Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:20]

1.425 ρευμα....το `.375 εινια λιγο

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=165831

:D

Win μπηκε με:

1.425 στο cpu

2.2 στις RAM αλλα 5-5-5-12

1.54 VMCH

Εβγαλε και SPi στα 14sec..τωρα θα δοκιμασω orthos..

Απλα υποψιαζομαι οτι το 1x4πινο που λειπει απο την cpu μου κανει την δουλεια..(εχω 24πιν+4 στο cpu)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma 1.425 ρευμα....το `.375 εινια λιγο
Εγω στα 395 δίνω 1.5V για να βγάλει και ΟRthos (και Blend και cpu stress) 8ωρα, μάλλον "μουφα" CPU μου έτυχε :(
Αρχική απάντηση από astrolabos amhn.gif
Αμήν, Την ευλογία σας :p
Αρχική απάντηση από tifozif1

Εγω στα 395 δίνω 1.5V για να βγάλει και ΟRthos (και Blend και cpu stress) 8ωρα, μάλλον "μουφα" CPU μου έτυχε :(

Orthos δεν μου βγαζει παντως με τα παραπανω..^(οχι τα δικα σου..τα δικα μου..)

Μαλλον θα θελει να τσιμπισω λιγο ακομα Vcore και Vmch..

Αντε να σφηξω και τις μνημες μετα και θα ειμαι μια χαρα...:D

Ξερει κανεις τι γίνεται όταν έχω πιστωτικό από το πλαίσιο, και παραγγείλω από το site? Αφαιρείται το ποσό του πιστωτικού, και πληρώνω τη διαφορά ή κάτι άλλο?

Κανε παραλαβη απο το καταστημα...Δεν γινετε να το παραγγειλεις και να το παραλαβεις απο το καταστημα και να δωσεις εκει το πιστωτικο...??

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Δεν γινετε να το χρησιμοποιησεις ..εχω ρωτησει...

Αρχική απάντηση από deninho

Ξερει κανεις τι γίνεται όταν έχω πιστωτικό από το πλαίσιο, και παραγγείλω από το site? Αφαιρείται το ποσό του πιστωτικού, και πληρώνω τη διαφορά ή κάτι άλλο?

Eγώ πάντως το έχω χρησιμοποιήσει πριν 5μήνες :confused: Τι σου είπανε ακριβώς για πες τη περίπτωση!Μήπως τελικά είναι ανάλογα σε ποιον θα κάτσεις?

Κάνε τη παραγγελία και πάρε τους τηλέφωνο μετά για να πεις τι παίζεται,ή γράψε το στις λεπτομέρειες παραγγελίας, αυτό έκανα εγώ!

Και εγώ αρχικά είχα σκεφτεί να σταλεί στο κατάστημα, αλλά μου είπαν ότι δε χρειάζεται, μπορούνε να μου το κόψουν το πιστωτικό Online και να το παραλάβω σπίτι μου!

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Δεν γινετε να το χρησιμοποιησεις ..εχω ρωτησει...
Γίνεται, το έκανα πριν 2-3 βδομαδες, Internet Only η DFI 975X και ήρθε "σπασμενη". Την πήγα πίσω σε κατάστημα και πήρα πιστωτικό (με το ονομα μου).

Την παράγγειλα (ξανά την ίδια, Internet Only) την επόμενη και ενημερωσα για τον συμβαν τον υπευθυνο της παραγγελίας μου και ήρθε η νέα, και δεν πλήρωσα τίποτα κατα την παραλλαβή.

βασικά μόλις πήρα τηλέφωνο, και μου είπανε να το γράψω στα σχόλια της παραγγελείας. Θα δούμε τι γίνεται :)

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Δεν γινετε να το χρησιμοποιησεις ..εχω ρωτησει...

Kάτι μου λέει τελικά ότι ο υπάλληλος που απευθύνθηκες βαριότανε να σε εξυπηρετήσει! :p Mήπως το είχες ρωτήσει παλιά?

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 14:25]

Eγώ πάντως το έχω χρησιμοποιήσει πριν 5μήνες :confused: Τι σου είπανε ακριβώς για πες τη περίπτωση!Μήπως τελικά είναι ανάλογα σε ποιον θα κάτσεις?

Κάνε τη παραγγελία και πάρε τους τηλέφωνο μετά για να πεις τι παίζεται,ή γράψε το στις λεπτομέρειες παραγγελίας, αυτό έκανα εγώ!

Και εγώ αρχικά είχα σκεφτεί να σταλεί στο κατάστημα, αλλά μου είπαν ότι δε χρειάζεται, μπορούνε να μου το κόψουν το πιστωτικό Online και να το παραλάβω σπίτι μου!

Εγω παντως οταν ρωτησα τον πωλητη σε καταστημα,αν γινετε να χρησημοποιησω το πιστωτικο σε οποιαδηποτε αγορα online και παραλαβη στο σπιτι, μου ειπε οτι δεν γινετε.Πρεπει μονο μεσα στο καταστημα.

Τωρα σε ειδικες περιπτωσεις RMA κτλ δεν ξερω τι γινετε.

Η ερωτηση εγινε την προηγουμενη βδομαδα.

Πηγαινε σε ενα πλαισιο και μιλα με τον υπευθυνο.Εξηγησε του και μπορει να σου δωσει τις web τιμες κατευθειαν απο το μαγαζι.

Νιωθω βαθυτατα συγκινημενος...:D:D

HΡΘΕ....:magic: :magic:

Και πανω που νομιζα οτι ηξερα απο φωτο..:p

Φτου και απο την αρχη..

Αρχική απάντηση από ΝTG

Φτου και απο την αρχη..

Canon έτσι? Θέλουνε πολύ ψάξιμο, εγώ ακόμη δε την έχω μάθει, παρόλο που την έχω 4-5 μήνες.....

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 14:57]

Φτου και απο την αρχη..

Μεγειες...:D

Ηρθες αλλα δεν μπηκες..κατι εχω καταφερει αλλα οχι σταθερα...:p

Επιτελους, μετά από ενα μήνα (ακριβώς), ο ΟΤΕ συνεννοήθηκε με τη Forthnet και μου αναβάθμισαν και τη συνδρομή (στις 8-1-07 ειχε αναβαθμιστεί η γραμμή από 768 σε 2048)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.