kender Φεβρουάριος 11, 2007 #22961 Φεβρουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 Μπορει να μου πει κάποιος κάποιον λόγο που χάνω το Νετ για κανα 30sec οποτε παω να μπω online Cs αας πουμε ? Μου το κάνει συνεχεια εδω και κανα week . Ετρεξα κατευθειαν diagnostic τελευταια φορά που το έκανε απο το μενου του router και μου έβγαλε αυτο . Κακή ποιότητα γραμμής ? [επαιζε καλά πριν κανα μηνα] Πιταρισμένο dslam ? Ας πάει και με 10kb δεν με πειράζει το flood αυτο ομως γιατι το κάνει ? Το ίδιο πράμα πάθαινε και εμένα το usr όταν έψαχνε σερβερ στο cs αλλά επειδή το πάθαινε κάποιες φορές και ξεκάρφωτα δε το είχα συνδέσει.... δεν έχω ιδέα τι μπορεί να το προκαλεί αλλά από τα τόρρεντ αν συγκρίνω ταχύτητες πιταρισμένο dslam
o polonos Φεβρουάριος 11, 2007 #22962 Φεβρουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Teodor_ch [Σήμερα, στις 20:49] δεν έχω παράπονο απο κακή συμπεριφορά σε μένα. παράδειγμα? κάνε μία γύρα να δείς! εξάλλου δε θέλω να δείξω συγκεκριμένα άτομα... αυτό είναι της εποχής ή είναι συνηθισμένο όλο το χρόνο? Τωρα βλεπωντας ενα θρεντ μαλλον καταλαβα τι θελεις να πεις..... Μην δινεις σημασια..... Ο καιρος φταει Που θα παει ...... θα περασει.......
ergotelis Φεβρουάριος 11, 2007 #22964 Φεβρουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Teodor_ch δεν έχω παράπονο απο κακή συμπεριφορά σε μένα. παράδειγμα? κάνε μία γύρα να δείς! εξάλλου δε θέλω να δείξω συγκεκριμένα άτομα... αυτό είναι της εποχής ή είναι συνηθισμένο όλο το χρόνο? Φίλε μου, δε ξέρω σε τι συγκεκριμένο αναφέρεσαι και δε μπορώ να απαντήσω υπό συγκεκριμένα δεδομένα.Πιστεύω, πως όλοι, όπως και εγώ, έχουνε τη καλή διάθεση να βοηθήσουν και να απαντήσουν.Ομολογώ όμως, ότι εκνευρίζομαι πολλές φορές όταν βλέπω πόστ απλά για να ποστάρουμε.Δε με πειράζει να γίνει 1-2-3 φορές, δικαιολογείται, αλλά πολλές φορές βλέπω να γίνεται επανειλλημένα, κάτι που δε μου αρέσει, γιατί μπαίνω να δω κάτι να μάθω ή να υποδείξω(ποστάρω) και διαβάζω ένα σωρό άσχετα. Ιδίως αυτό το πόστ για υποστήριξη σε labith, που το έκανε με όλη τη καλή διάθεση ο gorillakos, το θέμα ξεσκίστηκε, όλοι ποστάρανε +1. Έλεος, και εγώ ψήφισα αλλά δεν ήτανε ανάγκη να το πω, και περίμενα καμιά απάντηση να δω τι ακριβώς παιζότανε στο διαγωνισμό αυτό κτλ και όλο +1 έβλεπα.Παράδειγμα αναφέρω φυσικά κάτι που θυμάμαι χτυπητά.
defiant Φεβρουάριος 11, 2007 #22965 Φεβρουάριος 11, 2007 Παιδια μην πατε στο γερμανο για ανακυκλωση μπαταριων..θα σας πηδηξουνΟριστε το λινκ http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browseκατω αριστερα εκει που λεει "Ανακυκλώνω τις μπαταρίες μου" και περιμεντε μεχρι να κανει reload...
Vadergr Φεβρουάριος 11, 2007 #22966 Φεβρουάριος 11, 2007 Ιδεα μου ειναι ή το acid-lounge και το filelist.org ειναι κατω?Μπας τους τσιμπησαν και δαυτους?
jpcupra Φεβρουάριος 11, 2007 #22967 Φεβρουάριος 11, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=508217#post508217 :bye: :bye: :bye: καλα να περνατε ολοι σας... φιλια πολλα... :hug:
SlotKiller Φεβρουάριος 11, 2007 #22968 Φεβρουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από defiant Παιδια μην πατε στο γερμανο για ανακυκλωση μπαταριων..θα σας πηδηξουνΟριστε το λινκ http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browseκατω αριστερα εκει που λεει "Ανακυκλώνω τις μπαταρίες μου" και περιμεντε μεχρι να κανει reload... δε παιζει το λινκΑρχική απάντηση από Vadergr Ιδεα μου ειναι ή το acid-lounge και το filelist.org ειναι κατω?Μπας τους τσιμπησαν και δαυτους? Το filelist παιζει. Κατι παιζει ομως με την οτενετ και διαφορους τρακερς.Εγω με βιβοντι τα ανοιγω ολα αλλα φιλος μου δε μπορει .....
defiant Φεβρουάριος 11, 2007 #22969 Φεβρουάριος 11, 2007 ^^ στην αρχη βγαζει 404.. αν περιμενεις 10 sec παιζει..
Vadergr Φεβρουάριος 11, 2007 #22971 Φεβρουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από SlotKiller δε παιζει το λινκΤο filelist παιζει. Κατι παιζει ομως με την οτενετ και διαφορους τρακερς.Εγω με βιβοντι τα ανοιγω ολα αλλα φιλος μου δε μπορει ..... Θα τους σκοτωσω στην ΟΤΕΝΕΤ!O filelist δεν μου ανοιγει εδω και ωρα.
SlotKiller Φεβρουάριος 11, 2007 #22972 Φεβρουάριος 11, 2007 κατι βρομαει...ουτε btjunkie ουτε torrents.to
Vadergr Φεβρουάριος 11, 2007 #22973 Φεβρουάριος 11, 2007 Eδω δεν ανοιγει ουτε το www.avsite.gr που ειναι ελληνικο φορουμ με θεμα home cinema,tv,projectors κτλ!Σκατα τα εκανε η οτενετ και πανω που λεω καθε μερα τα καλυτερα για δαυτην.Λετε να εχουν παρει τελεσιδικες αποφασεις για καταπολεμηση των torrent η μπορει να ειναι καποιο σφαλμα που αναμενουμε να διορθωθει συντομα?Ειναι σοβαρος λογος να αλλαξω παροχεα.Υπαρχει καποιο thread στο adslgr γιατι δεν βρισκω κατι ?
Shaman Φεβρουάριος 11, 2007 #22974 Φεβρουάριος 11, 2007 Κάπου στο avsite διάβαζα για πρόβλημα στις συνδέσεις της oteglobe με Μιλάνο και ’μστερνταμ.
aggelopas Φεβρουάριος 11, 2007 #22975 Φεβρουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Χθες, στις 23:22] Φίλε μου, δε ξέρω σε τι συγκεκριμένο αναφέρεσαι και δε μπορώ να απαντήσω υπό συγκεκριμένα δεδομένα.Πιστεύω, πως όλοι, όπως και εγώ, έχουνε τη καλή διάθεση να βοηθήσουν και να απαντήσουν.Ομολογώ όμως, ότι εκνευρίζομαι πολλές φορές όταν βλέπω πόστ απλά για να ποστάρουμε.Δε με πειράζει να γίνει 1-2-3 φορές, δικαιολογείται, αλλά πολλές φορές βλέπω να γίνεται επανειλλημένα, κάτι που δε μου αρέσει, γιατί μπαίνω να δω κάτι να μάθω ή να υποδείξω(ποστάρω) και διαβάζω ένα σωρό άσχετα.Ιδίως αυτό το πόστ για υποστήριξη σε labith, που το έκανε με όλη τη καλή διάθεση ο gorillakos, το θέμα ξεσκίστηκε, όλοι ποστάρανε +1. Έλεος, και εγώ ψήφισα αλλά δεν ήτανε ανάγκη να το πω, και περίμενα καμιά απάντηση να δω τι ακριβώς παιζότανε στο διαγωνισμό αυτό κτλ και όλο +1 έβλεπα.Παράδειγμα αναφέρω φυσικά κάτι που θυμάμαι χτυπητά. Αυτο το +1 απο τοτε που εμφανιστηκε στα φορουμ δεν το συμπαθησα.
greekfragma Φεβρουάριος 11, 2007 #22976 Φεβρουάριος 11, 2007 το επιβεβαιωνω και γω.....καπου πηρε το ματι μου για προβλημα με συνδεσεις ΟΤΕνετ.
astrolabos Φεβρουάριος 12, 2007 #22977 Φεβρουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma το επιβεβαιωνω και γω.....καπου πηρε το ματι μου για προβλημα με συνδεσεις ΟΤΕνετ. ’στα αυτά. Βρήκα C5 server. Ψήνεσαι;
esdee Φεβρουάριος 12, 2007 #22978 Φεβρουάριος 12, 2007 of shift... καθομαι και διαβαζω τα καινουργια postακια στο 24/7 rig και απο το ακουγονται κατι τσακα τσουκα σα να ετοιμαζονται πυκνωτακια να μας αφησουν χρονους... ετσι και μου παρει κανα tagan x2 4800/dfi/bh5 οπως μου ειχε παρει παλια ενα tagan dfi/ WR class Venice 3500+ εφυγα για το εργοστασιο τους και οποιν παρει o χαροςnote... μυριζει και κατι καμενο κιολας..
Maximus Φεβρουάριος 12, 2007 #22979 Φεβρουάριος 12, 2007 Abort abort - ακύρωση ακύρωσηShutdown @ once!
Maximus Φεβρουάριος 12, 2007 #22980 Φεβρουάριος 12, 2007 Oι DDR2 ξαναπέσανε σε νορμάλ τιμές στο ebay ή μου φαίνεται? Ξαναβρήκα τις δικές μου μαζί με τα μτφ στα 200Ε... (στο overclockers κάνουν κάτι 270+φεύγα...)Trailer του Epic Movie...απλά :worship: ειδικά με τον Magneto ψόφησα στο γέλιο...http://www.youtube.com/watch?v=xhYzmR5awpA
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.