Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Οχι μη δεν εχω και μπακαπ.:p

Ονομα δεν ξερω αλλα αν θες λινκ για να μαθεις βρε αδερφε το ποιον της να σου στειλω τοτες.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από YDinopoulos

δεν νομιζω. Αλλα ποιο ειναι το κοριτσακι τουτο ?

Κλασικό παράδειγμα νευρικής ανορεξίας?

Βγείτε όξω ρα να θυμηθείτε πως είναι οι γκόμενες και αφήστε τις πορνοστάρ στις τσόντες, έλεοC.

Αρχική απάντηση από jpavly

Κλασικό παράδειγμα νευρικής ανοερξίας?

Βγείτε όξω ρα να θυμηθείτε πως είναι οι γκόμενες και αφήστε τις πορνοστάρ στις τσόντες, έλεοC.

Kαι ψαξτε και καθολου το google αμα θελετε κατι...μην ρωτατε συνεχεια...:hehe:

Τελευταια γινεται χαμος λεμε.....

ξέρει κανένας τι παίζει με το νέο μέλος olokouzoulos??

έστειλε σε κανέναν άλλο πμ ζητώντας invite?

λέει πως έστειλε σε εμένα που με βρήκε κάνοντας search στο google:boxed:

το περίεργο είναι οτι έχω άλλο username εδω κ αλλά ston tracker απο τον οποίο μου ζήτησε invite..

Αρχική απάντηση από Reaper

ξέρει κανένας τι παίζει με το νέο μέλος olokouzoulos??

Tι να περιμένεις από ολοκούζουλους? :hehe:

απλά αδιαφόρησε αν σε ενοχλεί σε κάτι....

Ειδα ουφο στην Πεντελη.

αν εχετε δει κι εσεις, ας παρουμε ολοι μαζι τηλεφωνο στο Star.

Αρχική απάντηση από .38-.45

Ειδα ουφο στην Πεντελη.

Τα 'παιξε κι αυτός πάει :rofl:

Αρχική απάντηση από .38-.45

Ειδα ουφο στην Πεντελη.

Bλεπω συνεχεια ufo στο Star.....που να παρω τηλεφωνο???

edit..

Mε τι τηλεφακο ειδες ufo στην πεντελη??

Koμματακι μακρια δεν πεφτεις απο εκει?:p

(ειναι πιο πιθανο να υπαρχουν ufo παρα να εχει τηλεφακο:hehe: )

ωφουυυυ κανεις δεν ξυπνησε??

Kαλημερες.....

και χρονια πολλα Labi...:D

(και στους υπολοιπους)

post-699-1416073020,0094_thumb.jpg

σερνεται σημερα η συνδεσή μου. 2mbit τάχα μου, και σε ότι site για μέτρηση του bw μπήκα βγάζω 100/100...

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 19:01]

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=177806

λολ ελπίζω να μην εννοεί ότι θέλει να τα πουλήσει τόσο!:confused:

Απ'οτι καταλαβα αναφερει ποσο εχουν καινουργια και περιμενει προσφορες για τις τιμες αγορας.

μπα δεν πιστευω.γιατι ειχε ξαναβγαλει την αγγελια και πριν μερικες μερες και ανεφερε οτι το πουλαει πακετο μονο.προφανως τωρα αποφασησε να τα δωσει και κομματι κομματι οποτε εβαλλε ποσο εχουν κανονικα για να κινη8ουν σε λογικα πλαισια οι προσφορες.ανεφερε μαλιστα στην προηγουμενη του αγγελια οτι το συστημα καινουριο κοστιζει γυρω στα 2 χιλιαρικα και το εδινα στα 1500-1600.

οι τιμες που αναφερει αν προσεξεις ειναι οσο εχουν στα καταστηματα καινουρια.

ασχετως φυσικα που καποιοι βαζουν τιμες οτι να ναι στις αγγελιες τους :lala: .ειναι να σε πιανουν τα γελια αμα τις παρατηρισεις...

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

οι τιμες που αναφερει αν προσεξεις ειναι οσο εχουν στα καταστηματα καινουρια.

ασχετως φυσικα που καποιοι βαζουν τιμες οτι να ναι στις αγγελιες τους :lala: .ειναι να σε πιανουν τα γελια αμα τις παρατηρισεις...

Ο καθένας βάζει ότι τιμές θέλει, αλλά βλέποντας κάτι τέτοιες αγγελίες γελώ, γιατί μερικοί νομίζουν ότι θα εξαπατήσουν τον άλλο τοοοσοο εύκολα!Λες και είμαστε όλοι στραβοί και δε μπορούμε να συγκρίνουμε να δούμε πόσο πουλάνε άλλοι,πιο αξιόπιστοι, και δε βρίσκουνε κιόλας. Δλδ τι μυαλό μπορεί να κουβαλάς για να περιμένεις ότι θα βρεις θύμα?Καλά αν βρούνε κιόλας, τι να πω, ακόμη χειρότερα για αυτόν που τσίμπησε....Καλύτερα να το παρατήσει τον υπολογιστή στην ησυχία του! :p

το ξερω κοπελι για αυτο και σου ειπα οτι υπαρχουν αγγελιες που ειναι να βαρας το κεφαλι σου με τις τιμες που βαζουν.μαλιστα χρησημοποιουν και πομπωδης εκφρασεις λες και προκειται για φοβερη ευκαιρια και οποιος δεν ειναι και πολυ σχετικος με τη μια ψαρωνει.ακουει πχ amd 3000+ και λεει οπα εδω ειμαστε.3ghz με 500 ευρω ειναι μια χαρα...

αλλα απο την αλλη δεν μπορεις και να κανεις τπτ.ο κα8ενας εκμεταλλευεται προς οφελος του την αγνοια των αλλων προσπα8ωντας να μην χασει πολλα λεφτα ξεφορτωνωντας τα παλια του hw...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.