Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος που έχει Vista να πάει στο "Welcome Center" και απο εκεί κλικ στο "Go online to find more ways to help protect your PC" να μου πει τι σελίδα του ανοίγει?! Thanx!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Congrats! :D :D

Μόλις έβγαλα την Χ1900ΧΤΧ από το κουτί χάζεψα, καθόμουν και τις κοιτούσα κανα τέταρτο για να βρω τις διαφορές!

Αρχική απάντηση από gznp

Μόλις έβγαλα την Χ1900ΧΤΧ από το κουτί χάζεψα, καθόμουν και τις κοιτούσα κανα τέταρτο για να βρω τις διαφορές!

Λεπτομέριες...:p

Oι σημαντικές διαφορές είναι under the hood...:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:42]

Προφανώς είναι Intel reference board...... ;)

Έτσι σκέφτηκα αρχικά ότι θα είναι της Intel, αφού είναι reference board.

Μετά όμως είδα που έχει 8 φάσεις (ή κάνω λάθος?) που είναι χαρακτηριστικό (και νομίζω πατέντα) της ASUS.

Λες να έδωσε η Intel την κατασκευή του reference board στην ASUS?

Με ποιο τρόπο εξηγείς τις 8 φάσεις της μητρικής αυτής?

Θαυμα!!!!!!!! μετα απο κανα 2μηνο [15kb μεσο ορο και 400 ping @ ημερα , 200@βραδυ] επαιξε σωστά παλι η οτενετ μου . wtfnowa1omgiloveuallguys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[grunt μη χαθουμε τώρα , παιζω κανα 30ρι ping. αρκει να κρατησει το ονειρο.]

post-1303-1416073031,8284_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 13:22]

Θαυμα!!!!!!!! μετα απο κανα 2μηνο [15kb μεσο ορο και 400 ping @ ημερα , 200@βραδυ] επαιξε σωστά παλι η οτενετ μου . wtfnowa1omgiloveuallguys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[grunt μη χαθουμε τώρα , παιζω κανα 30ρι ping. αρκει να κρατησει το ονειρο.]

στησου κι ερχομαι :D

Αρχική απάντηση από ergotelis

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=509034#post509034

Μα εγώ επιμένω και συνεχίζω μέχρι να το κάνετεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Θέλω αγγελίες παντού μα παντού!!!!!!!

Kαι εχει δικιο ο ergotelis...

Πως κολλαμε τα "ΠΩΛΕΙΤΑI" οπου βρουμε??

Ετσι και εδω!Αμδ πουλας?Eνα thread εδω ..ενα thread παραπδιπλα..ενα στο amd ocing..(και δω που τα λεμε και στα ανεκδοτα κολλαει)..

οπου εχει περατζαδα:D:D:hehe:

Μπορει να μου πει καποιος που εχει vapochill lightspeed , η mach σε ποση ώρα απο την στιγμή που το ανάβεις ξεκινά τον υπολογιστή . [ακα σε ποση ώρα πιανει τεμπ]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.