Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από tasosmos [Σήμερα, στις 17:44]

Μερικοι νεοι/ες στο φορουμ ειναι λιγο εκτος πραγματικοτητας ή μου φαινεται?

Ρωτανε πραγματα που εχουν ειπωθει 12142 φορες, αν τους πεις να κανουν μια ερευνα σε γραφουν και ξαναρωτανε, αν τους πεις τι να κανουν παλι σε γραφουν και ξαναρωτανε με διαφορετικη διατυπωση το ιδιο πραγμα, βαριονται να ανοιξουν ενα manual ή ενα λινκ και η λιστα συνεχιζεται...

Μηπως φταιω εγω? Μηπως εχω γινει πιο δυστροπος τελευταια και νευριαζω πιο ευκολα?

Αναφέρεσαι σε μένα μήπως?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ergotelis

Βασίλη, αυτά που σου στέλνουνε τι τα κάνεις μετά?Τα καις μέχρι θανάτου?Η θα πάρει και ο υπόλοιπος λαός τπτ? :D

Mερικα πρεπει να μενουν για προσωπικη χρηση και μονο....

Αλλα θα βγουν στις αγγελιες συντομα...:D

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 17:49]

Αναφέρεσαι σε μένα μήπως?

nope δεν μιλαω για αυτο το thread και αναφερομαι σε καποιους αρκετα νεοτερους...

τεσπα απλα μερικα ποστ που διαβασα το μεσημερι ηταν τουλαχιστον εκνευριστικα, ας ελπισουμε οτι με τον καιρο θα στρωσουν.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Mερικα πρεπει να μενουν για προσωπικη χρηση και μονο....

Αλλα θα βγουν στις αγγελιες συντομα...:D

Καλά και εμείς αρκετοί προσωπικούς υπολογιστές έχουμε! :D

Εντάξει καταλαβαίνω τι παίζει.Καμιά εκτίμηση για την Ρ35 μπορείς να κάνεις/δε τη δοκίμασες ακόμη/ ή δεν επιτρέπεται να μιλήσεις?

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 15:52]

Dual Xeon 5335 με Windows 2003 64-bit. Μέχρι να βρω το Cinebench και να το βάλω σε ένα στικάκι, τελειώσανε το setup του server και τον έστειλαν για το training room... :(

Next time:flower:

Αυτο το κουτακι btw ειναι κατα παραγγελια dell?

Μονο το κουτι..οχι οτι με χαλαει και το υπολοιπο απλα εχει ενα cpu:p

Κουτακι

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 19:55]

17ο του prison break?

http://www.tv.com/prison-break/bad-blood/episode/934775/summary.html

μαλλον εδω εισαι

ναι για το Prison Break ελεγα.

ξερεις αν εχει βγει στα τορρενταδικα? :D

PS.

α σημερα βγηκε λεει..:getlost:

κατσε να ριξω μια αμτια :D;)

Δεν πάμε καλά...

Μερικοί σου πετανε flames τους λές "Δεν σε ξέρω και απο χθές ....σε παρακαλώ"

Και μετά σου στέλνουνε πμ να σου πούνε κι όλας "Πρόσεχε πώς μιλάς..."

ΕΛΕΟΣ

οκ...υπερβολή

Όπως και να έχει, είχε το θράσος να μ στείλει πμ να μου πεί να προσέχω πώς μιλάω...

ΑΝ είναι δυνατόν...το βρίσκεις λογικό?

Αρχική απάντηση από Expert

οκ...υπερβολή

Όπως και να έχει, είχε το θράσος να μ στείλει πμ να μου πεί να προσέχω πώς μιλάω...

ΑΝ είναι δυνατόν...το βρίσκεις λογικό?

ΟΚ relax both είναι βλακεία να ξεκινά έτσι μια παρεξήγηση από το τίποτα....

Σου έστειλε πμ για να μη σπαμμάρετε χωρίς λόγο εκεί, σε αυτή τη περίπτωση ξεκίνησε με ένα πόστ που παρεξηγάται αν δε καταλάβεις τι εννοεί, απάντησες με βάσει αυτή τη παρενόηση(σεβαστό) και εκείνος απάντησε στο δικό σου πόστ ειδικά γιατί δε κατάλαβε ότι παρεξήγησες το πρώτο πόστ του.Μιλώ υποθετικά, δε ξέρω ούτε τους δυό σας, νομίζω ότι περιπλέκεται χωρίς λόγο και κακώς ασχολούμαι και εγώ και εσείς! :p

Αρχική απάντηση από Expert

Δεν πάμε καλά...

Μερικοί σου πετανε flames τους λές "Δεν σε ξέρω και απο χθές ....σε παρακαλώ"

Και μετά σου στέλνουνε πμ να σου πούνε κι όλας "Πρόσεχε πώς μιλάς..."

ΕΛΕΟΣ

Έχεις ένα δίκιο :)

πας για υπνο , αφηνοντας το πισι ανοιχτο να κατεβαζει αχρηστες πληροφοριες, ξεχνας ομως τα ηχεια ανοιχτα.

κοιμασαι 1 ωρα και κατι

και ξαφνικα εκει στα αγρια χαραματα σε κανουν add ο φραγμας με σωτηρης και αρχιζει το τρελο πανυγηρι DING DING DING , NUDGE X 10.

ea6gka ξυπναει , αρχιζει μπινελικια :hehe:

ελεος ρε πατε αλλου να τα πειτε για τους samsung 500δες σας :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 04:15]

πας για υπνο , αφηνοντας το πισι ανοιχτο να κατεβαζει αχρηστες πληροφοριες, ξεχνας ομως τα ηχεια ανοιχτα.

κοιμασαι 1 ωρα και κατι

και ξαφνικα εκει στα αγρια χαραματα σε κανουν add ο φραγμας με σωτηρης και αρχιζει το τρελο πανυγηρι DING DING DING , NUDGE X 10.

ea6gka ξυπναει , αρχιζει μπινελικια :hehe:

ελεος ρε πατε αλλου να τα πειτε για τους samsung 500δες σας :hehe:

χααχχαχχα! εχεις και ξυπνητιρι. θα τους λες να μπαινουν την ωρα που θες να ξυπνησεις,τι αλλο θες? :p

@ergotelis τα cpu τα πηρε ο mortisboy για δοκιμη μιας που εχει χρονο και συντομα θα μπουν και σε διπλο μοτερ...:p

Φαινεται να πηγαινουν πολυ πανω σε fsb

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 10:56]

@ergotelis τα cpu τα πηρε ο mortisboy για δοκιμη μιας που εχει χρονο και συντομα θα μπουν και σε διπλο μοτερ...:p

Φαινεται να πηγαινουν πολυ πανω σε fsb

..πάντως από fsb μια χαρά πάνε...απο ψύξη μείναμε πλέον :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.