Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Η Τσικνοπεμμτη ειναι ακομη μια δικαιολογια να αναβαλλω την διαιτα μου! Γαμωτο τα πηγαινα τοσο καλα! σε 2 εβδομαδες εχασα 14 μερες...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Πέρσι Τσικνοπέμπτη είπα να το τσικνίσω έξω, αλλά δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι ούτε με σφαίρες.

Φέτος έκλεισα από πριν.

Μην την πατήσετε λοιπόν.

Κλείστε τραπέζι.

και ποιος ο λογος να τρεχεις εξω να τσικνησεις και να φας και το παστωμα :p

εμενα γενικα μου την σπανε αυτα τα στανταρ-ε8υμοτυπικα,οπου ολοι βγαινουν εξω,φαι-ποτο,στριμωχνονται απιστευτα και στην τελικη σου βγαινει και ξινο λογω ταλαιπωριας.

οσο δε για το φαγητο πιο συγκεκρημενα,ολοι ξερουν οτι τετοιες μερες δεν προκειτε να φανε ουτε καλα,ουτε γρηγορα και με καλη εξυπηρετηση...και μετα παραπονιουνται και γκρινιαζουν...

εαν παλι καποιος τα εχει υπολογισει ολα αυτα και ειναι διατε8ειμενος να τα υποστει + εχει πληρη επιγνωση του τι 8α περασει τοτε οκ.αλλα οι τυποι που φωναζουν τα γκαρσονια γιατι αργει η παραγγελεια τους ειναι για μπατσες το λιγοτερο...μακαρι να μην δουλεψω γκαρσονι ή μαρκα ξανα τετοιου ειδους μερες γιατι 8α πυροβολησω κανεναν...

Για τους αγαπητους newzposters:

http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=575

Οποιος προλαβει :p

Το adslgr εχει παρει φωτια με την ειδηση.

Θα κανω quote ενα post που θεωρω οτι λυνει πολλα ερωτηματα με καθε επιφυλαξη ομως.

Το internet ειναι max 20 Mbps και δεν επηρεαζεται αν χρησιμοποιειτε ταυτοχρονα τηλεφωνο και τηλεοραση.Απο εκει και περα η vivodi αναλογα με την ποιοτητα του χαλκου

οριζει προδιαγραφες για τηλεοραση και τηλεφωνο και τελος διαμορφωνει την ταχυτητα internet,η οποια σε ιδανικες συνθηκες μπορει να ειναι 20 Mbps.

Η ταχυτητα στο internet δεν μεταβαλλεται αν βλεπετε τηλεοραση οπως συμβαινει στην υπηρεσια της on.

Οι αστικες και υπεραστικες κλησεις πραγματοποιουνται χωρις χρεωση και ειναι απεριοριστες.

Η ενημερωση των συνδρομητων quad play που εχει επιλεξει η vivodi για το πιλοτικο θα πραγματοποιηθει απ'οτι λενε εντος Φεβρουαριου.

Η διασυνδεση με το διεθνες internet βρισκεται υπο αναβαθμιση

Πληρης τιμοκαταλογος τηλεφωνιας σημερα υπαρχει στο 13880.Δεν υπαρχουν δωρεαν κλησεις προς το εξωτερικο.Η υπηρεσια απαιτει το vood.Θα υπαρξει προβλεψη και για τους συνδρομητες dslphone με cisco ata,θα χρειαστει να αλλαξουν χωρις χρεωση router.

Αρχική απάντηση από gznp

Ελπιζω να μην εχασα κανα επεισοδιο, βαριεμαι να διαβασω 8000+ post... Ελειψα λιγακι ;)

Που ήσουνα στις καταλήψεις?

Έχασες επισόδεια, σε φτάνω στα πόστ! :hehe:

Χεχεχε, περίπου, δουλειές και προσωπικά όλα στο μπλέντερ μαζί με τις καταλήψεις :D Θα επανορθώσω με τα post αλλά σιγά σιγά :D

Αρχική απάντηση από gznp

Χεχεχε, περίπου, δουλειές και προσωπικά όλα στο μπλέντερ μαζί με τις καταλήψεις :D Θα επανορθώσω με τα post αλλά σιγά σιγά :D

Aφού βλέπω χαμόγελα σημαίνει ότι παιρνούσες καλά οπότε πάντα καλά να περνάμε να μαστε καλά και τα άλλα είναι δευτερεύοντα!

Αρχική απάντηση από Athens2004

Πρεπει να ειναι κανα - 2 και απο το λαμπ και εκει ,

Nαι ναι...και δεν ειναι και απο το cosmopolitan απ'οσο ξερω......;)

Μέρα... σας είπα ότι ο ΟΤΕ με έχει χωρίς τηλέφωνο και Internet από το Σάββατο..; $#%^$%^#^@$%^#

Αρχική απάντηση από DJD -> Μέρα... σας είπα ότι ο ΟΤΕ με έχει χωρίς τηλέφωνο και Internet από το Σάββατο..; $#%^$%^#^@$%^#
Κατι μου λέει ότι τα γατιά σου έκαναν αίτηση για ViVoDi

Καλημερες

Εβαλα χθες ενα ρουτερακι (9107) και για πρωτη φορα πιστεψα αυτους που ελεγαν οτι εχεις καλυτερες συνδεσεις και ταχυτητες.Η διαφορα ειναι αισθητη!

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 09:24]

Μέρα... σας είπα ότι ο ΟΤΕ με έχει χωρίς τηλέφωνο και Internet από το Σάββατο..; $#%^$%^#^@$%^#

Ενταξ , εχουν καταντήσει αηδία πλέον . Σε ολες τις συναλλαγές μου λάθη θυμάμαι , Μια μου ενεργοποιουσαν την συνδεση σε αλλο ονομα , μια οταν πήγα απο pstn σε isdn εκανα αιτηση να σταματησει η pstn συνδεση - isp και μου κοβανε την isdn , μια με τις χρεώσεις με το adsl που ειχα προσφατα προβλημα , τώρα μου έληξε η πρόσβαση του connx και εχω μεινει με την γραμμη μονο , αλλα φοβάμαι να τους πώ να μου κανουν ενεργοποιηση της πρόσβασης πάλι γιατι μπορει να μου κόψουν και την γραμμη ισως και το τηλέφωνο γενικα κανα ρευμα το νερό και το νοβα all in one. Και να ακουω ραδιο στο σπίτι ολη μέρα.

Αρχική απάντηση από tifozif1

Κατι μου λέει ότι τα γατιά σου έκαναν αίτηση για ViVoDi

Καλημερες

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Παιδες μια γρηγορη βοηθεια...στο συστημα της υπογραφης...

Εχω βαλλει καρφι:

9*400

1.375 στο cpu

2.2 στις μνημες (Default 4-4-4-10)

1.53 στο VMCH

Και ισα ισα μπαινει Win και κανει restart..

Ποσο πρεπει παραπανω να δωσω?Οι θερμοκρασιες που πρεπει να παιζουν?

Απανω εχω μια XP120..και bios το 12αρι ..

:help: :help: :help:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.