Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Δεν είναι η τελευταία λύση.

Υπάρχουν πολλά φάρμακα πού πιo δυνατά για τον πυρετό και για τον πόνο.

Το Depon και το Ponstan είναι από τα πιό ασφαλή.

Μάλιστα μπορείς να παίρνεις κάθε 4 ώρες εναλλάξ το ένα και το άλλο.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

το λεω εννοοντας οτι μου λενε ολοι ειναι πολυ βαρυ κλπ

Εμένα πάντως μια χαρά με "πιάνει" το Ponstan χωρίς να είναι πολύ βαρύ..Συνήθως πίνω ένα Depon το πρωί και ένα Ponstan το βράδυ όταν έχω πυρετό...Δε θυμάμαι γιατί, κάποιος μου το είχε πει and it works! :hehe:

Περαστικά.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Το τόσο είναι να σου γράφουν ότι έχεις κάψει φλάντζα. Το τοοοοοοοοσο ποιο είναι δηλαδή?

Απαντησεις τέτοιου τύπου:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

H m@l@kia που σε δέρνει...

Αλλά και η μαζική επίθεση σε κάποιον (Snips) που τόλμησε να πει ότι κάτι δεν του αρέσει εμφανισιακά. Ούτε εμένα μ'αρεσε που το μονο που ειπε ήταν ότι δεν του αρεσε η εμφάνιση, αλλά αφού αυτή ήταν η αποψή του, την δέχομαι...

Γενικά με εκνευρίζει που εδώ μέσα πολλοί δεν κοιτανε την ουσία, αλλά το πως θα χώσουν στον άλλο. Αντι να δουν τι γράφει ενα ποστ, κοιτάνε ποιος το εγραψε, και αναλόγως απαντούν. Αυτό δειχνει μικροπρέπεια, μικρότητα γενικώς, αλλά και βλακεία στον εγκέφαλο... Αυτά τα ολίγα.

ΥΓ Περαστικά ea6gka

ευχαριστω , αντε να δουμε τι θα γινει με τις κωλο ιωσεις εχουμε αρρωστησει απο 2 φορες ο καθενας μας μεσα σε 40 μερες

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 03:03]

Αλλά και η μαζική επίθεση σε κάποιον (Snips) που τόλμησε να πει ότι κάτι δεν του αρέσει εμφανισιακά. Ούτε εμένα μ'αρεσε που το μονο που ειπε ήταν ότι δεν του αρεσε η εμφάνιση, αλλά αφού αυτή ήταν η αποψή του, την δέχομαι...

ΥΓ Περαστικά ea6gka

ναι αλλα σε εκεινο το θρεντ νομιζω οτι το θεμα του ηταν η πρακτικοτητα και η αποτελεσματικοτητα της ιδιοκατασκευης ενος χρηστη . Δε ποσταρει αν σας αρεσει εννοοντας αν σας αρεσει εμφανισιακα.

Αρχική απάντηση από deninho

Γενικά με εκνευρίζει που εδώ μέσα πολλοί δεν κοιτανε την ουσία, αλλά το πως θα χώσουν στον άλλο. Αντι να δουν τι γράφει ενα ποστ, κοιτάνε ποιος το εγραψε, και αναλόγως απαντούν. Αυτό δειχνει μικροπρέπεια, μικρότητα γενικώς, αλλά και βλακεία στον εγκέφαλο... Αυτά τα ολίγα.

ΥΓ Περαστικά ea6gka

Θα ήθελα να μου τον δείξεις αυτόν τον τύπο...

Δλδ...

εσύ το "Τώρα...όμορφο να το πώ?...Ψέματα θα είναι!"

Δεν το βρήσκεις ούτε ειρωνικό ούτε προσβλητικό ε?

Έ...κάποιο πρόβλημα με την αυτοεκτίμησή σου έχεις δεν παίζει αλλιώς γιατι σε 3 άτομα δεν άρεσε αυτό...

ρε συ ΑΝ7OverClocker, μπας και οταν ήσουν μικρός δε σε παίζαν τα άλλα παιδάκια? Γτ βγήκες τόσο αντικοινωνικός και τόσο κομπλεξικός;

εδιτ (ειδα μετά την απαντηση του ea6gka): Δε διαφωνώ, αλλά και η εμφάνιση παίζει κάποιο ρόλο. Χωρις να ξερω το Snips (οπως και σχεδον κανενα από εδώ μέσα) δεν εχω την αίσθηση ότι το ειπε για να μειώσει τη δουλειά του παιδιού, αλλά για να το βάλει κι αυτό μέσα στο πλάνο (την βελτίωση της εμφάνισης του waterblock)

οι κοντρες παντα θα υπαρχουν μεταξυ μελων..........το θεμα ειναι ποσο γρηγορα επιλυονται και ποσο ασχημα πραγματα εχουν λεχθει πριν επιλυθουν..........σε αλλες περιπτωσεις τα μαχαιρια βγαινουν μονο πισωπλατα και αναιτια και αλλες φορες τα μαχαιρια κοπανανε ασχημα και κανουν και θορυβο.....

στην 1η περιπτωση συνηθως δεν υπαρχουν απωλειες εκτος απο γενικο εκνευρισμο....στην 2η περιπτωση το ΒΑΝ ειναι αναποφευκτο

και αφου ειπα και γω την μεταμεσονυκτια χαζομαρα μου παω για υπνο ελπιζοντας αυριο να ξημερωσει ενας πιο ηρεμος λαμπης......:)

Αρχική απάντηση από deninho

ρε συ ΑΝ7OverClocker, μπας και οταν ήσουν μικρός δε σε παίζαν τα άλλα παιδάκια? Γτ βγήκες τόσο αντικοινωνικός και τόσο κομπλεξικός;

Μπορείς να ασχολείσαι με τα δικά σου προβλήματα και να μην ανακατεύεσαι?

Δεν στο έμαθε αυτό η μαμάκα σου?

Και στην τελική...απο που ξεφύτρωσες εσύ?

Το αν είμαι αντικειμενικός κομπλεξικός άσε να το κρίνουν όσοι με ξέρουν προσωπικά...

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 03:12]

εδιτ (ειδα μετά την απαντηση του ea6gka): Δε διαφωνώ, αλλά και η εμφάνιση παίζει κάποιο ρόλο. Χωρις να ξερω το Snips (οπως και σχεδον κανενα από εδώ μέσα) δεν εχω την αίσθηση ότι το ειπε για να μειώσει τη δουλειά του παιδιού, αλλά για να το βάλει κι αυτό μέσα στο πλάνο (την βελτίωση της εμφάνισης του waterblock)

ναι παιζει ρολο , ολα παιζουν ρολο αλλα ολα θελουν και το χρονο τους να ωριμασουν . Να στο πω αλλιως , οταν κοιτας να καλυψεις μια αναγκη σου δεν κοιτας την εμφανιση. Οποτε γιατι να κρινουμε τη προσπαθεια του απο την εμφανιση? :)

Αρχική απάντηση από greekfragma

AN7 τραβα για υπνο ρε φιλε........δεν ειναι η μερα σου σημερα:(

Ξέρω γώ...

Ξαφνικά με πέρνει τhλ ο petros@idk$ και μου λέει σε κράζει ο άλλος στα καλά καθούμενα...

Τι να κάνω ρε σύ...να τον αφήσω να πιστεύει πώς έχει και δίκιο...όχι ρε συ...δεν θα του την κάνω την χάρη...

Και φαντάσου 50χρονών άνθρωπος κοίταγε τις πρόσφατες απαντήσεις μου...και απλά μου την έλεγε χωρίς λόγο...πόσταρε έτσι απλά για να μ την πεί....

Μιλάμε πολύ αρρώστια...

Αρχική απάντηση από ea6gka

ναι παιζει ρολο , ολα παιζουν ρολο αλλα ολα θελουν και το χρονο τους να ωριμασουν . Να στο πω αλλιως , οταν κοιτας να καλυψεις μια αναγκη σου δεν κοιτας την εμφανιση. Οποτε γιατι να κρινουμε τη προσπαθεια του απο την εμφανιση? :)

δε διαφωνώ. Επίσης εγώ ειμαι της άποψης ότι "αν κατι δε σαρεσει, κανε το καλύτερα" για αυτό και δεν πρόκειται ποτε να κραξω καποια προσπάθεια. Παρ'όλα αυτά δε νοιώθω ότι εκανε κατι τόσο κακό ο Snips.

ΥΓ Γενική ανακοίνωσις: Όταν διαβάζετε κι απαντατε στα ποστ μου παρακαλείσθε να τα διαβάζετε ακέραια, και προσεκτικά. Εαν βλέπω παρερμήνευση (εσκεμενη ή μη), απλούστατα δεν θα απαντώ

Θεία...ο Μαριος θα μου κάνει μήνυση..

Ξέρεις τι κατάλβα εγώ.?

Εγώ στα καλά καθούμενα σε είδα να ψάχνεις τινς νεότερες απαντήσεις μου...και να προσπαθείς με τους πιο άστοχους τροπους να με γελιοποιήσεις...αλλά εσύ ο ίδιος γελειοποιήθηκες στο τέλος

Και δεν κατάλαβα τι όφελος είχες...να γίνεις ρεζίλι?

Εμένα στα @@@ μ τι γράφουν για μένα...εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου και δεν λογαριάζω τπτ...

.

Ρε παιδιά, μεγάλοι ανθρώποι είστε, μου αρέσει που έκανα πόστ πιο πριν για τους μικρούς τους νέους!Φόρουμ είναι ο καθένας λέει ότι θέλει, αν πιστεύει κάποιος ότι γίνεται κάτι κακό να γίνεται αναφορά στους admins και να μη γεμίζουμε με off topic το φόρουμ!

Τα forum για μένα είναι ένας χώρος ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και πρέπει να μείνουν έτσι.

Με άσυλο, όπως τα Πανεπιστήμια.

Τότε θα ξέρεις ότι με την τέλεση αξιόποινων πράξεων μπορεί με άδεια εισαγγελέα (administrator.gif) μπορούν να πλακώσουν τα ΜΑΤ; (moderator.gif)

Αρχική απάντηση από astrolabos

Τότε θα ξέρεις ότι με την τέλεση αξιόποινων πράξεων μπορεί με άδεια εισαγγελέα (administrator.gif) μπορούν να πλακώσουν τα ΜΑΤ; (moderator.gif)

τσου ρε Jack Bauer :p:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.