007 καλημέραψάχνω κάποιο προγραμματάκι να μου μετρήσει την ταχύτητα μίας κάρτας μνήμης memory stick duo pro , ξέρετε τίποτα?
Expert Φεβρουάριος 20, 2007 #23182 Φεβρουάριος 20, 2007 HD TuneSisSoft Sandraκαι δεν ξέρω αν το κάνει και το HD Tach
dpresv Φεβρουάριος 20, 2007 #23183 Φεβρουάριος 20, 2007 ευχαριστώ! edit : μου βγάζει 6 ΜΒ/s ταχύτητα και 1.5 ms access time, καλά δεν είναι?
tassoss Φεβρουάριος 20, 2007 #23184 Φεβρουάριος 20, 2007 τα ασύρματα πληκτρολόγια δουλεύουν όλα ακριβώς στην ίδια συχνότητα?εάν δηλαδή μέσα σε ένα δωμάτιο υπάρχουν δύο (σε διαφορετικούς υπολογιστές εννοείται) θα υπάρχουν παρεμβολές από το ένα στο άλλο?
Expert Φεβρουάριος 20, 2007 #23185 Φεβρουάριος 20, 2007 ΤιποταΣε ποιό πρόγραμμά?Βσκ εγώ με την MMC Plus βγάζω κάπου στα 9...Αλλά μάλλον είναι card reader limited
Expert Φεβρουάριος 20, 2007 #23186 Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από tassoss τα ασύρματα πληκτρολόγια δουλεύουν όλα ακριβώς στην ίδια συχνότητα?εάν δηλαδή μέσα σε ένα δωμάτιο υπάρχουν δύο (σε διαφορετικούς υπολογιστές εννοείται) θα υπάρχουν παρεμβολές από το ένα στο άλλο? Δεν είναι απίθανο αλλά δεν μ έχει τύχει ποτέ...
dpresv Φεβρουάριος 20, 2007 #23187 Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 13:46] ΤιποταΣε ποιό πρόγραμμά?Βσκ εγώ με την MMC Plus βγάζω κάπου στα 9...Αλλά μάλλον είναι card reader limited παίζει πολύ σοβαρά αυτό. πάω στοίχημα ότι αν τη βάλω στο psp θα βγάλει λιγότερα. πάντως είναι αξιοπρεπέστατο.
inertiacreep Φεβρουάριος 20, 2007 #23188 Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από tassoss τα ασύρματα πληκτρολόγια δουλεύουν όλα ακριβώς στην ίδια συχνότητα?εάν δηλαδή μέσα σε ένα δωμάτιο υπάρχουν δύο (σε διαφορετικούς υπολογιστές εννοείται) θα υπάρχουν παρεμβολές από το ένα στο άλλο? Είχαμε 2 ασύρματα A4 Office 8K ποντίκια στο μαγαζί σε απόσταση 5-6μ και ενα πατάρι ανάμεσα και, ναι, έκαναν παρεμβολές το ένα με το άλλο...είχαν όμως και διακοπτάκι για αλλαγή channel σε A & B, οταν τα βάλαμε σε διαφορετικά no problem. Μεγάλη εμβέλεια τα άτιμα...λογικά θα υπάρχουν αποκλίσεις 1-2MHz πάνω κάτω από το ενα σετ στο άλλο, αλλιώς θα επικρατούσε χάος. Αν έχεις 2 διαφορετικά σετ δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.Γρήγορη ερώτηση προς κατόχους Asrock 775Dual-VSTA:H Pci-express θύρα είναι όντως 4Χ? Και αν ναι, υπάρχει και ανάλογη πτώση επιδόσεων? Είναι μια λεπτομέρεια που η εταιρεία "τυχαία" δεν αναφέρει πουθενά, ούτε στο site ούτε στο manual...και στην Dual και στην πρόσφατη 4Core-VSTA...
tassoss Φεβρουάριος 20, 2007 #23189 Φεβρουάριος 20, 2007 http://soapbox.msn.com/video.aspx?vid=e1043036-4ab1-4a9f-935c-6a0227ea2964
o polonos Φεβρουάριος 20, 2007 #23190 Φεβρουάριος 20, 2007 Να δωσο τωρα και εγω μια απαντηση ??? Το "ρε φιλε " κατα την αποψη μου δεν το βρισκω κακο..... Δεν αρεσε στον φιλο μας ?? Δεκτο..... Αλλα μπορουσε να μου στειλει ενα ΠΜ (οπως εκανα εγω ) και ο φιλος μας βγαινει στο ΟΤ (οταν βλεπει οτι ειμαι offline ) Και αναφερεται σε μενα (Το σωστο θα ηταν να πει και σε ποιον αναφερεται )Του εστειλα λοιμπον σημερα το προι ενα πολυ ευγενικο ΠΜ Και εδωσα μια νομιζω ευγενικη απαντηση..... Και ζητησα να ληξει το θεμα εδω ..... Αλλα εφοσον μπορουσε να αναφερθει σε μενα ος "κακο" Του ζητησα να ξανα ποσταρει στο ΟΤ για να φυγει η λασπη απο πανω μου...... Πραγμα το οποιο δεν εκανε μεχρι στιγμης...... Ουτε βρηκα κανενα ΠΜ με την απαντηση του...... Δλδ με εγραψε κανονικα..... Τωρα αυτο ειναι σωστο ??? Οταν μπορουμε να τα χοσουμε σε κανεναν το κανουμε ..... Αλλα οταν ειναι να κανουμε το αντιθετο ............ δεν ???? ΥΓ δεν πεταξα εγω flames διοτι εστειλα ΠΜ για να μην συνεχιζουμε το θεμα στης σελιδες του thelab........
GoriLLakoS Φεβρουάριος 20, 2007 #23191 Φεβρουάριος 20, 2007 Προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι κακο να μην απαντας σε πμ.... -Φιλε μπορεις να μου βγαλεις αυτην την αγγελια? -φιλε μηπως σου περισσευει καμια μνημη? -Φιλε μου χαλασε αυτο,μπορεις να ερθεις κατοπιν πληρωμης να το φτιαξεις?
o polonos Φεβρουάριος 20, 2007 #23192 Φεβρουάριος 20, 2007 Ναι Βασιλη και εγω μαζι σου...... Αλλα στο πρωτο απαντησε Και στο δευτερο δεν τον συμφερε ..... Αυτη ειναι η διαφορα
Expert Φεβρουάριος 20, 2007 #23193 Φεβρουάριος 20, 2007 Αγαπητέ...Ποιος σου είπε ότι δεν με συμφερε...Απλά δεν έχω όρεξη να κάτσω να σχοληθώ μαζί σου...Έχουμε και δουλειές....και πολύ σημαντικότερα πράγματα από αυτά...Καλό σου απόγευμα’ και όσο για το ότι πόσταρα εδώ ενώ ήσουν offline...είναι πραγματικά αστείο...(μην πώ χειρότερα πράγματα)Αλλά και να ήθελα ν σου απαντήσω...δεν θα καθόμουν να σου απαντήσω απ την δουλειά...."Κώστα...μισο λεπτάκι...θα κόψω σε λίγο το τιμολόγιο...τώρα απαντάω στον πολονο"
ergotelis Φεβρουάριος 20, 2007 #23194 Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι κακο να μην απαντας σε πμ.... -Φιλε μου χαλασε αυτο,μπορεις να ερθεις κατοπιν πληρωμης να το φτιαξεις? έλα τώρα που δεν απαντάς σε αυτά, μπορεί να κρύβεται κάτι καλό! Όσο για τη κόντρα των άλλων 2 παιδιών, ρε παίδες έλεος για ένα πόστ κάνετε έτσι? Δε ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιός όχι και μόνο που ασχολείστε ακόμη έχετε και οι δυο άδικο! Αν ήτανε γυναίκα στη μέση πόσο θα τσακώνοσασταν?
Expert Φεβρουάριος 20, 2007 #23195 Φεβρουάριος 20, 2007 Μα από ότι είδες...σταμάτησα να ασχολούμαι...απλά το θέμα είχε γέλιο...γιατι ήταν γελίο το σληνικό να του λές σε παρακαλώ δεν σε ξέρω και απο χθές και να σου λέει "Πρόσεχε πώς μηλάς" με τίτλο πμ "..................."Ούτε να γράψει δεν είχε όρεξη..τεσπά...Ο κύριος πολονος ας γράψει ότι θέλει και ας λέει ότι θέλει....Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο μαζί του...δεν έχει νόημα...
o polonos Φεβρουάριος 20, 2007 #23196 Φεβρουάριος 20, 2007 Δλδ ποσταρεις μονο οταν ειναι να προσβαλεις καποιον ??? Σου εστειλα ΠΜ και ζητησα συγγνωμη ΑΝ σε προσβαλα...... Δλδ συγγνωμη που σου ζητησα συγγνωμη ..... Ατομα σαν και εσενα μονο κατεβαζουν το επιπεδο του φορουμ............. Ωραιο στυλ διαλεξες για ενα φορουμ..... Αναβεις μια κοντρα και μετα το "παιζεις και αδιαφορος" :rofl:
Expert Φεβρουάριος 20, 2007 #23198 Φεβρουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Δλδ ποσταρεις μονο οταν ειναι να προσβαλεις καποιον ??? Σου εστειλα ΠΜ και ζητησα συγγνωμη ΑΝ σε προσβαλα...... Δλδ συγγνωμη που σου ζητησα συγγνωμη ..... Ατομα σαν και εσενα μονο κατεβαζουν το επιπεδο του φορουμ............. Ωραιο στυλ διαλεξες για ενα φορουμ..... Αναβεις μια κοντρα και μετα το "παιζεις και αδιαφορος" :rofl: Κοιτα... Εγώ δεν σε προσέβαλα πουθενά... Κάτι που κάνεις εσύ τώρα.... Και δεν το παίζω...είμαι αδιάφορος όταν μερικά πράγματα δεν ξεπερνάνε κάποιο όριο
o polonos Φεβρουάριος 20, 2007 #23199 Φεβρουάριος 20, 2007 Το αν με προσβαλες η οχι θα το κρινω εγω.... Το οριο δεν το ξεπερασα εγω Τελος απο μενα......... Δεν προκειται να ξανα ποσταρω σχετικα με το θεμα Καλο Βραδυ :flower:
astrolabos Φεβρουάριος 20, 2007 #23200 Φεβρουάριος 20, 2007 Το καλό που σας θέλω είναι να σταματήσετε να ποστάρετε για το θέμα. Ό,τι έχετε να λύσετε σε πμ σας παρακαλώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.